• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
یعنی اریا طرف اینجوری به من مینداختش یخه طرفو از این ور ویترین میگرفتم میووردمش طرف خودم 10 - 15 چک بهش میزدم بدش دیگه بماند ... !!

با کی رفتی خریدی با یه اشنایی این کاره میرفتی بخری؟؟
چه اکشن!!!
آخه با آشنای این کاره هم میرفتم بخرم وقتی آکبند داد بهمون دوربینو آشنای این کاره از کجا میدونست دوربین اینجوریه؟:خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سعید آرامشتو حفظ کن:خنده2:
معلوم نیست تا حالا چند نفرو همینطوری از وسط .... دادی !!:خنده2:

آریا جان هر وسیله که میخری اولش خوب تحقیق کن بعد مشورت کن بعدش حتما موقع خرید بپرس گارانتی معتبر داره یا نه
تو این شرایط که کشور تحریم و کمپانی های مختلف لوازم صوتی تصویری الکترونیکی زیاد نمایندگی فعالی داخل ایران ندارن بازار برای اجناس نا معتبر و مشکل دار داغ میشه

mohamad$

کاربر ويژه
هنگام خرید مگه اصلن دوربین و بهت نشون نداد ؟ من که خریدم کلش و بررسی کردم . شاید نیم ساعت

aria_tehran

کاربر ويژه
سعید آرامشتو حفظ کن:خنده2:
معلوم نیست تا حالا چند نفرو همینطوری از وسط .... دادی !!:خنده2:

آریا جان هر وسیله که میخری اولش خوب تحقیق کن بعد مشورت کن بعدش حتما موقع خرید بپرس گارانتی معتبر داره یا نه
تو این شرایط که کشور تحریم و کمپانی های مختلف لوازم صوتی تصویری الکترونیکی زیاد نمایندگی فعالی داخل ایران ندارن بازار برای اجناس نا معتبر و مشکل دار داغ میشه

درسته
کار درستی نکردم

mohamad$

کاربر ويژه
خب دیگه باید 7-8 تا عکس میگرفتی در حالات مختلف . ولی عیبی نداره خودت و ناراحت نکن پیگیری کن و عوضش کن . یا پسش بده .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یعنی اریا طرف اینجوری به من مینداختش یخه طرفو از این ور ویترین میگرفتم میووردمش طرف خودم 10 - 15 چک بهش میزدم بدش دیگه بماند ... !!

با کی رفتی خریدی با یه اشنایی این کاره میرفتی بخری؟؟

خوب الان من گيج شدم

اين مدل دوربين با اين مشخصات كلا اينطوري مي گيره ؟ يا نه، دوربين خرابه؟

mohamad$

کاربر ويژه
اریا برای تعمیر دوربین هم فقط نمایندگی برو اصلن به مغازه ها نده چون پول خون باباشون و میگیرن و تازه درستشم نمیکنن . اگرم خراب کنن مدرکی نیست چون به گارانتی ندادن

Abbath

New member
من دو هفته بود داشتم تحقیق میکردم،نقدهای سایت های خارجی و همین سایت های ایرانی مثل فروم عکاسی خیلی کمک میکنه به انتخاب،شما مدل دوربینت رو گوگل کن و دنبال عکسای نمونه ازش بگرد،بعد ببر بزن تو صورت فروشنده بگو این عکسا رو با همین دوربین گرفتن

saeed hh

کاربر ويژه
چه اکشن!!!
آخه با آشنای این کاره هم میرفتم بخرم وقتی آکبند داد بهمون دوربینو آشنای این کاره از کجا میدونست دوربین اینجوریه؟:خنده2:

اولا من اعصاب ندارم این به کنار!!

دوم اینکه پسر خوب تو چقدر ساده ای اکبند چیه واقعا خندم گرفتش مردم همه پدرسوخته بازی رو یاد گرفتن همین فردا بیا ببرمت بازار موبایل ببین چه جوری گوشی دزدی رو پلمب شده تو کارتون میچپونن به یا رو حتی شلوارک هم رفتی بخری با یارو شرطوشروط کن بگو اندازم نشد برمیگرم رفیق من که 7یا8 سال همدیگرو میشناختیم داشت گوشی دست دورو جای اک بهم مینداختش وای به حال غریبه !!!

Abbath

New member
عباس جان یه چند تا عکس بزار ببینیم با دوربینت

صفحه پیش دو تا عکس گذاشتم،البته اگه بشه اسمش رو عکس گذاشت :دی،هنوز مموری نداره و از همه مهم تر چم و خمش و قلقش هم دستم نیومده،فردا که تعطیله،پس فردا میرم یه مموری و یه سه پایه براش بگیرم بزنیم به دل طبیعت برای عکاسی

Abbath

New member
یکی از امکانات خوبی که داره امکان اعمال ف ی ل ت ر رنگی هنگام عکس گرفتن هست،اینطوری:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا