• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه

بله نفوذ سرما از سمت شمال غرب شرايط مساعدي رو براي استان اردبيل فراهم كرده و اميدوارم رشت هم از اين شرايط بخوبي بهره ببره و شاهد بارشريزش هاي خوبي از جمله برف باشيم. شرايط سواحل براي برف خاصه به دليل ارتفاع منفي.

ممنونم امير جان

مرسي

طاقت بيار پسر نوبت ما هم ما هم ميشه

خسته ای برو استراحت کن شبت بخیر منم یواش یواش برم

دوستان شی همگی بخیر

به امید همبستگی مجدد بین بچه ها

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با تقدیم یک عکس زیبا از دماوند در فوریه سال 2012 ، من هم به همه دوستان خوبم شب بخیر میگم:گل:

Damavand.jpg

mikadd

کاربر ويژه
اپدیت ساعت 2 شب جی اف اس و تقویت بارشها
سشنبه

mn8za3syrp7agnwl3w3.gif

پنجشنبه

4z8q3p4kviyi8iukh8r.gif

البته در فریم چهارشنبه برای شمال شرق هم بارش در نظر گرفته شده

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. کمینه دیشب مشهد به 7- رسید و اونقدری که پیشبینی ها میگفتن سرد نشد. الانم دمای فعلی: 5-

سیبری

کاربر ويژه
قوچان تمام ابری دمای فعلی 6-

کمینه 13-

دیشب در حد 1. میل بارش برف داشتیم همین هوای ابری و بارش برف باعث شد در هنگام صبح افزایش دما داشته باشیم کمینه 13 - مال همون سرشب و ساعت 8 شب هستش

سیبری

کاربر ويژه
کار مهرداد از خود گذشتگی و فوق العاده قشنگ بود

مهرداد عزیز به خونه خوش اومدی:گل:

سیبری

کاربر ويژه
به به !
میبینم که ایرج خان و عباس عزیز هم اومدن ، مثل اینکه رویای دوباره جمع شدن بچه ها داره به حقیقت می پیونده

من که خیلی خوشحالم خوش اومدین دوستان عزیزم:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
درود

در اخرین اپ نقشه ها از شدت سرما کاسته شده ولی بر میزان بارش ها افزوده شده.مثل اینکه رطوبت دریا سرخ باعث گرم شدن هسته سیستم میشه

تا 200 ساعت اینده اپ شده ببینید چه گرم شده سیستم کانتر 540 موقع بارش از رو تبریز پایین تر نمیاد

http://wxweb.meteostar.com/models/ipsm_looper.php?PROD=2013010300_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS

IRAJ1

کاربر ويژه
قرار گیری پرفشار بروی عمان شرایط را برای بارش های بهتر فراهم میکنه

من که به بارش های هفته دیگه بسیار امیدوارم

casia4.120hr.png

IRAJ1

کاربر ويژه
درود

در اخرین اپ نقشه ها از شدت سرما کاسته شده ولی بر میزان بارش ها افزوده شده.مثل اینکه رطوبت دریا سرخ باعث گرم شدن هسته سیستم میشه

تا 200 ساعت اینده اپ شده ببینید چه گرم شده سیستم کانتر 540 موقع بارش از رو تبریز پایین تر نمیاد

http://wxweb.meteostar.com/models/ipsm_looper.php?PROD=2013010300_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS

محمد جان منم واقعا دلم برا برف زمستون تنگ شده (پاییز برف داشتیم) برف زمستون یه چیز دیگس
ولی با این حال و با اینکه میدونم محمد-تهران باز از دستم داغ میکنه ولی به بارونم راضیم

کدخدا

کاربر ويژه
محمد جان منم واقعا دلم برا برف زمستون تنگ شده (پاییز برف داشتیم) برف زمستون یه چیز دیگس
ولی با این حال و با اینکه میدونم محمد-تهران باز از دستم داغ میکنه ولی به بارونم راضیم

درود ایرج جان صبحت بخیر

برف تو زمستون واجبه زمستونی که برف نداشته باشه زمستون نیست
شرایط وقتی بدتر میشه که تا قبل از ورود سیستم برف خوبی پیش بینی شده باشه ولی در کمتر از 48 ساعت مونده به فعالیت سیستم برای چندمین بار اتفاق میوفته که کانتر 540 خودشو تا شمال دریا خزر بالا میکشه (همین اخرین سیستم)

واقعا اون بارون دیگه لذتی نداره

hamed*zagros

کاربر ويژه
با درود

خداروشکر که مهرداد و ایرج عزیز هم اینجا اومدن. امیدوارم بقیه دوستان هم بیان تا مثل گذشته دورهم جمع بشیم

این برف ماهم همش عقب میفته:تعجب2:

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:
دمای فعلی 2+
سایت فورکا برای پیشبینی از کدوم مدل استفاده میکنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا