مهرداد جان مثل اینکه هفته آینده شاهد فعالیت دریای سرخ خواهیم بود درسته؟
مهرداد جان لایق بهترین ها هستی درود بر تو
حالا وقت کردی یه پیش بینی برای ما کن ببینی تا اخر هفته چی میشه خعلی استرس دارم
دهانمان سرویس شد با این زمستان های پر برف دهه 90 . والا به خدا .
دهانمان سرویس شد با این زمستان های پر برف دهه 90 . والا به خدا .
مهرداد جان
بله ايرج جان
سيستم پيشرو طبق مدل هاي ECMWF مختص 1/3 غربي كشور هست. كه جريانات مرطوب درياي سرخ هم همراهي ش مي كنه. با عنايت به اينكه هسته سيستم سرد هست، بارش برف حاصل از اين موج در نيمه غربي قابل توجه خواهد بود.
محمد جان
تا روز سه شنبه مثل اكثر مناطق داخلي كشور بارشي نداريم تو قم، از اواسط اين رو بارش هاي رو خواهيم داشت كه چهار شنبه هم كم و بيش بارش هست اما عمدتا غرب كشور از اين موج بارش داره.
از چهار شنبه به تدريج موج ديگه اي كشور رو متاثر مي كنه كه باز هم عمده فعاليت غرب كشور خواهد بود.
بله ايرج جان
سيستم پيشرو طبق مدل هاي ECMWF مختص 1/3 غربي كشور هست. كه جريانات مرطوب درياي سرخ هم همراهي ش مي كنه. با عنايت به اينكه هسته سيستم سرد هست، بارش برف حاصل از اين موج در نيمه غربي قابل توجه خواهد بود.
محمد جان
تا روز سه شنبه مثل اكثر مناطق داخلي كشور بارشي نداريم تو قم، از اواسط اين رو بارش هاي رو خواهيم داشت كه چهار شنبه هم كم و بيش بارش هست اما عمدتا غرب كشور از اين موج بارش داره.
از چهار شنبه به تدريج موج ديگه اي كشور رو متاثر مي كنه كه باز هم عمده فعاليت غرب كشور خواهد بود.
هزاران هزار تبریک مهرداد جان :گل::شاد2::دوست:
خواهش میکنم :گل:
مطمئناً همینطور هم خواهد بود مهرداد عزیز، ابزار های مدیریتی کمک و ابزاری هستند در دست ما برای اینکه بهتر بتونیم از دستاورد ها و دوستانمون در برابر بسیاری از موارد پشتیبانی کنیم.
مطمئناً تشخیص آقای امیر محسن عزیز برای کمک گرفتن از شما و همچنین مدیر خوب دیگر بخش آرش عزیز در این زمینه مناسب ترین راه برای هدایت پرقدرت جمع دوستان در این بخش خواهد بود.
برای همگی شما آرزوی موفقیت دارم :گل:
مهرداد جان منم بهتون تبریک میگم:گل:
چه خبر از نقشه هابرای سیستم پیش رو؟
خواهش میکنم :گل:
مطمئناً همینطور هم خواهد بود مهرداد عزیز، ابزار های مدیریتی کمک و ابزاری هستند در دست ما برای اینکه بهتر بتونیم از دستاورد ها و دوستانمون در برابر بسیاری از موارد پشتیبانی کنیم.
مطمئناً تشخیص آقای امیر محسن عزیز برای کمک گرفتن از شما و همچنین مدیر خوب دیگر بخش آرش عزیز در این زمینه مناسب ترین راه برای هدایت پرقدرت جمع دوستان در این بخش خواهد بود.
برای همگی شما آرزوی موفقیت دارم :گل:
فکونم اصغری هم کفرش درومده از شرایط تهران . احتمالا این دفه بگه تهران برزخ و رد کرده و رو پل صراطه .
هر دهه بدتر از دهه قبل. فکرکنم چند سال دیگه حسرت ده 80 رو بخوریم
مهرداد جان
قضيه سرما و بارشي كه براي شمال ديده ميشه چيه
منم به تمام دوستان اومدن مهرداد عزیز رو تبریک میگم
اساتیدی که اینجا هستند و علاقه ای که کاربران دارند به مباحث باعث میشه تا چند وقت دیگه ژاپن پیش بینی فصلی رو از اینجا نیگا کنه:83:
سپاسگزارم مهرداد جان
اینجور که پیش بینی کردی سیستم قبلی شرق کشور این سیستم هام غرب پس کی نوبت ما میشه؟:ناراحت: