نه ممد جون حواسم هست ...
خوبه فردا همه جا نذری میدن باشه به حساب من:زبون:
خوب دوستان امشب یکی از زیبا ترین شب های عمرم بود خیلی لذت بردم خدارو هزار مرتبه شکر :احترام::گل:
نه ممد جون حواسم هست ...
درود به به ما نبودیم امشب چه خبر شده.درود بر مهرداد عزیز که اصلا دوشب ما رو دپ کرد حسابی.خشحالم که مارو از دانش خودت محروم نمیکنی.:گل::گل::گل:
هورااااااااااااا...ممد اون اخموو شده واس امشب بردار که جشنه...خدارو هزار مرتبه شکر...همینه همینه...درود بر دوستای گلم که اومدن...:گل::دوست:خوبه فردا همه جا نذری میدن باشه به حساب من:زبون:
خوب دوستان امشب یکی از زیبا ترین شب های عمرم بود خیلی لذت بردم خدارو هزار مرتبه شکر :احترام::گل:
مگه تو این گرونی نذری هم میدن)
هورااااااااااااا...ممد اون اخموو شده واس امشب بردار که جشنه...خدارو هزار مرتبه شکر...همینه همینه...درود بر دوستای گلم که اومدن...:گل::دوست:
ايدي من درست شد
از تلاش و پيگيري امير محسن و ادمين عزيز نهايت تشكر رو دارم. :گل:
درود آرش عزيز
تبريك مي گم مسئوليت تون رو به عنوان مدير
من تمام سعي م رو مي كنم كه اون محفل گرم و صميمي قديم رو دوباره بدست بياريم.
دنيا 2 روزه مگه ما چقدر مي خوايم توي دنيا زندگي كنيم كه بخواد با كدورت و دلخوري بگذره.
سلام
به به عزیزان خبر دادند که امشب در این تاپیک چراغونی و جشن هست! :شاد:
دوستان ایران انجمن برای تک تک ما سرای خاطرات خوب از دوستی هاست، خوشحالم که عطر خوب دوستی ها بین گروه شما دوباره در ایران انجمن پیچیده.
مطمئناً ظلم هست که چنین دوستانی از گرمای وجود یکدیگر محروم باشند.
با خیال راحت و آرامش کامل در کنار یکدیگر باشید و به آقای امیر محسن عزیز و گرامی هم قبلاً عرض کردم که به صورت همه جانبه گروه خوبتون تحت حمایت ما خواهد بود، چون تک تک ما مانند همگی شما عزیزان عاشق مهربانی و دوستی های بین خودمون هستیم.
انشالله که خداوند مهربان یار و یاور همگی ما باشه :گل:
علی عزیز
با این پیام زیبای که گذاشتید اشک شوق و شادی رو در چشمان من یکی که جاری کردید:nicolnici::atish:
از صمیم قلب از شما و تیم مدیریتی خوب و برجسته تون تشکر و قدردانی میکنم، انشاء الله که بتونیم جبران خوبی های شما رو یک روز انجام بدیم:گل:
در ضمن یک پیام خصوصی هم واستون فرستادم:خجالت2: