• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

برد تیم ملی مبارک:گل:

میلاد حضرت امام حسین (ع) رو تبریک عرض میکنم

00463255709587077991.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقای فولادی عزیز

این کلیپ قبلی رو اون نرم افزار آهسته سازی که معرفی کرده بودید فرمتش رو قبول نمیکرد . میشه بگید مشکلش چیه؟

ماهان.

کاربر ويژه
تف به شانس!! بارش فقط در بین دو ایستگاه شهر تبریز و مناطق شمالی تر از ایستگاه شرق رخ داده و میزان بارش 3 میلی متر ثبت شده است!! اخبارمون تصاویر سیل در معابر شهر رو نشون داد که بی شک حاکی از بارش بالای 6 / 7 میلی متر طی 10 دقیقه بود ... اه اه جا قحطی بود واسه ایستگاه ... ؟

آقا پارسال هم از بس تف کردی تمام بارش‌ها پرید و این مدل تجربی خودت هم تو زرد از آب در اومد. امسال اینقدر تف نکن!!

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
انگار امشب این دوستان نمی خوان بذارن ما بخوابیم.

تو خیابون مرتب صدای بوق و جیق و... میاد!

ماهان.

کاربر ويژه
این عکس رو توی پیج فیس‌بوک شهرداری شهرمون شیر کردن. تصویری هوایی از نوشتن کلمه‌ی تشکر با کیسه‌های شنی!

936214_133066950229869_1480237441_n.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
آقا پارسال هم از بس تف کردی تمام بارش‌ها پرید و این مدل تجربی خودت هم تو زرد از آب در اومد. امسال اینقدر تف نکن!!

نه. اتفاقا 8 پارامتر پیش بینی کرده بودم که 7 تاش درست بود! فقط دمای زمستان غلط بود. امسال هم گفتم بهار خنک ، تابستان داغ ، پاییز نرمال و زمستان بسیار سرد ... روی حرفمم هستم

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
خب در یک حرکت شور انگیز رشت 1 درجه گرم تر شد الان...

بهار امسال رو در کل می شه گفت خیلی گرم نبوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان اون کلیپ بارش برف‌تون با هیچ نرم‌افزاری وا نمی‌شدها.

سلام ماهان جان

من هم با مدیا پلیر واسم باز میشه و هم با KM Player ؟

دقیقا میشه بگید مشکلتون چیه؟

آیا از دوستان کسی هست که موفق به دیدنش نشده باشه؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر آقا امیرمحسن و سایر دوستان عزیز:گل:
این واژه سر مله معنیش چیه؟، تو کردی ما مله به گردنه یا کمرکوه میگن و سرمله زیاد تکرار میشه، راستی ممنون از بابت اون کلیپتون، هریرود واقعاً اینقدر آب داره؟ فکر کنم مازندران هم رود تجن نامی داره

بازگشت ایرج عزیز به وطن رو هم خوش آمد میگم

Fooladi

کاربر ويژه
آقای فولادی عزیز

این کلیپ قبلی رو اون نرم افزار آهسته سازی که معرفی کرده بودید فرمتش رو قبول نمیکرد . میشه بگید مشکلش چیه؟

AVI قبول میکنه نه چیز دیگه
با یکسری پلاگین فرمتای دیگه رو هم باز میکنه ولی دیگه Stream copy نمیشه کرد باید دوباره فشرده بشه

اگه AVI هم باز نکرد بگو پلاگیناش رو برات بفرستم

mohammadsadat

کاربر ويژه
برد شیرین رو به همه تبریک میگم کاش بیشتر گل میزدیم، افسوس از اون حداقل یه امتیازی که از ازبکستان و لبنان نگرفتیم
امیدوارم هفته دیگه چنین شبی همه خوشحال از صعود باشیم، خدایا یعنی میشه ... :83:

Fooladi

کاربر ويژه
اگه می خواین کلیپها تو همه پلیرها پخش بشه باید مجموعه CODEC نصب کنید مثل K-Lite codec pack

پلیرهایی مثل kmplayer یا potplayer کدک داخلی دارند و نیاز به نصب CODEC ندارند. من پلیر potplayer رو بیشتر می پسندم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا