• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
سلام

مهرداد خدا رو شاهد می گیرم که به خاطر روح پاک پدر تو و قسمی که به روح پاک و بلند اون خدا بیامرز دادی اینجا اومدم و همچنین به خاطر احترام به پیغام خصوصی هایی که از طرف برخی کاربرها توی پی تی دریافت کردم ، وگرنه اون قدر دل شکسته هستم که به عمنای واقعی کلمه مستاصل شدم.

همه در مورد مدل تو حرف میزنند وتایید میکنند من ایمان دارم که تو سربلند میشی ممنون که مارو تنها نذاشتی:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
مجموع بارش 3 تا 6 روز آینده

41982435917056302924.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
همه در مورد مدل تو حرف میزنند وتایید میکنند من ایمان دارم که تو سربلند میشی ممنون که مارو تنها نذاشتی:گل:

من واقعا همه ی بچه ها رو دوست دارم من کاره ای نیستم از این حرفا خیلی کوچیکترم به خدا ؛ مدل و پیش بینی همش بهانست من این جمع صمیمی رو دوست دارم و به خاطر شماها میام. از لطف همتون ممنونم

aznavar

کاربر ويژه
سلام

مهرداد خدا رو شاهد می گیرم که به خاطر روح پاک پدر تو و قسمی که به روح پاک و بلند اون خدا بیامرز دادی اینجا اومدم و همچنین به خاطر احترام به پیغام خصوصی هایی که از طرف برخی کاربرها توی پی تی دریافت کردم ، وگرنه اون قدر دل شکسته هستم که به عمنای واقعی کلمه مستاصل شدم.

سلام علی عزیز:گل::گل:
خیلی خیلی خوش امدی:توافق:

samann

کاربر ويژه
خوب خدا رو شکر وضعیت داره بهبود پیدا میکنه. پشته سیبری داره عقب نشینی میکنه و شرایط برای ناپیداری در شمال شرق در انتهای هفته اینده داره اماده میشه.

هواشناس

کاربر ويژه
ماهسال فرودگاه تبریز
میانگین بیشینه / میانگین کمینه
اول زعفرانیه
میانگین بیشینه / میانگین کمینه

دی۱۳۹۱ ۰۵.۸۲ + / ۰۳.۴۵ - ۰۴.۳۶ + / ۰۲.۴۵ -

به روز رسانی 12/10/1391

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام

سلام علي جان

خدا انشاالله دل تو و خانواده ات رو هميشه شاد كنه

با اومدنت روز من رو ساختي

خوش آمدي به خونه خودت علي جان :گل::شاد:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بهروز جان خوش آمدي

خوش آمدي

خدايا شكرت دوستاي خوبم دارن ميان :خجالت2::گل::خنده2:

هواشناس

کاربر ويژه

سلام علي جان

خدا انشاالله دل تو و خانواده ات رو هميشه شاد كنه

با اومدنت روز من رو ساختي

خوش آمدي به خونه خودت علي جان :گل::شاد:

مهرداد فکر کنم خودت می دونی که چه قدر دوستت دارم. دلمم تنگ شده برات. اینجا بودی عادت کرده بودم بهت رفتی و ... نالانم در فراغت ای گل ...

pokerface

متخصص هواشناسی
ضمن تبریک به مسولین فروم ایران انجمن که تونستن در عرض زمان کوتاهی یک جامعه استثنایی که به دلایلی نه معلوم! از هم پاشید رو اینجا در فروم خودشون داشته باشن !الان یه دلیل موجه برای جابجایی پیدا کردم ،و اونم مهرداد عزیز و دوست داشتنیه،ولی‌ من از مسولین این انجمن استدعا دارم از هر گونه تصمیم ناگهانی و تکانشی بدون در جریان گذاشتن بقیه کاربرا جدا خودداری کنن،خیلیا هستن که فقط دوست دارن به مباحث هواشناسی بپردازن ولی‌ با این فروم زندگی‌ نمیکنن،لطفا اونها رو هم در نظر بگیرید .ممنون از توجهتون.

mohamad$

کاربر ويژه
برای تجریش 21 میل برف زده نروژ

برای مرکز شهر هم 10 میلیمتر برف زده که البته بینش بارون هم هست باید دید تقویت میشه یا نه و بارشا کم میشه یا زیاد میشه .

فعلا زیاد مشخص نیست سیستم هفته بعد چطوره چون همینطور داره به عقب میوفته و شدت و سرماش تغییر میکنه

ولی چیزی که مشخصه سرما از سمت غرب وارد میشه .

هواشناس

کاربر ويژه
متاسفانه سال 2012 سال خوبی از نظر بارش برای تبریز نبود ، بارش فرودگاه تبریز در این سال برابر با 211.3 میلی متر ثبت شد که 72.1 میلی متر از نرمال 61 ساله ی این ایستگاه کمتر است!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد فکر کنم خودت می دونی که چه قدر دوستت دارم. دلمم تنگ شده برات. اینجا بودی عادت کرده بودم بهت رفتی و ... نالانم در فراغت ای گل ...

مي دونم علي جان

منم دلم برات خيلي تنگ شده

من منتظرم كه بياي تهران در خدمتت باشم.:83:

ضمن تبریک به مسولین فروم ایران انجمن که تونستن در عرض زمان کوتاهی یک جامعه استثنایی که به دلایلی نه معلوم! از هم پاشید رو اینجا در فروم خودشون داشته باشن !الان یه دلیل موجه برای جابجایی پیدا کردم ،و اونم مهرداد عزیز و دوست داشتنیه،ولی‌ من از مسولین این انجمن استدعا دارم از هر گونه تصمیم ناگهانی و تکانشی بدون در جریان گذاشتن بقیه کاربرا جدا خودداری کنن،خیلیا هستن که فقط دوست دارن به مباحث هواشناسی بپردازن ولی‌ با این فروم زندگی‌ نمیکنن،لطفا اونها رو هم در نظر بگیرید .ممنون از توجهتون.

لطف داري بهروز جان

چقدر ازت ممنونم كه به جمع ما اومدي

خوشبختانه مدير اين سايت بسيار فهيم هست و تمام جوانب كار رو در نظر مي گيره من هم در حد توان در فراهم شدن بستر و شرايط از هيچ كوششي دريغ نمي كنم :گل:

هواشناس

کاربر ويژه

مي دونم علي جان

منم دلم برات خيلي تنگ شده

من منتظرم كه بياي تهران در خدمتت باشم.:83:

لطف داري بهروز جان

چقدر ازت ممنونم كه به جمع ما اومدي

خوشبختانه مدير اين سايت بسيار فهيم هست و تمام جوانب كار رو در نظر مي گيره من هم در حد توان در فراهم شدن بستر و شرايط از هيچ كوششي دريغ نمي كنم :گل:

حتما وقت کنم میام مزاحم میشم بزار امتحانام تموم بشه چشم

Abbath

New member
پنجشنبه شب / جمعه صبح چه دماهایی ثبت میشه با این سرمای شب قبلش!!

13011018_0218.gif

درود بر عزیزان

این سایت دیگه بیش از حد به عامل ارتفاع اهمیت داده،دمای دشت قزوین رو زده 2 درجه بالای صفر،در حالی که شهرهایی مثل تاکستان(که در دشت واقع هست) همیشه از قزوین سرد تر بودن تو دمای کمینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا