• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
نویدجا از سربیشه آوردی منو یاد مسافرت سال پیشم انداختی!!

سال پیش عید از بیرجند رفتم سمت زاهدان و خب باید از سربیشه هم رد میشدیم دیگه!!وایییییی عجب باد شدید و سوزناکی میومد سربیشه!!!سرعت وزش باد حداقل70کیلومتر بر ساعت بود!!واقعا در تعجب بودیم که مردم تو این باد چطوری زندگی میکنن!!

تازه سربیشه از اون نوار بادخیز مذکور فاصله داره و اون فصل که شما رد شدی هنوز بادهای 120 روزه رسما شروع نشده بوده

شب بخیر:گل:
ا

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تازه سربیشه از اون نوار بادخیز مذکور فاصله داره و اون فصل که شما رد شدی هنوز بادهای 120 روزه رسما شروع نشده بوده

شب بخیر:گل:
ا

اوهوم همین طوره نویدجان

شبت بخیر نوید عزیز:گل::احترام:،امشب میخوام تا اذان بیدار باشم!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هوا خیلی مطبوع شده!!دلیلش هم فکرکنم نفوذ رطوبت مست کننده ی خزری است!!و البته نفوذ هوای خنک!!

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+22 °C
w270.gif
6 m/s

Clear
Feels Like: +22°
Barometer: 1006.5 hPa
Dewpoint: +15°
Humidity: 64.4%
Visibility: 10 km

Fooladi

کاربر ويژه
این پست رو میذارم و فعلا از خدمت دوستان مرخص میشم
راستش من خیلی به نقشه های NCEP علاقه و اعتقاد خاصی دارم و چند وقتی هست که نقشه های لینک زیر آپدیت نمیشن !!!!!!!!!
http://nomad3.ncep.noaa.gov/cgi-bin/pdisp_gfs_dir.sh
خدا کنه جناب فولادی عزیز این پست رو ببینند و اگه آدرس سرور جدید این سایت رو دارن واسه من بذارن:گل:
[MENTION=27250]Fooladi[/MENTION]
سلام
:گل:
اگه اطلاعات جدید امروز رو می خوای نه روزای گذشته رو از اینجا برو( سرور شماره ۵ و dir رو از آخر آدرس برداشتم:
http://nomad5.ncep.noaa.gov/cgi-bin/pdisp_gfs.sh
جدیدترین GFS fcst رو انتخاب کن
تیک include variable definitions and units رو بزن تا توضیحات رو بده. فکر کنم متغییرها بیشتر شدن

اگه کنترل روزای قبل رو بخوای ( که فکر نمیکنم ضرورتی باشه) فعلا سرور شماره یک فعاله:
http://nomad1.ncep.noaa.gov/cgi-bin/pdisp_gfs_dir.sh

کلا ۵ سرور داره که گاهی بعضی از اونا می خوابه

آخرین ویرایش:

Fooladi

کاربر ويژه
دمای امروز سه شنبه بعد از ظهر:

رطوبت نسبی:

خدا رو شکر با اینکه خرم آباد هوا خیلی گرمه ولی خشک بودن هوا باعث میشه کولرهای آبی بازم جواب بدن

mohamad$

کاربر ويژه
خب بحثای دیشب به کجا رسید ؟ کسی زن نگرفت ؟

اینجا کیا متاهلن ؟ فکونم اینا باشن فقط :

امیر محسن / محسن قوچان / سامان مشهد / سامیار / heaven /

من یه زن از همین داهاتای شمشک میگیرم که هم کم توقع باشه هم به دلیل بالا رفتن قیمت زمیناشون پولدار شده باشن و از طرفی اهل گردش و اینچیزا باشه . بعدش زمیناش و میکوبیم برج میسازیم میدیم اجاره . در ادامه میریم به ادرس اتوبان صدر خروجی کامرانیه چهاراه فرمانیه یه خونه میخریم و من میریم رو پشت بومش از توچال عکس میگیرم در حد لالیگا . :خنده1: یه اصطبل هم میزنیم تو شمشک بعدش با اسباش میرریم دشت و کوووووووووووه :سوت: بعضی اوقات هم میایم تو خونه روستاییشون در شمشک و شبا ستاره ها رو تماشا میکنیم :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه

من یه زن از همین داهاتای شمشک میگیرم که هم کم توقع باشه هم به دلیل بالا رفتن قیمت زمیناشون پولدار شده باشن و از طرفی اهل گردش و اینچیزا باشه . بعدش زمیناش و میکوبیم برج میسازیم میدیم اجاره . در ادامه میریم به ادرس اتوبان صدر خروجی کامرانیه چهاراه فرمانیه یه خونه میخریم و من میریم رو پشت بومش از توچال عکس میگیرم در حد لالیگا . :خنده1: یه اصطبل هم میزنیم تو شمشک بعدش با اسباش میرریم دشت و کوووووووووووه :سوت: بعضی اوقات هم میایم تو خونه روستاییشون در شمشک و شبا ستاره ها رو تماشا میکنیم :خنده1:

سلام بر دوستان:گل:

محمد جان فکر کنم تا آخر تابستون بچه های فروم خودمون برندن::خنده1:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=72142&p=395495&viewfull=1#post395495

پسرخاله

کاربر ويژه

پسته مارو ویرایش میکنی میگی شیطونی نکن اونوقت الان خودت شیطونی میکنی؟! :دی

پسرخاله

کاربر ويژه

mohamad$

کاربر ويژه
نه هومن اوندفه گفتی مدیریت کن ما هم یه دو تا پست پاک کردیم و ویرایش ببینیم حال میده یا نه که دیدم اره حال میده:خجالت2:

الان میرم از دامنه شمالی توچال عکس بگیرم ببنم چه قدر فرق داره با جنوبش

پسرخاله

کاربر ويژه
نه هومن اوندفه گفتی مدیریت کن ما هم یه دو تا پست پاک کردیم و ویرایش ببینیم حال میده یا نه که دیدم اره حال میده:خجالت2:

الان میرم از دامنه شمالی توچال عکس بگیرم ببنم چه قدر فرق داره با جنوبش
مگه الان کجایی؟؟:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام بهروز هم متاهله:گل:

راستی با این چیزهائیکه دوستان نوشتند پس لابد ما متاهل ها دل شیر و صبر ایوب داشتیم دیگه:سوت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

به همون خيال باش!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
گلچینی از نقشه های فردا صبح

ارتفاع در تراز 500 میلی بار:

i0esbiudofbribs6saa.png

وزش باد در تراز 300 میلی بار:

4zxoityz050iz661rqci.png

وزش باد در تراز 500 میلی بار:

66qtqysfs17r3dwet200.png

وزش باد در تراز 700 میلی بار:

gz94lxmdt6rb8d2ty8j.png

وزش باد در نزدیکترین تراز نسبت به سطح زمین:

yhrq30z9y9ssvtk2sfe.png

ضخامت لایه 500-1000 میلی بار:

epe0r8bb9gihv9otsvce.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به نقشه های امروز بنظر میرسه روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته آینده روزهای نسبتا گرمی در انتظار کشور مون حتی شمال شرق باشه:ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام بهروز هم متاهله:گل:

راستی با این چیزهائیکه دوستان نوشتند پس لابد ما متاهل ها دل شیر و صبر ایوب داشتیم دیگه:سوت:

خوب واقعن راست ميگن الان با اين خرج و مخارج دل شير ميخاد كه آدم ازدواج بكنه البته ماها اين دل شير رو داشتيم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر ماهواره ای برتر از پدیده های جوی خاورمیانه در سالیان گذشته

تصاویر ماهواره ای برتر از پدیده های جوی خاورمیانه در سالیان گذشته :

o9wqd8uhp3ysnyb062k.jpg

ws0mg3tbyjev2udzbn4g.jpg

d4ifyxezm9rxgr5hazi.jpg

0vh86if9x5j3lninpie.jpg

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز