Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
درود بر عزیزان... روی مهرداد عزیز رو خدایی نمیشه زمین گذاشت...
به به گل بود و به سبزه هم آراسته شد
خیلی خوش اومدی دوست خوبم:گل:
راستی چه خبر از پادگان روزهای سرد اونجا؟
درود بر عزیزان... روی مهرداد عزیز رو خدایی نمیشه زمین گذاشت...
من از اول هم گفتم با هومن چه نوع clear چه نوع cloudy ش مشكلي ندارم و دست دوستي بهش دراز مي كنم.
كلودي كجايي؟
درود بر همه
امیدوارم SPAD و AM-TEH هم بیان .
نمیدونم امیر سعادت اباد چرا نیومده هنوز . کلی عکس گرفت بنده خدا از برف اخرای اذر تهران .:خنده1:
درود بر مهرداد و ایرج
مهرداد جان با نام خودت اگه میشه پس عضو شو یا بگو مدیریت نام خودت و بزاره به جای فربد .:گل:
به به گل بود و به سبزه هم آراسته شد
خیلی خوش اومدی دوست خوبم:گل:
راستی چه خبر از پادگان روزهای سرد اونجا؟
باشه درستش مي كنم
علی از تبریز اگه هستی توهم منت بر سرمان نهاده و بیا فعالیت کن:گل::گل:
درود بر مهرداد عزیز، از صمیم قلب خوشحال هستم که شما و دوستان دیگه اینجا هستید، امیدوارم جمع صمیمی قدیم بار دیگه در اینجا دور همدیگه جمع بشیم البه به همراهی دوستان عزیز که جدیدا به ما پیوستن.
درود بر ایرج عزیز، خوش اومدی ایرج جان:گل:
درود محمد جان
اتفاقا امروز یادش کردم، مثل همه بچه های اینجا پسر گل و خوبی هست، امیدوارم به ما بپیونده، از دوستان خواهش میکنم اگر با ایشون در تماس هستند بهشون خبر بدن که اینجا هستیم.
درود
دقیقا همینطوره .
من هم خیلی دلم واسش تنگ شده:گل:
و باید بهش تبریک بگم در مورد اصرارش مبنی بر پیش بینی وقوع زمستان بسیار سرد و برف در شمال غرب ایران و آذربایجانها:گل:
چون بزودی وعده هایی که علی عزیز داده بود محقق خواهد شد.
خب خداراشکر اشتی کردن دوستان
همه فردا ناهار مهمون من به حساب ممد از قم
سلام
به به عزیزان خبر دادند که امشب در این تاپیک چراغونی و جشن هست! :شاد:
دوستان ایران انجمن برای تک تک ما سرای خاطرات خوب از دوستی هاست، خوشحالم که عطر خوب دوستی ها بین گروه شما دوباره در ایران انجمن پیچیده.
مطمئناً ظلم هست که چنین دوستانی از گرمای وجود یکدیگر محروم باشند.
با خیال راحت و آرامش کامل در کنار یکدیگر باشید و به آقای امیر محسن عزیز و گرامی هم قبلاً عرض کردم که به صورت همه جانبه گروه خوبتون تحت حمایت ما خواهد بود، چون تک تک ما مانند همگی شما عزیزان عاشق مهربانی و دوستی های بین خودمون هستیم.
انشالله که خداوند مهربان یار و یاور همگی ما باشه :گل: