• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نکن این کارو من خاطره بدی دارم از این کار:خنده1::خنده1:

نوید جان

حتما نمی دونستی کجا این کار رو انجام بدی.

امروز موفق شدم قله های پر برف هزار مسجد رو برای اولین بار نظاره کنم و این آب زلال و سرد از دل همون برفها بدون آلوده شدن توسط سموم دفع آفات نباتی و الودگیهای ناشی از فعالیتهای انسان در رودخانه جاری بود و نوشیدنش هم بسیار لذت بخش و عالی بود.

راستی این مادام و موسیو رو ببین چقدر خوشحال و عشقولانه سر بر بالین هم گذاشته بودند!!!!!!!!!!!!!!!!!

تازه گشت ارشاد هم کلی حال میکرد از این منظره:خنده2:

jogogzr7j8qfna32ltf.jpg

Abbath

New member
خارود یکی از سرچشمه های پرآب منطقه(الموت غربی) با چشم اندازهای بی نظیرش زبانزد عام وخاص است. عکس های این پست مربوط به سرچشمه خارود در روستای پرچکوه(دروغ میگه،مال یه روستای دیگست) می باشد .کسانی که به طبیعت و گردشگری علاقه دارند حتما اسم این مکان زیبا وبکر به گوششان خورده واز نزدیک از ابن مکان زیبا دیدن کردند(البته اونایی که قزوینی هستند رو میگه).امیدوارم که از دیدن این عکس ها لذت ببرید.(متن از نگارنده بود،با اندکی تصرف از من:خنده1:)

timthumb.php

DSC08409-800x600.jpg

DSC08331-800x600-300x225.jpg

DSC08411-800x600.jpg

DSC08465-800x600.jpg

%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B1-800x600.jpg

DSC08438-800x600.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
از فردا هوا رو به خنکی میره تا شنبه
شنبه هم مشهد رگبار مختصری خواهد داشت
پس مجددا کولر تعطیل

mohamad$

کاربر ويژه
تهران با 8 میلیون جمعیت و نماد یک کارخانه تولید گرما 30 سانت برف و داره هر سال . لا اقل در شمال شهر

17 اسفند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم آخرین عکس از امروز

یعنی موقیت منو وسط رودخانه تا بالای زانو تو آب حال میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gjwxtukqqa57j0bhs7oa.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان تهرانی یادگارو دیدید که چقد قشنگ شده؟
چراغ گذاشتن
تو این دو تا عکس اونطور قشنگیش نیفتاده
jgdyz9vx56d6btpwft3w.jpg

v4oalm3p0hzep85uxmbt.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا