• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود به به ما نبودیم امشب چه خبر شده.درود بر مهرداد عزیز که اصلا دوشب ما رو دپ کرد حسابی.خشحالم که مارو از دانش خودت محروم نمیکنی.:گل::گل::گل:

درود

ايران بايد هميشه متحد باشه :خنده1:

من كه حالم خراب بود.

من نهايت تلاشم رو مي كنم تا دوباره دوران خوشي و شكوه قبل بدست بياد :فرار:

navid61

کاربر ويژه
سلام
اميدوارم هميشه شاد باشين
اگر بقيه دوستان هم بيان اينجا عالي ميشه

navid61

کاربر ويژه
170 ساعت اينده ecm

6afkzd0ujnwbrcqp84hz.jpg

6gwu5a65rcwaw7s5x2rk.jpg

mqrlap38noyqpa0o3zic.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
خوبه فردا همه جا نذری میدن باشه به حساب من:زبون:

خوب دوستان امشب یکی از زیبا ترین شب های عمرم بود خیلی لذت بردم خدارو هزار مرتبه شکر :احترام::گل:
هورااااااااااااا...ممد اون اخموو شده واس امشب بردار که جشنه...خدارو هزار مرتبه شکر...همینه همینه...درود بر دوستای گلم که اومدن...:گل::دوست:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ايدي من درست شد

از تلاش و پيگيري امير محسن و ادمين عزيز نهايت تشكر رو دارم. :گل:

mohamad_73

کاربر ويژه
يعني يک دنيابرکت ونعمت، نبودن شان،قحطي وگرسنگي است
ومن چه خوشبختم که خوشه هاي طلائي گندم دراطرافم موج ميزند
مهربانى تان راقدر ميدانم وآنرا در سيلوي جان نگهداري خواهم کرد

کدخدا

کاربر ويژه
مگه تو این گرونی نذری هم میدن:))

والا جاهای که نذری میدن همیشه از ده شب قبل شناسایی میشن حتی با منو غذایی :خنده2:

هورااااااااااااا...ممد اون اخموو شده واس امشب بردار که جشنه...خدارو هزار مرتبه شکر...همینه همینه...درود بر دوستای گلم که اومدن...:گل::دوست:

برداشتم علی جان خیلی خوشحالم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ايدي من درست شد

از تلاش و پيگيري امير محسن و ادمين عزيز نهايت تشكر رو دارم. :گل:

خواهش میکنم مهرداد عزیزم

راستی مدیر شدنت رو خیلی بهت تبریک میگم ، عنوانی که شایسته وجود نازنینت هست:icestar::nicolnici::atish::66::39::11::3::84::19::80::14::13::58:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود آرش عزيز

تبريك مي گم مسئوليت تون رو به عنوان مدير

من تمام سعي م رو مي كنم كه اون محفل گرم و صميمي قديم رو دوباره بدست بياريم.

دنيا 2 روزه مگه ما چقدر مي خوايم توي دنيا زندگي كنيم كه بخواد با كدورت و دلخوري بگذره.

متشکرم مهرداد جان، شما استاد ما هستید، بنده به نوبه خودم خیلی چیزها از شما یاد گرفتم، بینهایت خوشجالم که در کنار ما هستید مهرداد جان:گل:

پاراگراف آخری که نوشتید رو باید با طلا نوشت! اگر جا داشت 1 میلیون بار لایکش میکردم! زندگی به دمی بسته است و معلوم نیست یک ثانیه دیگه باشیم یا نه! پس بیائید از لحظه لحظه در کنار هم بودن نهایت لذت رو ببریم.

ببخشید که خارج از بحث نوشتم، اما امشب، شب بسیار مهمی برای دوستداران بحث هواشناسی هست، دوباره در همدیگه جمع شدیم و این بی نهایت ارزشمند هست.

mohamad_73

کاربر ويژه
ممد شهر شما به خاطر اینکه ********زیاد داره اونا هم که پولدار خو معلومه نذری میدن:)))))
درضمن شهر ما از یکماه مونده شناسایی میشن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام
به به عزیزان خبر دادند که امشب در این تاپیک چراغونی و جشن هست! :شاد:
دوستان ایران انجمن برای تک تک ما سرای خاطرات خوب از دوستی هاست، خوشحالم که عطر خوب دوستی ها بین گروه شما دوباره در ایران انجمن پیچیده.
مطمئناً ظلم هست که چنین دوستانی از گرمای وجود یکدیگر محروم باشند.
با خیال راحت و آرامش کامل در کنار یکدیگر باشید و به آقای امیر محسن عزیز و گرامی هم قبلاً عرض کردم که به صورت همه جانبه گروه خوبتون تحت حمایت ما خواهد بود، چون تک تک ما مانند همگی شما عزیزان عاشق مهربانی و دوستی های بین خودمون هستیم.
انشالله که خداوند مهربان یار و یاور همگی ما باشه :گل:

از پیام شما کمال تشکر و سپاسگذاری رو دارم، از این که این امکان رو برای ما در اینجا ایجاد کردید هم متشکرم، امیدوارم با همکاری دوستان، اوقات خوب و خوشی رو اینجا در کنار شما داشته باشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر میکنم که همه کدورت ها برطرف شد و می تونم بعد از مدتها یک خواب تقریبا آسوده داشته باشم:گل:

فقط میمونه یک مسئله من و آقای امیر عزیز از تهران پارس که امیدوارم اگه بنده باعث کدورت و ناراحتی ایشون شدم منو حلال کنند:گل:

abtinT

کاربر ويژه
درود بر مهرداد گل .همه رو خوشحال کردی .
اینترنت قطع بود . الان وصل شد گفتم ببینم چه خبره دیدم چی شده :خنده1:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

علی عزیز

با این پیام زیبای که گذاشتید اشک شوق و شادی رو در چشمان من یکی که جاری کردید:nicolnici::atish:

از صمیم قلب از شما و تیم مدیریتی خوب و برجسته تون تشکر و قدردانی میکنم، انشاء الله که بتونیم جبران خوبی های شما رو یک روز انجام بدیم:گل:

در ضمن یک پیام خصوصی هم واستون فرستادم:خجالت2:

خواهش میکنم آقای امیر محسن عزیز :گل:
چشم دوست خوبمون مهرداد عزیز هم به همکاران شما در این بخش اضافه شدند.
هر مورد دیگری بود در خدمت هستیم.

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا