• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
بابا این توچال شما کارش خیلی درسته
من به نمایندگی از کوهرنگ و زردکوه کم آوردم:خنده1:

فریزینگ لول زردکوه حدود 500 متر از توچال بالاتره با توجه به عرض جغرافیایی . اگه زردکوه به جای 4100 ، 4500 بود با ارتفاع 4000 قله توچال برابر میشد . از نظر دما

یادواری میکنم که برف این وقت سال روی توچال کاملا عادیه . خرداد هم بار ها سفید میشه . شهریور هم احتمال برف بالاست و گاها سفید میکنه

پسرخاله

کاربر ويژه
فریزینگ لول زردکوه حدود 500 متر از توچال بالاتره با توجه به عرض جغرافیایی . اگه زردکوه به جای 4100 ، 4500 بود با ارتفاع 4000 قله توچال برابر میشد . از نظر دما

یادواری میکنم که برف این وقت سال روی توچال کاملا عادیه . خرداد هم بار ها سفید میشه . شهریور هم احتمال برف بالاست و گاها سفید میکنه
محمد تهران را امشب چه میشود؟

aria_tehran

کاربر ويژه
خب اینم عکس مربوط به توچال
تازه این شرق توچاله
غربش همیشه بیشتر از شرقش میاد
حتی صبحم توچال برف اومد! و سفید شد ولی آب شد
iwyz7u31d4uitwtx1skd.jpg

فکر کنم یکم دیر عکس گرفتم.اگه زودتر میگرفتم با توجه به گفته ی محمد برف از این بیشتر بوده

abtinT

کاربر ويژه

یعنی تا آخرای خرداد کلاساتون برگزار میشه؟:تعجب2: الله اکبر

کلاس ها تا 13 خرداد هست . امتحانات هم از اول تیر شروع می شه.
دلیلش هم اینه که دانشگاه علوم تحقیقات 80% دانشجو ها ارشد و دکترا هستن .( کاردانی که نداره . لیسانس هم فقط چند رشته داره . که اون هم به گفته دانشگاه تا چند سال دیگه حذف می شه ) . درس های ارشد و دکترا هم نمی شه در مدت کوتاه تدریس کرد .

آخرین ویرایش:

aria_tehran

کاربر ويژه
اریا از سمت کوهای شاهنشین بگیر . شرق توچال ارتفاش کمه
امروز وقت نکردم برم پشت بوم
اما از تو خونه راحت میتونم از شرق توچال عکس بگیرم
تازه اگه بخوام از شاهنشین عکس بگیرم ماشالله انقد خونه سازی زیاد شده که در همین حد میتونم عکس بگیرم:
57838020027257792315.jpg

البته الان بازم خونه ساختن شاید ویو از اینم کمتر شده باشه!

aria_tehran

کاربر ويژه
توچال از شرق پشت بوم ما اینجوریه
اونوقت اگه برم سمت غرب پشت بوم بیشتر قسمت بالای شاهنشین معلوم میشه و شرق توچال کمتر معلوم میشه
در کل اون خونه هه باعث شده طرفای قله معلوم نباشه
6ujzsnuvqd6v2rhygysl.jpg

این عکس برا زمستونه

EP-IEE

کاربر ويژه
سلام دوستان من دیگه ططاقت نیاوردم و اومدم

امروز یه ساعت بارون شدید پاییزی زد

پریروز سیل اومد
پس پریروز رعد و برق های انفجاری وشدید میزد کوه های شما ل کرج هم سفید شده بود به نظرم یه 6. 7 میلی اومد

aria_tehran

کاربر ويژه
امروز صبح که باز از یه موج ابر سفید شده بود.اینجا یه tr میزنه اونوقت اونجا برف انقد میاد که سفید میکنه:خنده1:
vcd2evg7pbdm5mieh963.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام دوستان من دیگه ططاقت نیاوردم و اومدم

امروز یه ساعت بارون شدید پاییزی زد

پریروز سیل اومد
پس پریروز رعد و برق های انفجاری وشدید میزد کوه های شما ل کرج هم سفید شده بود به نظرم یه 6. 7 میلی اومد
کجای کرجی؟
امروز چه ساعتی رگبار زد آیا؟

پسرخاله

کاربر ويژه
اون ابره روی شماله غرب و غربه کشورم معلوم نیست چرا دوباره مسیرش عوض شده تازه داره تحلیلم میره.
مسخرشو درآورده دیگه من کله هفترو منتظره امروز بودم که از صدای رگبار رعدوبرق گوش درد بگیرم الان آسمون بالای سره من صافه حالا حالاها هم خبری نمیشه با این حرکته ابرها

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من كه ديگه از اين سال قطع اميد كردم برام مهم نيست مي خواد در ادامه بباره يا نباره.

من ادمي هستم كه متاسفانه يا خوشبختانه يك چيز رو تمام و كمال مي خوام، حالا كه خشكسالي عارض شده، ديگه برام فرقي نداره چند ميلي متر بباره.

چه بخوايم و چه نخوايم بايد عواقب خشكسالي رو در طي تابستون امسال كه دما بالاتر از نرمال و سطح تبخير شديدتر از نرمال هر ساله ست، در بحث آب شرب و محيط زيست استان تهران متحمل بشيم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا