• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان مثل اینکه هفته آینده شاهد فعالیت دریای سرخ خواهیم بود درسته؟

مهرداد جان لایق بهترین ها هستی درود بر تو

حالا وقت کردی یه پیش بینی برای ما کن ببینی تا اخر هفته چی میشه خعلی استرس دارم

بله ايرج جان

سيستم پيشرو طبق مدل هاي ECMWF مختص 1/3 غربي كشور هست. كه جريانات مرطوب درياي سرخ هم همراهي ش مي كنه. با عنايت به اينكه هسته سيستم سرد هست، بارش برف حاصل از اين موج در نيمه غربي قابل توجه خواهد بود.

محمد جان

تا روز سه شنبه مثل اكثر مناطق داخلي كشور بارشي نداريم تو قم، از اواسط اين رو بارش هاي رو خواهيم داشت كه چهار شنبه هم كم و بيش بارش هست اما عمدتا غرب كشور از اين موج بارش داره.

از چهار شنبه به تدريج موج ديگه اي كشور رو متاثر مي كنه كه باز هم عمده فعاليت غرب كشور خواهد بود.

imboeing

کاربر ويژه

بله ايرج جان

سيستم پيشرو طبق مدل هاي ECMWF مختص 1/3 غربي كشور هست. كه جريانات مرطوب درياي سرخ هم همراهي ش مي كنه. با عنايت به اينكه هسته سيستم سرد هست، بارش برف حاصل از اين موج در نيمه غربي قابل توجه خواهد بود.

محمد جان

تا روز سه شنبه مثل اكثر مناطق داخلي كشور بارشي نداريم تو قم، از اواسط اين رو بارش هاي رو خواهيم داشت كه چهار شنبه هم كم و بيش بارش هست اما عمدتا غرب كشور از اين موج بارش داره.

از چهار شنبه به تدريج موج ديگه اي كشور رو متاثر مي كنه كه باز هم عمده فعاليت غرب كشور خواهد بود.
مهرداد جان
قضيه سرما و بارشي كه براي شمال ديده ميشه چيه

amir551

کاربر ويژه
منم به تمام دوستان اومدن مهرداد عزیز رو تبریک میگم
اساتیدی که اینجا هستند و علاقه ای که کاربران دارند به مباحث باعث میشه تا چند وقت دیگه ژاپن پیش بینی فصلی رو از اینجا نیگا کنه:83:
bis.gif
bis.gif
bis.gif
bis.gif
bis.gif

کدخدا

کاربر ويژه

بله ايرج جان

محمد جان

سپاسگزارم مهرداد جان

اینجور که پیش بینی کردی سیستم قبلی شرق کشور این سیستم هام غرب پس کی نوبت ما میشه؟:ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هزاران هزار تبریک مهرداد جان :گل::شاد2::دوست:

خواهش میکنم :گل:
مطمئناً همینطور هم خواهد بود مهرداد عزیز، ابزار های مدیریتی کمک و ابزاری هستند در دست ما برای اینکه بهتر بتونیم از دستاورد ها و دوستانمون در برابر بسیاری از موارد پشتیبانی کنیم.
مطمئناً تشخیص آقای امیر محسن عزیز برای کمک گرفتن از شما و همچنین مدیر خوب دیگر بخش آرش عزیز در این زمینه مناسب ترین راه برای هدایت پرقدرت جمع دوستان در این بخش خواهد بود.
برای همگی شما آرزوی موفقیت دارم :گل:

مهرداد جان منم بهتون تبریک میگم:گل:
چه خبر از نقشه هابرای سیستم پیش رو؟

خواهش مي كنم

انشالله بتونم به درستي انجام وظيفه كنم

سجاد جان برو كه سيستم خوبي قراره غرب كشور بتركونه حسابي

پيشاپيش تبريك مي گم

خوب دوستان شب خوبي رو من دارم ديگه قرص نمي خورم از امشب

خوشحالم به آرامش داريم ميرسيم.

دوستتون دارم

شبتون خوش

خواب هاي رنگي ببينيد :گل::زمستان:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خواهش میکنم :گل:
مطمئناً همینطور هم خواهد بود مهرداد عزیز، ابزار های مدیریتی کمک و ابزاری هستند در دست ما برای اینکه بهتر بتونیم از دستاورد ها و دوستانمون در برابر بسیاری از موارد پشتیبانی کنیم.
مطمئناً تشخیص آقای امیر محسن عزیز برای کمک گرفتن از شما و همچنین مدیر خوب دیگر بخش آرش عزیز در این زمینه مناسب ترین راه برای هدایت پرقدرت جمع دوستان در این بخش خواهد بود.
برای همگی شما آرزوی موفقیت دارم :گل:

ادمین محترم شما خوبی رو در حق ما تمام کردید، بنده به نوبه خودم تمام سعی و تلاش ام رو میکنم تا در کنار امیرمحسن و مهرداد عزیز اینجا به به بهترین نحو ممکن اداره کنیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم ما رو از انتقادات و پیشنهادات خودشون بی نصیب نگذارن، اطمینان دارم امیر محسن و مرداد عزیز هم از هر پیشنهاد و انتقاد سازنده استقبال میکنند.

mohamad$

کاربر ويژه
فکونم اصغری هم کفرش درومده از شرایط تهران . احتمالا این دفه بگه تهران برزخ و رد کرده و رو پل صراطه .

imboeing

کاربر ويژه
فکونم اصغری هم کفرش درومده از شرایط تهران . احتمالا این دفه بگه تهران برزخ و رد کرده و رو پل صراطه .

از اصغري دل گيرم ! براي شمال قشنگ نميگه چه خبره ! فقط مياد ميگه اين منطقه اينجاي بهشته اونيكي اونجاي جهنمه :تعجب2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان
قضيه سرما و بارشي كه براي شمال ديده ميشه چيه

بله نفوذ سرما از سمت شمال غرب شرايط مساعدي رو براي استان اردبيل فراهم كرده و اميدوارم رشت هم از اين شرايط بخوبي بهره ببره و شاهد بارشريزش هاي خوبي از جمله برف باشيم. شرايط سواحل براي برف خاصه به دليل ارتفاع منفي.

منم به تمام دوستان اومدن مهرداد عزیز رو تبریک میگم
اساتیدی که اینجا هستند و علاقه ای که کاربران دارند به مباحث باعث میشه تا چند وقت دیگه ژاپن پیش بینی فصلی رو از اینجا نیگا کنه:83:
bis.gif
bis.gif
bis.gif
bis.gif
bis.gif

ممنونم امير جان

مرسي

سپاسگزارم مهرداد جان

اینجور که پیش بینی کردی سیستم قبلی شرق کشور این سیستم هام غرب پس کی نوبت ما میشه؟:ناراحت:

طاقت بيار پسر نوبت ما هم ما هم ميشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بسیار خوشحالم که دوستان در کنار همدیگه جمع شدیم، امیدوارم بقیه دوستان هم به ما بچیوندند و این بار با حضور دوستان جدید، با قدرت مضاعف فعالیتمون رو ادامه بدیم، باز هم از ادمین محترم و بقیه دست اندر کاران ایران انجمن بابت فرصتی که به ما دادن صمیمانه تشکر میکنم.

شب همگی دوستان خوش و خرم، به امید بارش در تمام خاک پاک ایران زمین:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
محدوده قزوین تا فیروزکوه به سمت کم برف شدن شدیدا داره پیش میره . زنجان و نمیدونم

navid61

کاربر ويژه
شايد تو ابديت جمعه نقشه ها يه تكوني بخورن بارش ها براي تهران
بهتر بشه:قاطی:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا