• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
باید از اتوبان کرج بری به سمت کرج . بعد از چیتگر خروجی هایی هست یکیش نوشته " مترو ورداورد و شهرک دانشگاه صنعنی شریف "

اون و که بری بالا میرسه به اتوبان همت که چسبیده به کوهه اسمشم خیابون اردستانی هست . اردستانی و که بری بالا قبل از اینکه برسی به همت یه جاده سمت راسته . اون و که بری میره تو کوه بعد یه ربع بیست دیقه میرسه به روستای وردیج 1850 متر . یه ربع بعدشم میرسه به روستای واریش 2200 متر

هیچ تابلویی هم نداره این روستا ها باید مسیرش و بلد باشی و گرنه اکثرا نمیشناسن . جادشم خیلی خلوته

mohamad$

کاربر ويژه
دره های شهر تهران از غرب به شرق

1 - دره ؟ ( جاده به سمت واریش )

2 - دره کن ( جاده سولقون و امامزاده داوود )

3 - دره فرحزاد ( مسیر کوهنوردی )

4 - دره درکه ( مسیر کوهنوردی )

5 - دره دربند ( مسیر کوهنوردی )

6 - دره گلابدره ( مسیر کوهنوردی )

7 - دره پارک جمشیدیه ( مسیر کوهنوردی )

8 - دره داراباد ( مسیر کوهنوردی )

و در انتهای شرقی شهر به گردنه قوچک میرسیم که حد واصل شهر تهران و لواسان هست

EP-IEE

کاربر ويژه
یه رصد خونه دقیقا پشت این کوه تو تپه های چسبیده به این کوهه فک نکنم رصد خونه باشه

EP-IEE

کاربر ويژه
تو آکو سرچ کنید delir فک کنم نزدیک قله سات هست فک کنم سرد ترین روستا البرزه کسی اونج رفته؟

mahmood600

کاربر ويژه
sfgramm.130507_1430.oigg.gif

Amir Masoud

کاربر ويژه
دمای فعلی اردبیل: 14

وضعیت آفتابی کامل و باد خیلی خنک و دلچسب...

خدا رو شکر حتی اگه بارشی هم رخ نده این هوا رو اینجا داریم

aria_tehran

کاربر ويژه
این کوه و که احتمالا همه تهرانی ها دیدن در شمال غرب تهران که مرز بین شهر تهران و شهر کرج هست و در زمستان هنگام نفوذ توده های سرد خطوط فریزینگ لول پشت این کوه در خیلی مواقع گیر میکنند ( سمت کرج )

این نمای شمالیش هست که پشت کوه تو عکس میشه شهریار

وزش باد هم همین کوه تحت تاثیر قرار میده یعنی نمیزاره باد شدید از دامنش رد بشه و به سمت تهران بیاد . میبره به سمت شهریار

سلام
اینو قبلا هم گفتم.ولی بابام جوونیاش میرفت بالای این کوه درس میخوند
مثل اینکه یه جاده هم داره
من از این کوه عکس هم گرفتم وقبلا هم گذاشتم
حالا وقت کردم دوباره میذارم عکسشو
کلا من از این کوه خوشم نمیاد. عامل بدبختی تهران همین کوه هستش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا