• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
دوستان من امشب میرم اصفهان، امیدوارم به تتمه بارش های این سیستم در اصفهان برسم، تهران که فقط داریم حسرت میخوریم! خدا کنه نیمه شمالی هم شروع کنه.
فعلا :گل:
به سلامتی
خوبه باز یه بارونی می بینی من که فکر نکنم دیگه تا تابستون گذرم نهاوند بخوره البته نهاوند هم از تهران بدتر شده و خشک و اونجا حسرت ابرهای اطراف رو می خواست بخوری که رو نهاوند نمی بارند
خیلی حیفم اومد این ترم واحد بر نداشتم خوب می گن خیلی ترم مفتیه آخه تو الان دیگه کلاسها تموم شده و خرداد امتحان می گیرن و می رفت پی کارش و میتونستم بارونی چیزی ببینم بابا شمال هم نمی باره یه روز آدم بره شمال
زنگ زدم نهاوند می گن ابریه و رعد وبرق می زنه و بازم فکر کنم دامنه های گرین بباره و به نهاوند نرسه

mohamad$

کاربر ويژه
این کوه و که احتمالا همه تهرانی ها دیدن در شمال غرب تهران که مرز بین شهر تهران و شهر کرج هست و در زمستان هنگام نفوذ توده های سرد خطوط فریزینگ لول پشت این کوه در خیلی مواقع گیر میکنند ( سمت کرج )

این نمای شمالیش هست که پشت کوه تو عکس میشه شهریار

وزش باد هم همین کوه تحت تاثیر قرار میده یعنی نمیزاره باد شدید از دامنش رد بشه و به سمت تهران بیاد . میبره به سمت شهریار

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام امروز دزفولم...
فکرنکنم بارش خبری شه!آفتابیه و ازابرخبری نیست.
درمورد اون بارش شبکه خبرم دزفول 126 م.م باریده حدودا...و این طبق آمارخودشون بود!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درست پشت کوه شهر کرج هست

h925pagzev8sy85dy3r.png

پسرخاله

کاربر ويژه
هه همین الان دارم این کوهو میبینم اون قلمبه ها روش چین؟
از تهرانم به خصوص غرب شهر میشه دید تا اون قلمبه هارو هم!:خنده1:

2500 متر هست ارتفاش
نوکه همین که اون قلمبه ها هم بالاشن 2500 متره؟

این کوه و که احتمالا همه تهرانی ها دیدن در شمال غرب تهران که مرز بین شهر تهران و شهر کرج هست و در زمستان هنگام نفوذ توده های سرد خطوط فریزینگ لول پشت این کوه در خیلی مواقع گیر میکنند ( سمت کرج )

این نمای شمالیش هست که پشت کوه تو عکس میشه شهریار

وزش باد هم همین کوه تحت تاثیر قرار میده یعنی نمیزاره باد شدید از دامنش رد بشه و به سمت تهران بیاد . میبره به سمت شهریار

اي انشاالله پودر بشه :قاطی:
اگه این کوه به این شکل قرار نگرفته بود آلودگی هوا بهتر رفع میشد در تهران

abtinT

کاربر ويژه
اگه ایستگاه مترو کرج پیاده بشین کوه جلوی چشم هست. جالبه که من 15 فروردین اونجا بودم بالای کوه در سمت کرج برف داشت .
یک چیز دیگه هم هست کوه از سمت کرج بلند تر دیده می شه تا از سمت تهران

پسرخاله

کاربر ويژه
اگه ایستگاه مترو کرج پیاده بشین کوه جلوی چشم هست. جالبه که من 15 فروردین اونجا بودم بالای کوه در سمت کرج برف داشت .
یک چیز دیگه هم هست کوه از سمت کرج بلند تر دیده می شه تا از سمت تهران
درسته به خاطره شکله ناهمواریاشه فکر کنم.
جالبیش اینه از اون سمتم تا نزدیکای هشتگرد میشه این کوه رو دید!

mohamad$

کاربر ويژه
اگه ایستگاه مترو کرج پیاده بشین کوه جلوی چشم هست. جالبه که من 15 فروردین اونجا بودم بالای کوه در سمت کرج برف داشت . یک چیز دیگه هم هست کوه از سمت کرج بلند تر دیده می شه تا از سمت تهران

چون عموما کرج از تهران کم ارتفاع تره . کمتر جایی از شهر کرج بالای 1500 متر هست در حالی که شمال تهران یسری جاهاش حدود 1900 هم میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا