• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر مهرداد عزیز، از صمیم قلب خوشحال هستم که شما و دوستان دیگه اینجا هستید، امیدوارم جمع صمیمی قدیم بار دیگه در اینجا دور همدیگه جمع بشیم البه به همراهی دوستان عزیز که جدیدا به ما پیوستن.

درود بر ایرج عزیز، خوش اومدی ایرج جان:گل:

امیدوارم SPAD و AM-TEH هم بیان .

نمیدونم امیر سعادت اباد چرا نیومده هنوز . کلی عکس گرفت بنده خدا از برف اخرای اذر تهران .:خنده1:

درود محمد جان

اتفاقا امروز یادش کردم، مثل همه بچه های اینجا پسر گل و خوبی هست، امیدوارم به ما بپیونده، از دوستان خواهش میکنم اگر با ایشون در تماس هستند بهشون خبر بدن که اینجا هستیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آرزو میکنم که مایاک و ماهان و امین از کرمانشاه عزیز و سایر دوستان عزیز دیگمون هم هرچه زودتر اینجا تشریف بیارن:گل:

Abbath

New member

به به گل بود و به سبزه هم آراسته شد

خیلی خوش اومدی دوست خوبم:گل:

راستی چه خبر از پادگان روزهای سرد اونجا؟

ممنون امیر محسن عزیز:گل:،امروز کل علفای تو پادگان سفید شده بود،فک کنم شبنم یخ زده بودش،هوا بسی نا جوانمردانه سرده تو این روزا

کدخدا

کاربر ويژه
امشب نروژ برای ما گل کاشت کل بارش پیش بینی شدش برای ما یک میلی متره

کم کم دارم از این سیستم ناامید میشم فکر کنم برای ما فقط به صورت وزش باد شدید خودشو خالی کنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
علی از تبریز اگه هستی توهم منت بر سرمان نهاده و بیا فعالیت کن:گل::گل:

درود

دقیقا همینطوره .

من هم خیلی دلم واسش تنگ شده:گل:

و باید بهش تبریک بگم در مورد اصرارش مبنی بر پیش بینی وقوع زمستان بسیار سرد و برف در شمال غرب ایران و آذربایجانها:گل:

چون بزودی وعده هایی که علی عزیز داده بود محقق خواهد شد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر مهرداد عزیز، از صمیم قلب خوشحال هستم که شما و دوستان دیگه اینجا هستید، امیدوارم جمع صمیمی قدیم بار دیگه در اینجا دور همدیگه جمع بشیم البه به همراهی دوستان عزیز که جدیدا به ما پیوستن.
درود بر ایرج عزیز، خوش اومدی ایرج جان:گل:

درود محمد جان

اتفاقا امروز یادش کردم، مثل همه بچه های اینجا پسر گل و خوبی هست، امیدوارم به ما بپیونده، از دوستان خواهش میکنم اگر با ایشون در تماس هستند بهشون خبر بدن که اینجا هستیم.

درود آرش عزيز

تبريك مي گم مسئوليت تون رو به عنوان مدير

من تمام سعي م رو مي كنم كه اون محفل گرم و صميمي قديم رو دوباره بدست بياريم.

دنيا 2 روزه مگه ما چقدر مي خوايم توي دنيا زندگي كنيم كه بخواد با كدورت و دلخوري بگذره.

aznavar

کاربر ويژه

درود

دقیقا همینطوره .

من هم خیلی دلم واسش تنگ شده:گل:

و باید بهش تبریک بگم در مورد اصرارش مبنی بر پیش بینی وقوع زمستان بسیار سرد و برف در شمال غرب ایران و آذربایجانها:گل:

چون بزودی وعده هایی که علی عزیز داده بود محقق خواهد شد.

درود امیرمحسن جان
کاملا همینطوره و منم بهش تبریک میگم
ی یوزر علی هواشناس داریم.امیدوارم خودش باشه و فعالیتشو بیشتر کنه:گل:

mikadd

کاربر ويژه
درود به به ما نبودیم امشب چه خبر شده.درود بر مهرداد عزیز که اصلا دوشب ما رو دپ کرد حسابی.خشحالم که مارو از دانش خودت محروم نمیکنی.:گل::گل::گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
به به عزیزان خبر دادند که امشب در این تاپیک چراغونی و جشن هست! :شاد:
دوستان ایران انجمن برای تک تک ما سرای خاطرات خوب از دوستی هاست، خوشحالم که عطر خوب دوستی ها بین گروه شما دوباره در ایران انجمن پیچیده.
مطمئناً ظلم هست که چنین دوستانی از گرمای وجود یکدیگر محروم باشند.
با خیال راحت و آرامش کامل در کنار یکدیگر باشید و به آقای امیر محسن عزیز و گرامی هم قبلاً عرض کردم که به صورت همه جانبه گروه خوبتون تحت حمایت ما خواهد بود، چون تک تک ما مانند همگی شما عزیزان عاشق مهربانی و دوستی های بین خودمون هستیم.
انشالله که خداوند مهربان یار و یاور همگی ما باشه :گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد بر دوستان عزیز:احترام:
من حدود دو هفته است که وارد جمع شما شدم و توی این دو هفته شما عزیزان رو افرادی بسیار صمیمی و دوست داشتنی دیدم
از اینکه دوباره دور هم جمع شدین خیلی خیلی خوشحالم و به خودم میبالم که با شما عزیزان آشنا شدم
موفق و پیروز باشید
:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
به به عزیزان خبر دادند که امشب در این تاپیک چراغونی و جشن هست! :شاد:
دوستان ایران انجمن برای تک تک ما سرای خاطرات خوب از دوستی هاست، خوشحالم که عطر خوب دوستی ها بین گروه شما دوباره در ایران انجمن پیچیده.
مطمئناً ظلم هست که چنین دوستانی از گرمای وجود یکدیگر محروم باشند.
با خیال راحت و آرامش کامل در کنار یکدیگر باشید و به آقای امیر محسن عزیز و گرامی هم قبلاً عرض کردم که به صورت همه جانبه گروه خوبتون تحت حمایت ما خواهد بود، چون تک تک ما مانند همگی شما عزیزان عاشق مهربانی و دوستی های بین خودمون هستیم.
انشالله که خداوند مهربان یار و یاور همگی ما باشه :گل:

علی عزیز

با این پیام زیبای که گذاشتید اشک شوق و شادی رو در چشمان من یکی که جاری کردید:nicolnici::atish:

از صمیم قلب از شما و تیم مدیریتی خوب و برجسته تون تشکر و قدردانی میکنم، انشاء الله که بتونیم جبران خوبی های شما رو یک روز انجام بدیم:گل:

در ضمن یک پیام خصوصی هم واستون فرستادم:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا