• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
واقعا جای بسی تاسف داره این حرکات ،چند وقت پیشم شهردار توکیو یه تیکه انداخته بود به مسلمونا گفته بود وجهه مشترک همه مسلمونا "الله" ولی همیشه با هم جنگ میکنن

این دیگه آخر بی فرهنگیه و بی تمدنی که بیایی مزار کسی را که برای عده ای قابل احترامه تخریب کنی و بهشون توهین کنی

آخه یه مشت متعصب که مغزشون شستشو داده شده و حاضر نیستن اندکی از خرد خودشون بهره ببرن رو چه به تمدن و فرهنگ بالا
کی میشه که دنیا از شر وجود سلفی و خلفی و چه و چه نجات پیدا کنه هر چند این ها هستند تا عده ی دیگری از آب گل آلودی که اینا درست می کنن ماهی بگیرن !!!

nojeana

کاربر ويژه
zwxwun8wlrwfcos9u5hd.jpg
ایول آبیته

pokerface

متخصص هواشناسی
در حال درس خوندن باشی‌،بارون نصف شب غافلگیرت کنه...چه حالی‌ میده

rahsazan

کاربر ويژه
واقعا جای بسی تاسف داره این حرکات ،چند وقت پیشم شهردار توکیو یه تیکه انداخته بود به مسلمونا گفته بود وجهه مشترک همه مسلمونا "الله" ولی همیشه با هم جنگ میکنن

این دیگه آخر بی فرهنگیه و بی تمدنی که بیایی مزار کسی را که برای عده ای قابل احترامه تخریب کنی و بهشون توهین کنی

اینها همون آدمای 1400 سال پیش هستند که به فرزند رسول الله(ص) و امامان ما ظلم میکردند، فقط اسبهاشون به لندکروزر و شمشیرهاشون به کلاشنیکف تبدیل شده....

Dr.ben

کاربر ويژه
این رو الان پیدا کردم. چه خوشحال بودم اون موقع که این نقشه رو save کردم: :125:

ahaod1df3djjt673m2lu.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان عزیزم همگی با حساسیتی که روی فروم هایی مثل اینجا هست آشنا هستید، برادرانه خواهش میکنم مباحثی رو که طبق قوانین فروم ممنوع هست رو در قسمت پابلیک بیان نفرمائید، البته میتونید در پیام خصوصی با همدیگه در هر موردی که دوست دارید در ارتباط باشید.

از همکاری شما صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم:گل:

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
سلام دوستان یه هفته ای مسافرت بودم شمال هوا عالی خداروشکر خبر از اصفهان میرسید خوب بارونی اومده الانم هم میاد لایت

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اگه اون مرکزش 1000 کیلومتر میومد اینورتر و روی کشور دوست و برادر قرار می گرفت چی می شد،درسته مهرداد جان؟

عباس جان نهايت به اين صورت در مياد. ديگه فريم بعد از اين نيست.

در واقع مجددا چرخند بسته به جريانات اصلي ملحق ميشه و الگوي شار شكافته به الگوي امگا (حرف يوناني امگا) در مياد.

اين باعث مي شه كه پشته جنب حاره اي بر روي كشور ما منطبق بشه البته بخشي از غرب كشور و بويژه شمال غرب تحت تاوايي جلوي فرود ناوه قرار مي گيرن و ممكن ناپايداري هايي رو شاهد باشن. تا ببينيد فريم بعديش فردا چي نشون ميده ايا كم فشار به منطقه ما مياد يا خير.

glnmnzc1nx3moqe8zh1.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
گندم بريان استان كرمان

گرمترين نقطه كره زمين

ديگه رسما بعنوان گرمترين نقطه كره زمين ثبت شد.

meteogram.php

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تو منابع خارجی هم ثبت شده؟

بله خبرش رو هم گذاشتم:

1021436_678.jpg

شناسايي گرمترين نقطه جهان در بيابان لوت کرمان

کرمان / واحد مرکزی خبر / اجتماعی 15\02\1392 - 3:54 PM

منطقه ای در بیابان لوت کرمان از سوی ناسا و کارشناسان داخلی به عنوان گرمترین نقطه دنیا اعلام شد.

1fz8elbj51ozt1gohgc.png

منطقه ای در بیابان لوت کرمان از سوی ناسا و کارشناسان داخلی به عنوان گرمترین نقطه دنیا اعلام شد
.

بعد از اعلام نظردکترکردوانی پدرکویر شناسی ایران و تائید ناسا ، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان گرمترین نقطه جهان در این منطقه برافراشته شد.

دکتر کردوانی گفت : این منطقه که در 145 کیلومتری حاشیه غربی بیابان لوت در بخش شهداد کرمان واقع شده است بعد از تائید ناسا و با حضور 4 کارشناس داخلی به عنوان گرمترین نقطه جهان معرفی شد.

پدر علم کویر شناسی ایران با اشاره به اینکه دمای خاک این منطقه تا 100 درجه سانتیگراد هم افزایش یافته است افزود : این منطقه همچنین با 56 تا 90 مترارتفاع از سطح دریا به عنوان پست ترین نقطه فلات داخلی ایران نیز شناسایی شده است.

کلوتها یا تپه های شنی منطقه شهداد در حاشیه غرب بیابان لوت واقع شده و به صورت دالانهای موازی است که گاهی ارتفاع آن به 200 متر هم می رسد .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شدت گرما و دماي بالاتر براي هيچ موجودي تاب تحمل باقي نمي زاره و گفته ميشه اين منطقه عاري از هر گونه حيات هست. يعني ميكرو ارگانيسم ها نيز امكان حيات ندارن.

ماهان.

کاربر ويژه
ما که نفهمیدم چی نوشتی:خنده1: اما طرح جالبی از آب در اومده،میخوای چاپش کنی؟

خب به آلمانی و انگلیسی نوشته "شب کشور" ایرانی‌ها! و جا و زمانش :دی

آره، باید چاپش کنیم چن تا. فریم اصلی‌اش رو از نت دزدیدم :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا