• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
اینو قبلا هم گفتم.ولی بابام جوونیاش میرفت بالای این کوه درس میخوند
مثل اینکه یه جاده هم داره
من از این کوه عکس هم گرفتم وقبلا هم گذاشتم
حالا وقت کردم دوباره میذارم عکسشو
کلا من از این کوه خوشم نمیاد. عامل بدبختی تهران همین کوه هستش
نه چیز دیگس!چرا تا 10سال پیش نبود!؟

aria_tehran

کاربر ويژه
نه چیز دیگس!چرا تا 10سال پیش نبود!؟
خب اگه این کوه نبود وضعیت تهران از هر لحاظ بهتر میشد در کل
مثلا شاید با نبود این کوه بارش تهران هم به طور میانگین افزایش پیدا میکرد
وزش باد هم مدام اتفاق می افتاد که باعث میشد آلودگی هوا تو شهر تهران معنی نداشته باشه
من منظورم سال خاصی نیستش.کلی میگم

iranforeca49.png

mohamad$

کاربر ويژه
تهران نشون داده اگه ده دقیقه باد شدید بیاد میتونه الودگی چند روز کامل از بین ببره و هوا پاک بشه . پس اگه چیزی مانع وزش باد بشه نقش مهمی در اقلیم تهران گذاشته

hamed*zagros

کاربر ويژه
حدود یک ساعت بارون خوبی بارید، من تنگه جنگلی ارغوان بودم واقعا بهشت بود سردو بارونو مه... جالبه کوه گچان تازه درختاش دارن سبز میشن!

ali.doosti

کاربر ويژه
آریا منظورم اینه اون کوه بدبخت در مقایسه با تاثیری که ما آدما گذاشتیم هیچ کارس!

یه چیزبگم تعجب کنید!گلای فصلیم که پاییزرشدمیکنن فروردین کم کم شروع میکنن به تخم دادنومیریزن روخاک تاسال بعدکه خودشون رشد کنن...
بس که بارون اومده تخماشون سبزشده و باغچمم دوباره سبزشده!!!!!الآن دقیقا مثل اول آبان شده:-/

ماهان.

کاربر ويژه
میزان بارش یک ساعت گذشته 8.7 میلیمتر اعلام شده، ولی به نظرم بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود.

جمع بارش 24 ساعته 17.3 میلیمتره.

nojeana

کاربر ويژه
حدود یک ساعت بارون خوبی بارید، من تنگه جنگلی ارغوان بودم واقعا بهشت بود سردو بارونو مه... جالبه کوه گچان تازه درختاش دارن سبز میشن!
منطقه ارغوان خیلی زیباست
یادش بخیر همیشه پنجشنبه ها از 700 صبح می بردند ما رو اونجا و راهپیمائی تا ظهر طول می کشید البته ما چون درجه دار بودیم با کادری ها می رفتیم یادمه بالاش حتی یک سد کوچیک هست و بالاهاش دیگه کاملا حفاظت شده است و کسی حق نداره بره.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیزم:گل:
امروز روز خوبی واسم بود
اول به خاطر پروژه ای که چند ماه پیش واسش اقدام کرده بودیم و اصلاً فراموشش کرده بودم و امروز خبر رسید که با طرحمون موافقت شده و اینجوری شدیم :تعجب2: و :شاد:
دوم اینکه جای همه تون خالی، امروز اینجا هوای بسیاری عالی ای داشت، غروب دو نیم ساعت رگبار شدید زد که فکر کنم حدود 15 تا 20 میل شد، الانم هوا بسیار مطبوعه همه جا خیسه و هوا مرطوب سرده و لطافت خاصی داره، ای کاش همتون تا قبل تابستون اینجور هوایی رو تجربه میکردید
مردم اینجا هم بسیار خوشحال اند و همه در مورد این اردیبهشت و بارون و میلی متر حرف میزنن و بعد از هر بارش کنار رودخونه وسط شهر جمع میشن و سیلابها رو نگاه میکنن
افسوس که دوربینی ندارم تا حال و هوای اینجا رو واستون به تصویر بکشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا