خب به آلمانی و انگلیسی نوشته "شب کشور" ایرانیها! و جا و زمانش :دی
آره، باید چاپش کنیم چن تا. فریم اصلیاش رو از نت دزدیدم :دی
عه انگلیسی هم نوشته بودی،سر سری خوندن این بدیا رو هم داره دیگه :دی
از اون دستبند رنگیام دارین بدین به مردم؟ :دی
خب به آلمانی و انگلیسی نوشته "شب کشور" ایرانیها! و جا و زمانش :دی
آره، باید چاپش کنیم چن تا. فریم اصلیاش رو از نت دزدیدم :دی
عه انگلیسی هم نوشته بودی،سر سری خوندن این بدیا رو هم داره دیگه :دی
از اون دستبند رنگیام دارین بدین به مردم؟ :دی
نمیدونم کوهرنگ چش شده تقریبا از اواسط اسفند اینطوری شده
نمیدونم کوهرنگ چش شده تقریبا از اواسط اسفند اینطوری شده
سلام محمد جان....سلام:گل:
اتفاقاً من دارم تو گوگل ارث گهواره و کرند رو نگاه میکنم، شکل زمین های کشاورزیشون بین کوهها حالت جالب و قشنگیه که هر جای زاگرس پیدا نمیشه
من به اقلیم شناسی خیلی علاقه مندم و وقت های خالیم در مورد اقلیم شناسی زاگرس مطالعه و تحقیق میکنم.
نیمه غربی لرستان، شمال ایلام و کرمانشاه(جدای سنقر) در کنار هم اقلیم جالبی رو تشکیل میدن که زیر مجموعه ای از زاگرس غربیه
راستی گهواره باید خنکتر و پربرفتر از جوانرود و تازه آباد باشه درسته؟
بله خبرش رو هم گذاشتم:
شناسايي گرمترين نقطه جهان در بيابان لوت کرمان
کرمان / واحد مرکزی خبر / اجتماعی 15\02\1392 - 3:54 PM
منطقه ای در بیابان لوت کرمان از سوی ناسا و کارشناسان داخلی به عنوان گرمترین نقطه دنیا اعلام شد.
منطقه ای در بیابان لوت کرمان از سوی ناسا و کارشناسان داخلی به عنوان گرمترین نقطه دنیا اعلام شد.
بعد از اعلام نظردکترکردوانی پدرکویر شناسی ایران و تائید ناسا ، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان گرمترین نقطه جهان در این منطقه برافراشته شد.
دکتر کردوانی گفت : این منطقه که در 145 کیلومتری حاشیه غربی بیابان لوت در بخش شهداد کرمان واقع شده است بعد از تائید ناسا و با حضور 4 کارشناس داخلی به عنوان گرمترین نقطه جهان معرفی شد.
پدر علم کویر شناسی ایران با اشاره به اینکه دمای خاک این منطقه تا 100 درجه سانتیگراد هم افزایش یافته است افزود : این منطقه همچنین با 56 تا 90 مترارتفاع از سطح دریا به عنوان پست ترین نقطه فلات داخلی ایران نیز شناسایی شده است.
کلوتها یا تپه های شنی منطقه شهداد در حاشیه غرب بیابان لوت واقع شده و به صورت دالانهای موازی است که گاهی ارتفاع آن به 200 متر هم می رسد .
ایرج جان سلام:گل:
کوهرنگ وضعیت عجیبی نداره
اسفند از اون سیستم آخر ماه که بارش خوبی گرفت
فروردین هم سیستم هایی که اومد ازشون بارش های خوب گرفت
کمبود بارش بهارش مثل بقیه جاها بوده شبیه همین ایلام تا قبل از این سیستم، یا مثل همدان اراک سنندج و بقیه جاها
این خوب یه سیستم خاصه و یه حال نادره و خوب دامنه اش کوهرنگ رو نمیگیره حتی خرم آباد که نزدیکتر بود هم بارش زیادی کسب نکرد.
اگه این سیستم رو کنار بذاریم، کوهرنگ امسال امیدوار کننده بود و بهارش هم کمبودش مثل کمبود غرب و شمالغرب نبود
کوهرنگ نزدیک 200 م م زیر نرماله که این نشونه خوبی نیست
امیدوارم آرش عزیزایرج جان در روزهای اینده ماکزیمم بارش این سیکلون روی سرچشمه های زاینده رود و کارون و دز قرار میگیره که کمک زیادی به پر شدن سد ها و رفع مشکل بی آبی خواهد کرد.