به سلامتیدوستان من امشب میرم اصفهان، امیدوارم به تتمه بارش های این سیستم در اصفهان برسم، تهران که فقط داریم حسرت میخوریم! خدا کنه نیمه شمالی هم شروع کنه.
فعلا :گل:
نمیدونم شاید گیرنده رادار و از این چیزا باشههه همین الان دارم این کوهو میبینم اون قلمبه ها روش چین؟
درست پشت کوه شهر کرج هست
از تهرانم به خصوص غرب شهر میشه دید تا اون قلمبه هارو هم!:خنده1:هه همین الان دارم این کوهو میبینم اون قلمبه ها روش چین؟
نوکه همین که اون قلمبه ها هم بالاشن 2500 متره؟2500 متر هست ارتفاش
این کوه و که احتمالا همه تهرانی ها دیدن در شمال غرب تهران که مرز بین شهر تهران و شهر کرج هست و در زمستان هنگام نفوذ توده های سرد خطوط فریزینگ لول پشت این کوه در خیلی مواقع گیر میکنند ( سمت کرج )
این نمای شمالیش هست که پشت کوه تو عکس میشه شهریار
وزش باد هم همین کوه تحت تاثیر قرار میده یعنی نمیزاره باد شدید از دامنش رد بشه و به سمت تهران بیاد . میبره به سمت شهریار
اگه این کوه به این شکل قرار نگرفته بود آلودگی هوا بهتر رفع میشد در تهران
اي انشاالله پودر بشه :قاطی:
یکی از دوستانه من اصرار داره میگه رصدخونه است!!:خنده1:نمیدونم شاید گیرنده رادار و از این چیزا باشه
نمیدونم شاید گیرنده رادار و از این چیزا باشه
از جاده وردیج و واریش که عکساش و قبلا گذاشتم .راستی کجا رفته بودی محمد که تونستی از نمای شمالی ازش عکس بگیری؟
درسته به خاطره شکله ناهمواریاشه فکر کنم.اگه ایستگاه مترو کرج پیاده بشین کوه جلوی چشم هست. جالبه که من 15 فروردین اونجا بودم بالای کوه در سمت کرج برف داشت .
یک چیز دیگه هم هست کوه از سمت کرج بلند تر دیده می شه تا از سمت تهران
متاسفانه یا ندیدم یا دیدم یادم نیست میشه آدرسشو بدی که چه جوری باید رفت اونجا؟از جاده وردیج و واریش که عکساش و قبلا گذاشتم .
اگه ایستگاه مترو کرج پیاده بشین کوه جلوی چشم هست. جالبه که من 15 فروردین اونجا بودم بالای کوه در سمت کرج برف داشت . یک چیز دیگه هم هست کوه از سمت کرج بلند تر دیده می شه تا از سمت تهران