navid-mashhad
کاربر ويژه
امیر محسن غطه نخوردی ؟
امیر محسن غطه نخوردی ؟
سجاد جان حالا درسته که شما پارسال برف نداشتی ولی فکر نکنم حاضر بودی پارسال برف و ببینی تو شهرت ولی بعدش فروردین و اردیبهشت خشک بیابونی رو تجربه کنی مثل بهار 92 تهران:خجالت2:
حداقلش اونجا امسال بهار و کاملا احساس کردید با این طبیعت بی نظیرتون .:گل:
ولی خب به شما حق میدم واقعا طبیعت از نظر اکثر ما در درجه اول مساوی هست با برف و بعدش چیزای دیگه مثل سرسبزی و ...
حالا ایشالا سال بعد علاوه بر عکس های طبیعت سبز و زیبا عکسای برف سنگین در شهر خرم اباد و بزارید و ما استفاده کنیم و لذت ببریم:گل:
دوستان یه نرم افزار معرفی می کنید برای کم کردن حجم عکس،یه سری عکس از ابان 90 دستم هست حجمشون خیلی زیاده،نزدیک 15 مگابایت هر کدومشون،خودم با light image resizer کار میکردم،اما کیفیت عکسارو خیلی میاره پایین
از عکس پرینت اسکرین بگیرید و تو پینت سیوش کنید . خود paint ریسایز میکنه . من از اون استفاده میکنم
اگه با فرمت jpg ذخیره کنم کیفیتش بازم بد میشه،البته من ویندوز ایکس پی دارم،نمیدونم شاید Paint ویندوز 7 بهتر سیو میکنه:گل:
اره من 7 دارم . شاید به خاطر اینه . png هم که سیو کنی اصن سایز کم نمیکنه واسه من
نرم افزار office picture manager هم خوبه با اون هم گاهی ریسایز کردم
هفته بعد چه دما هایی برای مشهد پیشبینی کرده فورکا . تهران هم 30 و رد میکنه به امید خدا :|
شب خوش