• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
بی خیال بابا اصلا جهنم ، امسال تموم شه بره درک با این اقلیمش
خوب تهران جتی تو مرداد هم فرصت بارشهای رگباری داره؟
و رگبارهای خرداد ش یکی از بهترین هاست.
:تعجب2:
البته یه توده ابره فعال داره از سمته زنجان میاد فکر کنم شب تهران رگبار رعدوبرقه شدید رو شاهد باشه.
اونجام زیاد خبری نشده تا الان؟

ماهان.

کاربر ويژه
چه خبره غرب اروپا!

euro2.00hr.png

nojeana

کاربر ويژه

ماهان کم میای دیگه فروم چرا ؟
درسا نمیزارن آیا؟

آره دیگه دانشگاه های آلمان هم به مناسبت انتخا.با.ت آخر خرداد امتحاناشونو یکماه جلو انداختند
خیلی حیفیم اومد این ترم هم دانشگاه رو از دست دادم هم بارونی ندیدیم

ماهان.

کاربر ويژه
ماگدبورگ دیروز گرمترین نقطه‌ی آلمان بود. با بیشینه 26.3 که نسبت به روز قبلش 11 درجه افزایش داشت

دمای فعلی هم 25.6 درجه‌ست.

جالبه که اصلن گرمای هوا حس نمی‌شد، شاید بخاطر وزش باد بود.

متئوگرام دما و نقطه شبنم 5 روز گذشته تا الان

chart

hamed*zagros

کاربر ويژه
بسیار ممنون:گل:
دمت گرم رفتم نگاهش کردم، چه جالبه، وسط این دره پر برکت و بین کوههای شلم، مانشت و قلارنگ قرارگرفته. کلاً منطقه جالبیه این محدوده و جنگل هاش تراکم جالب و خاصی دارند، افسوس که این کارخونه سیمان رو تو دامنه های مانشت زدن، کاش به این محدوده ویژه دست نمیزدن، افسوس:ناراحت:
مانشت و گچان اگه تا آخر خرداد سبزن خیلی خوبه و طبیعت دوستان فرصت زیادی واسه گردش بهاره دارن، اینجا تو نیمه شرقی استان، با این اوصاف فرصت زیادی واسه بهارگردی بعد از عید وجود نداره
گنجوان شما الان چطوره؟ چیزی از سرسبزی ها باقی مونده؟

خواهش میکنم محمد جان

بله واقعا منطقه بسیار زیبایی حتی تابستون هاهم روزهای جمعه اونجا شلوغه . زمستان های سرد و پربرفی هم داره. همین زمستون یبار رفتم حدود 70 سانت برف روی زمین بود

گنجوان مثل دره شهر و اون اطراف خشک شد ولی با بارون های بهاره دوباره سبز شده. گندم هاش هم هنوز سبزن

هواشناس

کاربر ويژه
ابر بسيار تيره اي همراه با غرش هاي مهيب تا چند دقيقه بعد تبريز را با بارش شديد خود غافلگير خواهد كرد. تاريك شد هوا جاي همه خالي

سیبری

کاربر ويژه

حاجی به این پیش بینیها خیلی هم نمیشه دل بست امروزم قرار بود تهران یکی از طوفانیترین روزهاشو بگزرونه که در عمل یکی از آرومترین روزها بود:ناراحت:

هومن جان در مورد بجنورد ، قوچان و سبزوار هوای طوفانی فردا محقق میشه

سیبری

کاربر ويژه
پایان فلاکت شمالشرق با بیدار شدن کاسپین:گل:

گرگان با 10 درجه کاهش نسبت به ظهر رگبار و رعد و برق گزارش کرده

tx81vu3lgoemsxy3wq8.jpg

سیبری

کاربر ويژه
محمد از بجنورد از فاضل آباد (50 کیلومتری شرق گرگان ) هم همین الان خبر شروع رگبار فوق العاده شدید باران رعد وبرق و باد بسیار شدید رو داد

هواشناس

کاربر ويژه
غرب و مركز تبريز را بارش فوق شديد باران فرا گرفت. از شرق شهر خبر ندارم. نور رعدها خيره كننده اند اما صدايشان انفجاري نيست. از اين ابر بيشينه بارش نصيب فرودگاه شده است ...

untitled.PNG

navid-mashhad

کاربر ويژه
اگه توده هوا زودتر برسه شاید افزایش دمای فردا محدود به قبل از ظهر باشه
محسن جان دمای فردای قوچان به نظرم از 29-28 بالاتر نخواهد رقت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا