• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
خوب امروز نقشه‌های ۸ ژانویه بهتر شده،با تغییر در چجت استریم ۲ تا shortwave trough در مسیر حرکت اون ناوهٔ اصلی‌ ایجاد شده که باعث تقویت بارشهای غرب،جنوب غرب و مرکز شده،با جابجا شدن vort max که دقیقا جنوب عراق و غرب خوزستان قرار میگیره و با توجه به قرارگیری مرکز همرفت روی قسمت غربیه خلیج پارس بارشهای جنوب غرب و تا حدودی مرکز تقویت شده ،ضمن اینکه طبقه نقشه‌های امروز میتونیم امیدوار به همراهی دریای آتشین سرخ هم باشیم.من امیدوارم یک cut off low شرق مدیترانه تشکیل شه .به هر حل باید صبر کردو‌ دید چه پیش خواهد اومد.

ugoa1aiwvwq5pl7bbp7c.png

آخرین ویرایش:

amir tehranpars

کاربر ويژه
در اوایل هفته آتی ریزش کانتر 540 تا روی شمال دریای سرخ به چشم میخوره و همین کافی است تا ناوه عمیقی شکل بگیره و از دوشنبه شاخه شرقیش که جبهه گرم داره ودر ادامه با نفوذ هوای سرد شرایط رو در نیمه دوم هفته آتی به نام نیم هفته طلایی در اکثر کشور رقم خواهد زد !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چرا عکس نشون داده نمی‌شه مثل pt ؟

بهروز جان آدرس عكس بايد بين كد [image][/image] قرار بگيره كه از اديتور به سهولت قابل دسترسيه. (آيكون عكس)

بهروز عزيز گفتن:

خوب امروز نقشه‌های ۸ ژانویه بهتر شده،با تغییر در جت استریم ۲ تا shortwave trough در مسیر حرکت اون ناوهٔ اصلی‌ ایجاد شده که باعث تقویت بارشهای غرب،جنوب غرب و مرکز شده،با جابجا شدن vort max که دقیقا جنوب عراق و غرب خوزستان قرار میگیره و با توجه به قرارگیری مرکز همرفت روی قسمت غربیه خلیج پارس بارشهای جنوب غرب و تا حدودی مرکز تقویت شده ،ضمن اینکه طبقه نقشه‌های امروز میتونیم امیدوار به همراهی دریای آتشین سرخ هم باشیم.من امیدوارم یک cut off low شرق مدیترانه تشکیل شه .به هر حل باید صبر کردو‌ دید چه پیش خواهد اومد.

ugoa1aiwvwq5pl7bbp7c.png

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فقط به عشق استاد مهرداد !
اومدم و حلالش کردم !

سلام
دوست عزیز یک پیام بازدیدکننده برای شما ارسال شد، با توجه به اینکه کاربری شما به صورت موقت در سایت فعال شده لطفاً تا قبل از رفع ابهام پیش آمده و پاسخ به سوالات مطرح شده، فعالیت دیگری نداشته باشید.

موفق باشید

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب با توجه به آپديت مدل نيرو درياي بايستي منتظر بارش برف در نيمه غربي و نيمه شمالي كشور در اواسط هفته پيشرو باشيم.

دوستان تهراني خودم بارش برف روز سه شنبه خواهيم داشت و اين بارش جديترين بارش برف از ابتداي سال آبي تا به امروز خواهد بود. كه اميد وارم آپديت هاي بعدي هم اين روند رو تكرار كنن.

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز تهران

مهراباد +9.0 / -0.6

اقدسیه +6.4 / -2.0

---------------

طالقان +7.5 / -9.4

فیروزکوه +5.4 / -11.8

لواسان +5.1 / -4.2

دماوند +4.5 / -7.2

آبعلی +2.0 / -9.6

فیروزکوه آلودگی -1.3 / -10.6