چرا ناراحت بشن خوشحالم میشن!:غش::10:متاسفانه عرض جغرافیایی ایران جا به جا شده . دوستان ناراحت نشند ولی الان نگاه به نرمال بکنید میبینید که تهران مشهد رشت تبریز باید این وقت سال بارش خوب داشته باشند
ناهانجاری پشت ناهنجاری
چرا ناراحت بشن خوشحالم میشن!:غش::10:متاسفانه عرض جغرافیایی ایران جا به جا شده . دوستان ناراحت نشند ولی الان نگاه به نرمال بکنید میبینید که تهران مشهد رشت تبریز باید این وقت سال بارش خوب داشته باشند
ناهانجاری پشت ناهنجاری
ئه ئه مثه اینکه گرما حسابی کلافت کرده:قاطی: حرقهایی میزنی که تا حالا نزدی!:ذوق زده:صبر ادم حدی داره دیگه پختیم از گرما اینم شد اردیبهشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------
در مورد صحبت سامیار من کاملا موافقم چون خودم به شخصه دیدم پراید در سرعت های بالای 120 تعادلش به هم میخوره و حتی برف پا کن ماشین به تق تق میوفته !!
ولی فرضا با خودرو های خارجی مثل مگان مقایسه میکنم میبینم که 170 تا با مگان رفتن معادل هستش با اینکه با پراید 100 تا بری . از نظر راحتی توی ماشین و تکون تکون خوردنش میگم .
کلا پراید پتانسیل سرعت بالای 120 نداره به نظر من و اگه از این سرعت بالاتر بری داری با جون خودت بازی میکنی . بدنه پراید هم که فایبرگلاسه و عینه دخترای مانکن لطیف و سوسوله . زود می ترکه !:خنده1:
صبر ادم حدی داره دیگه پختیم از گرما اینم شد اردیبهشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ئه ئه مثه اینکه گرما حسابی کلافت کرده:قاطی: حرقهایی میزنی که تا حالا نزدی!:ذوق زده:
لطفا میگی صفحه ی چند بوده که درباره ی پراید صحبت شده؟
:30::30:
صبرت رو زياد كن محمد
بايد روزهاي خشك و گرمتري رو طي 5 ماه آينده تحمل كني
ناراحتی نداره محمد جان منم باهات موافقم ،مثلا بارش گناوه هیچ تاثیری برا اون منطقه نداشته دوستم میگه بعد از بارون هوا بلافاصله گرم شدمتاسفانه عرض جغرافیایی ایران جا به جا شده . دوستان ناراحت نشند ولی الان نگاه به نرمال بکنید میبینید که تهران مشهد رشت تبریز باید این وقت سال بارش خوب داشته باشند
ناهانجاری پشت ناهنجاری
فقط خوبیش اینه که هوا کدر و دودی و آلوده نیست با این باد
صبرت رو زياد كن محمد
بايد روزهاي خشك و گرمتري رو طي 5 ماه آينده تحمل كني
تیر و مرداد خشک باشه مهم نیست ناراحتی هم نداره . الان باید بارون بیاد که نمیاد
فقط خوبیش اینه که هوا کدر و دودی و آلوده نیست با این باد
البته امروز من شهریار رفتم واقعا هوای متعادل و خنک تری نسبت به اندیشه داشت برام همیشه سوال ه چرا با وجود ارتفاع کم شهریار هوای خوب و خنکی داره
امروز من دلم لک زده بود برم پا یه رودخونه ای چیزی برم تو آب یخ واقعا پاهام داشت آتیش می گرفت خوب یه مقدار هم استرس کاری امروز بالا بود
راستی دستت درد نکنه مهرداد جان
زیپ و فشرده رار شون نکنی بهتره
چون من تو بعد دانلود نمی تونم آنزیپ کنم و همیشه ارور می ده
[/CENTER]
خواهش مي كنم محمد جان
مگه شما نرم افزار rar رو نداري ؟
آپلود سنتر ايران انجمن فايل MP3 رو قبول نمي كنه مجبورم فشردش كنم. از طرفي يه مقدار با اين روش حجم فايل كم ميشه.
جمعه من رفتم خوب تو بهترین نقطه همش کتاب مذهبی همش مذهبی بابا گفتم غلط کردم و رفتم و به غرفه های تخصصی هم نرفتمسلام بر همه
من از نمایشگاه کتاب تهران برگشتم یه صد و ده صفحه ای از دستم در رفته
تهران چقدر گرم بود دیشب (چهار راه لشگر) پنجره باز بدون پتو بازم گرمم بود
امروز هم بعضی غرفه های دانشگاهی که زیر چادر بودند داغ داغ بود یاد اتوبوسای تابستون اهواز افتادم! اونوقت کتابهای کم طرفدار جاهای بهتر مصلی بود
در کل با مسافرت این دو سه روز به تهران٬ یهو از وسط این سردچال زمستونی انگاری رفتم تابستون
ایشالله نصیب شما هم بشه از این سردچالا مثل ما صفا کنید
راستی دستت درد نکنه مهرداد جان
زیپ و فشرده رار شون نکنی بهتره
چون من تو بعد دانلود نمی تونم آنزیپ کنم و همیشه ارور می ده
[/CENTER]دارم از بین فایل های فشرده رار بالاترین درصد خطا تو دانلود و داره حداقل اونو زیپ کنید باز بهترهخواهش مي كنم محمد جان
مگه شما نرم افزار rar رو نداري ؟
آپلود سنتر ايران انجمن فايل MP3 رو قبول نمي كنه مجبورم فشردش كنم. از طرفي يه مقدار با اين روش حجم فايل كم ميشه.
درود بر تو:گل:ناراحتی نداره محمد جان منم باهات موافقم ،مثلا بارش گناوه هیچ تاثیری برا اون منطقه نداشته دوستم میگه بعد از بارون هوا بلافاصله گرم شد
الان باید تهران و مشهد و تبریز بباره تا سرسبز بشه کلا امسال سال عجیبی بود