• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بچه ها این رو ببینید:

2irleqy1f311gwj81mx8.jpg

اگر پشته روی شرق مدیترانه اجازه بده حالا حالاها رطوبت مناسب در دسترس داره! جالبه که اون توده های خشک و گرم که همیشه همراه سیکلون ها هست در این یکی اصلا وجود نداره! اونقدر دور خودش پیچیده که عملا امکان نفوذ هوای خشک رو به مرکز سیستم نمیده!
الان نصف روز هست یک ابر تندری عظیم روی اون منطقه مرزی بین عراق و ایران میچرخه! تا الان چنین چیزی ندیده بودم!

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه یه نفر بگه فردااصفهان بارش قابلی داره یا نه امروز که نداشت.فردا حسابی تومحوطه باز کارداریم.

aznavar

کاربر ويژه
بچه ها این رو ببینید:

اگر پشته روی شرق مدیترانه اجازه بده حالا حالاها رطوبت مناسب در دسترس داره! جالبه که اون توده های خشک و گرم که همیشه همراه سیکلون ها هست در این یکی اصلا وجود نداره! اونقدر دور خودش پیچیده که عملا امکان نفوذ هوای خشک رو به مرکز سیستم نمیده!
الان نصف روز هست یک ابر تندری عظیم روی اون منطقه مرزی بین عراق و ایران میچرخه! تا الان چنین چیزی ندیده بودم!

سلام من به تو یار قدیمی..

a9da0ub8ta13sftajw2.png

mohamad$

کاربر ويژه
این بهار ، بهار نیمه جنوبیه و افتضاح برای نیمه شمالی . هر سری که یه جای ایران میترکونه یه جا دیگه کامل خشک میشه .

Dr.ben

کاربر ويژه
ظاهرا از چهارشنبه تا چندین روز هوای خنکی بر سواحل کاسپین حاکم میشه.

nojeana

کاربر ويژه
سلام
نهاوند هم ترکونده دیروز
پریروز 0.9 و دیروز 3.5 میلی
جالبه کرمانشاه هم خوب باریده و نهاوند هیچ
بدیش اینه که تا کمتر از 100 کیلومتر غرب و جنوب بارش تا 100 میلی هم بوده
بعد انتظار بارش تو تهران رو داریم از سامانه

kabirweather

کاربر ويژه
طبق گفته کارشناس رادار زیر هم میزان شدت بارش بر میلیمتر را برحسب ساعت نشون میده:
البته اون خط موربی که در شما خلیج و به سمت خوزستان کشیده شده پدیده هواشناسی نمی باشد و تشعشعات است...

iranforeca28.png

آقای محترم خلیج نه دریای پارس:احترام:

nojeana

کاربر ويژه
راستی اس ام اس اومد تروریست های سوریه مرقد حضرت زینب رو محاصره کردند و می خوان تخریب کنند
حیف این همه بارون که خدا برا عربستان باروند

aznavar

کاربر ويژه
علی جان امیدوارم اون بارشها نپرن. ببینیم تحلیل مهرداد و اساتید دیگه چیه!

nojeana

کاربر ويژه
الان تو گوگل هم سرچ می کنم جواب نمی ده؟
جالبه گوگل هم موردی اخبار رو انعکاس می ده

IRAJ1

کاربر ويژه
راستی اس ام اس اومد تروریست های سوریه مرقد حضرت زینب رو محاصره کردند و می خوان تخریب کنند
حیف این همه بارون که خدا برا عربستان باروند
واقعا جای بسی تاسف داره این حرکات ،چند وقت پیشم شهردار توکیو یه تیکه انداخته بود به مسلمونا گفته بود وجهه مشترک همه مسلمونا "الله" ولی همیشه با هم جنگ میکنن

این دیگه آخر بی فرهنگیه و بی تمدنی که بیایی مزار کسی را که برای عده ای قابل احترامه تخریب کنی و بهشون توهین کنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا