• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

برفی

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان وبازگشت مهرداد جان وایرج خان را هم تبریک میگم چه خبر از نقشه ها بلاخره هفته آینده برف میاد یا نه.

aznavar

کاربر ويژه
درود سجاد جان صبحت بخیر

مدل ecmwf

درود محمد جان
صبح توهم ب شادی:گل:
خیلی ممنونم.:احترام:
معمولا 90٪ پیشبینی هاش برای شهرما درست از آب در میاد. تو آخرین آپ هم بالاخره برف رو برامون پیشبینی کرده. میدونم یکم زوده اما امیدوارم ضد حال نخوریمو ب بارون تبدیل نشه
آخرین برف رو بهمن پارسال دیدم اونم شب امد و صبحش هوا صاف شد:(

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
سلام دوستان
ماهم اومدیم اینجا امیدوارم مثل گذشته بتونیم درکنارهم باشیم بدون هیچ کدورت وناراحتی

کدخدا

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان وبازگشت مهرداد جان وایرج خان را هم تبریک میگم چه خبر از نقشه ها بلاخره هفته آینده برف میاد یا نه.

درود برفی جان از شدت سرما کاسته شد متاسفانه

درود محمد جان
صبح توهم ب شادی:گل:
خیلی ممنونم.:احترام:
معمولا 90٪ پیشبینی هاش برای شهرما درست از آب در میاد. تو آخرین آپ هم بالاخره برف رو برامون پیشبینی کرده. میدونم یکم زوده اما امیدوارم ضد حال نخوریمو ب بارون تبدیل نشه
آخرین برف رو بهمن پارسال دیدم اونم شب امد و صبحش هوا صاف شد:(

خواهش میکنم سجاد جان
فورکا و نروژ بد نیستن باید منتظر بشینیم ببینیم چی میشه...

سلام دوستان
ماهم اومدیم اینجا امیدوارم مثل گذشته بتونیم درکنارهم باشیم بدون هیچ کدورت وناراحتی

خیر مقدم عرض میکنم ورودتون احسان جان

امیدوارم کدورت ها و کینه ها به زودی از بین بره که بدترین گناهه و دوستی و محبت جاشو بگیره

به امید روزی که همگی در کنار هم باشیم و شیطان وجودمون از خودمون دور کنیم

من برم خیلی کار دارم فعلا بای

aria_tehran

کاربر ويژه
خوشحالم که دوستان دوباره کنار هم جمع شدن
فقط این هومن رو هم برگردونین خوب میشه
من همین جا از هومن خواهش میکنم برگرده

کدخدا

کاربر ويژه
نروژ بارش ما رو از یک میل به 6 میل تبدیل کرد از شدت سرما هم کاست مثل اینکه قضیه الاکلنگ در مورد دما و بارش داره اتفاق میوفته

کدخدا

کاربر ويژه

الان با هومن چتیدم گفت فعلا برنمیگرده و با هیچکس مشکلی نداره ولی راضیش میکنم برگرده یه پروژه باید روش برم

من برم خیلی دیرم شد دوستان فعلا بای

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

درود بر آريا

من از همين جا از هومن عزيزم خواهش مي كنم به جمع ما بياد و ما رو از حضور گرم خودش محروم نكنه.

ما هميشه منتظر اومدنت هستيم و مي مونيم. :گل:

aznavar

کاربر ويژه
افزایش بارش+افزایش دما
هه اون ی روز برفم حتما میپره:قاطی::قاطی::قاطی::قاطی::73::73::73::45::45::45::45::45:

من و نروژ:33:

m9p1pvbyl1rqrhrh7r6.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان گل و خصوصن دوستانی که تازه به اینجا نقل مکان کرده اند امیدوارم دیگه وضعیت قبلی اتفاق نیفته و همیشه همینجا کنار هم بمونیم اونم تا زمانی هر کدوم ما یک استاد کامل هواشناسی شده باشیم البته بعدش هم باید اینجا باشیم چون جمع دوستان اینجا بیشتر شبیه یک جمع خانوادگی است از همینجا هم از مهرداد عزیز به خاطر پیام زیبایی که در فروم قبلی گذاشتند صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم بقیه دوستان هم قدم رنجه کنند تشریف بیارند سربلند و سر زنده باشید:احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام::احترام:

saeed hh

کاربر ويژه
با درود به دوستان شما در مورد سرما فقط اپ های لحظه ای رو در نظر میگیرید ولی اینو باید بدونید که امسال اشتهای عجیبی برای ورود به منطقه ما داره ودر واقع یه چیزی اونو داره به سمت ما مکش میکنه!!

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

مهرداد خدا رو شاهد می گیرم که به خاطر روح پاک پدر تو و قسمی که به روح پاک و بلند اون خدا بیامرز دادی اینجا اومدم و همچنین به خاطر احترام به پیغام خصوصی هایی که از طرف برخی کاربرها توی پی تی دریافت کردم ، وگرنه اون قدر دل شکسته هستم که به عمنای واقعی کلمه مستاصل شدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا