• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
پاییز 91 خوب بود . زمستونشم منحوس نبود . زمستون متوسط بود ( بخاطر برف اسفند وگرنه فاجعه میشد ) . حالا بجای اینکه سه تا برف خوب بیاد تو زمستون یکی اومد بازم خدا رو شکر .

ولی بهار به هیچ وجه من الوجوووووه من و راضی نکرده و افتضاح ممکن بوده بخصوص اردیبهشت که فکونم داره میشه بدترین اردیبهشت تاریخ تهران

سیبری

کاربر ويژه
زمستان 91 قوچان

q9dqjek11mdbigsn859d.jpg

Abbath

New member
پاییز 91 خوب بود . زمستونشم منحوس نبود . زمستون متوسط بود ( بخاطر برف اسفند وگرنه فاجعه میشد ) . حالا بجای اینکه سه تا برف خوب بیاد تو زمستون یکی اومد بازم خدا رو شکر .

ولی بهار به هیچ وجه من الوجوووووه من و راضی نکرده و افتضاح ممکن بوده بخصوص اردیبهشت که فکونم داره میشه بدترین اردیبهشت تاریخ تهران

نه زمستون ما خیری دیدیم و نه بهار،سال آبی واقعا مزخرفی بوده

nojeana

کاربر ويژه

افتضاح هم رد کرده امسال

mohammadsadat

کاربر ويژه
به به استاد . محمد باید راحت (بیخیال ) باشی چون اینجا ایرانه جایی برای خندیدن من که با این وضعیت حال میکنم انگار زندگیم وسط یه فیلم کمدی هستش که تمام صحنه هاش خنده داره فقط باید باهاش حال کنی!:خنده2:

اتفاقاً باید جلوشو گرفت، این کشور باید پیشرفت کنه و تا آخر همینجوری نمیمونه
اتفاقاً در میان دانشجوهای امروز بعضی نخبگان با انگیزه میبینم که من خیلی بهشون امیدوارم این کشور رو جلو ببرن
باید جلوی فرار مغزها گرفته بشه وگرنه آینده روشنی نخواهیم داشت

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن یکمشو نگه دار وسط تابستون رو کن

این جوری مثل کسی میمونی که همون اول حکم لازم کرده:خنده2:

Abbath

New member
طبق بارانسنجی وزارت نیرو 4 ایستگاه برتر در بارش کمتر از نرمال به شرح زیر هستند

126 سيستان و بلوچستان
53-051​
زابل
26.5
53.6
-50.6
0

165 زنجان
41-306​
خرمدره
169.5
299.1
-43.3

204 قزوين
41-144​
رودك قزوين
128.5
225.9
-43.1
0​

26 مازندران
15-011​
پنجاب
90.4
157
-42.4

mohammadsadat

کاربر ويژه

:گل::گل::گل::گل::گل:

سلام محمد جان

كاملا درسته

من اولين روز سربازي كه آموزشي رفته بودم لباس بگيرم، يكي از مجري هاي شبكه خبر حالا اسمش رو نمي يارم ، اومده بود كاراي سربازي ش رو انجام بده (معافيت) جالبه اول رفته سر كار بعد اومده سربازيش رو درست كنه من چي ؟ توي آفتاب گرم تابستون روزا رژه مي رفتم و دم نمي زدم الكي به خونه مي گفتم هيچ مشكلي ندارم.

بدون هیچ تعارفی مشخصه که شما از کسایی هستید که در رشته خودتون توانمند هستید و مسلماً متفاوت با اون مثالی که زدم(مهندس عمران فاقد دانش ضرب اعداد تواندار و مثال های زیاد دیگر) به نظر من این بحث الان در کشور خیلی جدیه
باور کن روزی نیست بهش فکر نکنم یا ناراحت نباشم، مخصوصاً دیدن نمونه های فراوان از انسان های ناشایسته ناراحت ترم میکنه، ما در بحث شایسته سالاری دچار چالش بسیار شدیدی هستیم و من امیدوارم رشد شرکت های خصوصی و تخصصی کمی تعدیلش کنه
اینم بگم مهرداد که در استان های طایفه ای مثل ایلام وضعیت خیلی بدتره، خداییش یزد خیلی خوب بود من پروژه های زیادی با ادارات انجام داده ام و از وضعیت استان یزد تا حد زیادی مطلعم

saeed hh

کاربر ويژه
اتفاقاً در میان دانشجوهای امروز بعضی نخبگان با انگیزه میبینم که من خیلی بهشون امیدوارم این کشور رو جلو ببرن
با شجاعت بهت میتونم بهت بگم همه کسایی که تو این فروم هواشناسی هستن (به جز خودم) یه مغز و نخبه هستن ولی چیزی دستشون نیست که استعداد بی نظیرشونو نشون بدن وقتی یه نخبه بیاد روکار نون صدتا لاشخور بریده میشه واسه همین هیچ وقت به نخبه ها دل نبن تو این کشور چون هیچ وقت اجازه ی کار پیدا نمیکنن!!

تازه تعریف ما از نخبگی کاملا غلط هستش ما نخبگی رو تو مدرک و خرخونی توصیف میکنیم که بخش بی نهایت کوچیکی از نخبه ها رو تشکیل میدن پس تو دانشگاه ها نباید زیاد دنبال نخبگی گشتش!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن یکمشو نگه دار وسط تابستون رو کن

این جوری مثل کسی میمونی که همون اول حکم لازم کرده:خنده2:

نوید جان

تا دلت بخواد - دنیا دنیا عکس دارم.

از اون بابت نگران نباش:خنده1:

امروز ظهر بازهم رودخانه لایین - بابا رمضان

jnafm2s01b1bjznbii.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یعنی میخوام بگم این آب 100 درصد معدنیه

امروز تا جائیکه می تونستم از وسط رودخونه مسیر رو رفتم و هر وقت هم تشنه ام میشد سرم رو میکردم تو آب یک جرعه مشتی می نوشیدم:گل:

هواشناس

کاربر ويژه

motaassefane ordibeheshte ma ham ta emrooz badjoor zire normal baride. az in sistem ham ta hala tabriz chizi dasht nakarde va raadobarge jaleb nadidim emsal

navid-mashhad

کاربر ويژه

از هر ده نفر 1 نفر شاید واقعا دانشجو باشه
الان یکی از همکلاسی های من از همون اول سرش دنبال سنجش از دور و عکس های هوایی و تبدیلش به نقشه و کار با gis و ..... بود
الان داره مقاله می نویسه
اون به یه جایی میرسه

ولی امثال من که میریم دانشگاه فقط برای اینکه بگیم یه کاری کردیم:سکوت:

navid-mashhad

کاربر ويژه
یعنی میخوام بگم این آب 100 درصد معدنیه

امروز تا جائیکه می تونستم از وسط رودخونه مسیر رو رفتم و هر وقت هم تشنه ام میشد سرم رو میکردم تو آب یک جرعه مشتی می نوشیدم:گل:

نکن این کارو من خاطره بدی دارم از این کار:خنده1::خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
یه دو تا عکس تکراری هم ما بزاریم:خنده1:

26 آذر 91 . شمال شهر تهران . فرحزاد ( 20 cm)

17 اسفند 91 . فرحزاد ( 30 - 35 cm)

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اون چيزي كه مدل ها نشون ميدن تا 15 مي به دليل عبور فرود هاي مكرر شمالي بر روي تركيه و استقرار چرخند هاي بسته بر روي تركيه كشور به تاوب تحت امواج اين سيستم ها قرار خواهد گرفت.

همين مدل ها از 15 مي پيشروي آهسته پر فشار جنب حاره اي رو به روي كشور نشون ميده بطوري كه از پايان دهه دوم مي يعني 20 ام همين ماه پر بند 584 دكامتر در وسط ايران قرار مي گيره اين پربند بعنوان مرز بيروني (شمالي) پرفشار جنب حاره اي شناخته شد يعني توي نقشه ها مناطق پايين تر (زير) اين كانتر تحت استيلاي سيستم مذكور و مناطق بالاي اين كانتر خارج از تسلط واچرخند هستن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا