• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
EUMETSAT_MSG_MPE-easternEurope.jpg

aznavar

کاربر ويژه
5 اسفند91
حومه شهر(7 کیلومتری).اگه عکس مقایسه ای بهارشو داشته باشم میزارم

pdjtz13ji79m7nxjx88e.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
اینطور که پیداست روز 22 اردی‌بهشت کانتر 537 به منطقه ما می‌رسه و شرایط پاییزی می‌شه.

Capture1.JPG

mohamad$

کاربر ويژه
دیگه ابتین جان شما سردسیرید و ما گرمسیر . D:

ولی ظهر ها من اعصابم خورد میشد از گرما و کاملا احساس میشد . دیگه وقتی دما به 27 و 28 و 29 میرسه یعنی کولرا باس روشن بشه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این عکس رو هم از مسیر آبشار قره سو گرفتم که میذارم و بهتون شب بخیر میگم:گل:

به محل فلشی که مشخص کردم نگاه کنید .

دقیقا آب از اونجاییکه مشخص کردم وارد این دره بسته میشه. عرضش اندازه شونه های یک آدمه!!!!!!!!!!!!

یکشنبه هفته ای که گذشت:

f1bc6wfpdu2d9i24fsej.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان حالا درسته که شما پارسال برف نداشتی ولی فکر نکنم حاضر بودی پارسال برف و ببینی تو شهرت ولی بعدش فروردین و اردیبهشت خشک بیابونی رو تجربه کنی مثل بهار 92 تهران:خجالت2:

حداقلش اونجا امسال بهار و کاملا احساس کردید با این طبیعت بی نظیرتون .:گل:

ولی خب به شما حق میدم واقعا طبیعت از نظر اکثر ما در درجه اول مساوی هست با برف و بعدش چیزای دیگه مثل سرسبزی و ...

حالا ایشالا سال بعد علاوه بر عکس های طبیعت سبز و زیبا عکسای برف سنگین در شهر خرم اباد و بزارید و ما استفاده کنیم و لذت ببریم:گل:

Abbath

New member
دوستان یه نرم افزار معرفی می کنید برای کم کردن حجم عکس،یه سری عکس از ابان 90 دستم هست حجمشون خیلی زیاده،نزدیک 15 مگابایت هر کدومشون،خودم با light image resizer کار میکردم،اما کیفیت عکسارو خیلی میاره پایین

aznavar

کاربر ويژه
سجاد جان حالا درسته که شما پارسال برف نداشتی ولی فکر نکنم حاضر بودی پارسال برف و ببینی تو شهرت ولی بعدش فروردین و اردیبهشت خشک بیابونی رو تجربه کنی مثل بهار 92 تهران:خجالت2:

حداقلش اونجا امسال بهار و کاملا احساس کردید با این طبیعت بی نظیرتون .:گل:

ولی خب به شما حق میدم واقعا طبیعت از نظر اکثر ما در درجه اول مساوی هست با برف و بعدش چیزای دیگه مثل سرسبزی و ...

حالا ایشالا سال بعد علاوه بر عکس های طبیعت سبز و زیبا عکسای برف سنگین در شهر خرم اباد و بزارید و ما استفاده کنیم و لذت ببریم:گل:

سلام محمد جان.خیلی ممنون ایشالا که در ادامه تهران جبران خواهد کرد.:گل::گل:
چند سالی میشه که برف درست و حسابی ندیدیم. امیدوارم امسال جبران بشه دیگه

mohamad$

کاربر ويژه
دوستان یه نرم افزار معرفی می کنید برای کم کردن حجم عکس،یه سری عکس از ابان 90 دستم هست حجمشون خیلی زیاده،نزدیک 15 مگابایت هر کدومشون،خودم با light image resizer کار میکردم،اما کیفیت عکسارو خیلی میاره پایین

از عکس پرینت اسکرین بگیرید و تو پینت سیوش کنید . خود paint ریسایز میکنه . من از اون استفاده میکنم

Abbath

New member
از عکس پرینت اسکرین بگیرید و تو پینت سیوش کنید . خود paint ریسایز میکنه . من از اون استفاده میکنم

اگه با فرمت jpg ذخیره کنم کیفیتش بازم بد میشه،البته من ویندوز ایکس پی دارم،نمیدونم شاید Paint ویندوز 7 بهتر سیو میکنه:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
تهران از کوه های البرز
محل عکسبرداری بلوار شاهد،شهرک نفت
عکس از Dmitry ROGALEV

67046267004853048984.jpg

شب خوش

mohamad$

کاربر ويژه
اگه با فرمت jpg ذخیره کنم کیفیتش بازم بد میشه،البته من ویندوز ایکس پی دارم،نمیدونم شاید Paint ویندوز 7 بهتر سیو میکنه:گل:

اره من 7 دارم . شاید به خاطر اینه . png هم که سیو کنی اصن سایز کم نمیکنه واسه من

نرم افزار office picture manager هم خوبه با اون هم گاهی ریسایز کردم

Abbath

New member
اره من 7 دارم . شاید به خاطر اینه . png هم که سیو کنی اصن سایز کم نمیکنه واسه من

نرم افزار office picture manager هم خوبه با اون هم گاهی ریسایز کردم

خیلی ممنون محمدجان،واتر مارک میکنمشون و حالا یه راهیم برای کم حجم کردنشون پیدا میکنم،مثل اینکه دوباره باید فوتوشاپ رو نصب کنم

mohamad$

کاربر ويژه
هفته بعد چه دما هایی برای مشهد پیشبینی کرده فورکا . تهران هم 30 و رد میکنه به امید خدا :|

شب خوش

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هفته بعد چه دما هایی برای مشهد پیشبینی کرده فورکا . تهران هم 30 و رد میکنه به امید خدا :|

شب خوش

هفته بعد هفته تاخت و تاز متعدد زبانه هاي چرخندهاي مستقر بر روي تركيه هست تهران هم مي بارد :گل:

شب بخير :41:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا