navid-mashhad
کاربر ويژه
مبارکه عباس آقا
هر وقت کاندیدا 2 نفر شد بگو بیایم رای بدیم
مبارکه عباس آقا
عباس جان مدلش چی بود
چیش جالب نبود؟ اینکه برخی روزه اند؟
صفحه پیش دو تا عکس گذاشتم،البته اگه بشه اسمش رو عکس گذاشت :دی،هنوز مموری نداره و از همه مهم تر چم و خمش و قلقش هم دستم نیومده،فردا که تعطیله،پس فردا میرم یه مموری و یه سه پایه براش بگیرم بزنیم به دل طبیعت برای عکاسی
بچه ها من یک dvd دارم که آموزش هواشناسی میده.
استادش یک استاد کالیفرنیایی از آمریکا هست.
از سیر تا پیاز هواشناسی رو توضیح می دهد.
24 تا پارت هست.
ولی مشکلی که هست زبان اصلی هست و می خواهم بدونم اگر من هزینه بدم و بخوام این 24 تا پارت رو دوبله کنم بعدش کسی هست که از من بخره یا نه؟؟؟
چون بابت دوبله آن 5 میلیون تومن از من پول خواستند.
خواهش می کنم کمکم کنید.
ممنون
عباس جان ثبت نام کردن حاجی مثل کاندید شدن ه.ر بود
من اگه بیام شانسی ندارم .
به ج...ی بگو حاجی رو رد صلاحیت کنه اون وقت ما 7-8 نفری میایم تنور انتخاباتو گرم می کنیم:خنده2:
مرسی عباس جان دیدم عکساتو
خب تا چند روز دیگه قلقش دستت میوفته.مبارکت باشه. اگه جور بشه میخوام اینو بگیرم
http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Nikon-Coolpix-P510
اینم عکس تست دوربین فعلیم. فکونم برا حدودای سه سال پیشه.پرز لباس روی طنابه
هر کس که دلش بخواد روزه بگیره حق داره بگیره. اصلن 6 ماه سال رو بگیره. دیگران رو وادار نکنن به خوردن و نخوردن.
اریا این نمایندگی رسمی سونی بودش یا همه مدلی میداد ؟
سجاد جان امروز وقت نکردم برم مموری بخرم،حافظه داخلیش هم کمه 3 تا عکس بیشتر نمیشه گرفت،از طرفی شارژ اولیش تازه ساعت 7.5 تموم شد،دو تا عکس گرفتم از روی پشت بوم،یه دونه با زوم بالا روی کوه های اطراف که با اینکه سه پایه نداشتم و دستم میلرزید تقریبا خوب شد(تقریبا 20 ایکس زوم)،کیفیت عکسا رو هم اوردم پایین
یه دونه هم از گیره لباس! با زوم متوسط که خود دوربین تو حالت زوم پس زمینه رو مات کرد
امروز بعد از ظهر باهاش ور رفتم واقعا امکانات زیاد و جالب و متنوعی داره که در حد یه کامپکت واقعا عالیه،خیلی از امکانات SLR ها رو داره که باید تو عمل دید تا چه حد میتونه خودشو نشون بده
مبارک باشه عباس جان. سهپایه هم بگیر و برو شبا باهاش بترکون!
من دو هفته بود داشتم تحقیق میکردم،نقدهای سایت های خارجی و همین سایت های ایرانی مثل فروم عکاسی خیلی کمک میکنه به انتخاب،شما مدل دوربینت رو گوگل کن و دنبال عکسای نمونه ازش بگرد،بعد ببر بزن تو صورت فروشنده بگو این عکسا رو با همین دوربین گرفتن
عباس اون روستایی که پای کوه هست باراجینه ؟
منم تبریک میگم عباس جان
اگه شد دوربینمو پس میدم میرم یدونه مثل مال تو رو میگیرم!
آدم 1 تومن پول بده انقد حرص نخوره.والا!ممنونم آریای عزیز،پس بودجتم افزایش بده حتما:خجالت2: