• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
اساتید مدیران فروم. آقا به داد من رسیدگی کنین. چرا فروم برای آی‌پی من بسته‌ست؟؟؟ چرا وللی با ******** باز می‌شه؟؟؟ کسی جواب منو نمی‌ده؟ :تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان من به یه نتیجه ای رسیدم!!درمورد آب و هوای شمالشرقه{شایدم واسه بجنورد و استان گلستان}!!البته شاید اشتباه باشه!!

اینکه هرسالی که ریزش هوای سرد در تابستون و پاییز از سمت شمالشرق باشه اون سال شمالشرق{و استان گلستان}زمستون سرد و پربارشی{پربرفی}خواهد داشت!!{مثل سال 90}که نسبتا پربارش بود{واسه بجنورد و گرگان که اینطوری بود!!}

اولین ریزش هوای سرد از شمالشرق در تابستون هم فردا قراره رخ بده!!!خداکنه این روند ادامه داشته باشه!!

ماهان.

کاربر ويژه
احتمالاً سنت پایین باشه آبتین عزیز
تجرد هم تا یه جایی مزه میده و از یه سنی به بعد هیچ چیزی جای یه همسر خوب رو واسه آدم پر نمیکنه

نه محمد جان. الان توی این دوره و زمونه آدم خودش رو نمی‌تونه مدیریت کنه. چه برسه به اینکه یکی دیگه هم دنبالت وصل باشه. اونم با خرج و مخارجی که توقعات خونواده‌ها روی دست آدم می‌ذارن. شاید باور نکنی، من اگه قرار بود زن بگیرم (که همچین اشتباهی نخواهم کرد) هیچ مهریه‌ای رو قبول نمی‌کنم و اینکه عروسی نمی‌گیرم. یه جشن ساده بین دو خانواده توی خونه خودم اونم فقط با بستگان نزدیک و دوستان. از خواستگاری و اینا هم خبری نیست. زن اگه می‌خواد بیاد خونه‌ی من، به باباش ربطی نداره که برای من تعیین تکلیف کنه. بچه که نیست. یا میاد یا نمی‌آد!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
دوستان من به یه نتیجه ای رسیدم!!درمورد آب و هوای شمالشرقه{شایدم واسه بجنورد و استان گلستان}!!البته شاید اشتباه باشه!!

اینکه هرسالی که ریزش هوای سرد در تابستون و پاییز از سمت شمالشرق باشه اون سال شمالشرق{و استان گلستان}زمستون سرد و پربارشی{پربرفی}خواهد داشت!!{مثل سال 90}که نسبتا پربارش بود{واسه بجنورد و گرگان که اینطوری بود!!}

اولین ریزش هوای سرد از شمالشرق در تابستون هم فردا قراره رخ بده!!!خداکنه این روند ادامه داشته باشه!!

محمد جان سال 90 ریزش هوای سرد که از سمت شرق دریا نبود.

Dr.ben

کاربر ويژه

navid-mashhad

کاربر ويژه
نه محمد جان. الان توی این دوره و زمونه آدم خودش رو نمی‌تونه مدیریت کنه. چه برسه به اینکه یکی دیگه هم دنبالت وصل باشه. اونم با خرج و مخارجی که توقعات خونواده‌ها روی دست آدم می‌ذارن. شاید باور نکنی، من اگه قرار بود زن بگیرم (که همچین اشتباهی نخواهم کرد) هیچ مهریه‌ای رو قبول نمی‌کنم و اینکه عروسی نمی‌گیرم. یه جشن ساده بین دو خانواده توی خونه خودم اونم فقط با بستگان نزدیک و دوستان. از خواستگاری و اینا هم خبری نیست. زن اگه می‌خواد بیاد خونه‌ی من، به باباش ربطی نداره که برای من تعیین تکلیف کنه. بچه که نیست. یا میاد یا نمی‌آد!!!!

الان یک وضعیته
کلی مجرد بالای 28-30 سال دور بر ماست
منه 22 ساله اصلا ذره ای فکر نمی کنم به ازدواج
خودمو نمی دونم کجای دلم بزارم !! هنوز نمی دونم راه کجاست و بیراه چیه !!! بقول مشهدی ها شل تنبونی از هیکلم می باره !!!

اصلا شرایط نگیم با 30 سال پیش با همین 4-5 سال پیش زمین تا آسمون فرق کرده
توقعات خانواده ها و جوونا مخصوصا خانوم ها خیلی بالاست .... همه چی رو سخت می گیرن !!! خودم دیدم مجلس عروسی رو یک خانواده کارمند 30 میلیون خرج کردن !! و هنوز دارن قسطاشو میدن و اون دو تا جوون هم هر دو تاشون از صبح تا شب کار هم می کنن آخرش بازم دستشون جلوی بابا درازه !!!

من هم ازدواج نمی کنم هیچوقت
حد اقل الان نظرم اینه !!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان سال 90 ریزش هوای سرد که از سمت شرق دریا نبود.

سلام بر ماهان عزیز{استاد همیشه مخالفم!!!:خنده1:}

اول در مورد پستی که در مورد زن گرفتن نوشته بودی باید بگم که با این تفاسیر فکر نکنم حالا حالاها همچین زنی و با اون خصوصیات گیرت بیاد!!!فکر کنم تا آخر عمر{انشاالله 120سال بشی} باید مجرد باشی!!ولی یکمم به فکر مادر و پدرت باش!!دوست دارن پسرشونو تو لباس دامادی ببینن!!

اما در مورد ریزش هوای سرد!!فکر کنم یه بار هم تو پی تی در موردش بحث کردیمو شما منو متقاعد کردی که ریزش از سمت شرق نبود!!ولی نمیدونم چرا این ذهنیت بهم دست میده که سال 90ریزش از سمت منطقه ی ما و شرق سواحل بود!!{بیشترش اینطوری بوده!!}

اگه این نبوده پس چرا ما سال خوبی داشتیم{90}؟؟برف تجمعی 90 در بجنورد چند بود؟؟91 چند بود؟؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد جون پدر و مادر داخل قلب همه ما تا آخر عمر جا دارن

اما ما برای خودمون زنده ایم نه پدر و مادر

ماهان.

کاربر ويژه

اول در مورد پستی که در مورد زن گرفتن نوشته بودی باید بگم که با این تفاسیر فکر نکنم حالا حالاها همچین زنی و با اون خصوصیات گیرت بیاد!!!فکر کنم تا آخر عمر{انشاالله 120سال بشی} باید مجرد باشی!!ولی یکمم به فکر مادر و پدرت باش!!دوست دارن پسرشونو تو لباس دامادی ببینن!!

اما در مورد ریزش هوای سرد!!فکر کنم یه بار هم تو پی تی در موردش بحث کردیمو شما منو متقاعد کردی که ریزش از سمت شرق نبود!!ولی نمیدونم چرا این ذهنیت بهم دست میده که سال 90ریزش از سمت منطقه ی ما و شرق سواحل بود!!{بیشترش اینطوری بوده!!}

اگه این نبوده پس چرا ما سال خوبی داشتیم{90}؟؟برف تجمعی 90 در بجنورد چند بود؟؟91 چند بود؟؟

محمد جان برف تجمعی رشت به 90 سانت می‌رسید در زمستان 90، ماسوله مجموع 7 متر بارش برف داشت.

سردترین پاییز و پربارش‌ترینش رو گیلان داشت. طوری که بارش سال میلادی که تا 12 دی ماهه، داشت رکورد می‌شکوند

3 آذر رشت سنگین‌ترین برف 60 سال گذشته‌اش رو در هفته‌ی اول آذر با 25 سانتیمتر داشت.

27 اسفند هم سنگین‌ترین برف دم عیدش رو در 60 سال گذشته داشت با 25 سانتیمتر

چند روز متوالی برف سرما هم توی بهمن.

برف تجمعی

گرگان: 16
رشت:‌ 93
بجنورد: آمار ناقص

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جون پدر و مادر داخل قلب همه ما تا آخر عمر جا دارن

اما ما برای خودمون زنده ایم نه پدر و مادر

نمیدونم واللا نویدجان

هرکسی یه نظری داره در مورد ازدواج،ولی شک نکن که من 22ساله که شدم ازدواج میکنم!!حالا هرجور شرایطی که داشته باشم!!{اینو هم بگم که خانواده ای پولدار هم ندارم!!بابام کارمنده!!}

خدا میرسونه هزینه های زندگی رو!!فقط باید کمی سخت نگرفت!!با خدا باش و پادشاهی کن!!:گل::خنده1:،البته شاید الان بگی که این سنش کمه و نمیفهمه چی داره میگه!!ولی مطمئن باش که 22ساله ام که بشم باز هم همینو میگم!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان برف تجمعی رشت به 90 سانت می‌رسید در زمستان 90، ماسوله مجموع 7 متر بارش برف داشت.

سردترین پاییز و پربارش‌ترینش رو گیلان داشت. طوری که بارش سال میلادی که تا 12 دی ماهه، داشت رکورد می‌شکوند

3 آذر رشت سنگین‌ترین برف 60 سال گذشته‌اش رو در هفته‌ی اول آذر با 25 سانتیمتر داشت.

27 اسفند هم سنگین‌ترین برف دم عیدش رو در 60 سال گذشته داشت با 25 سانتیمتر

چند روز متوالی برف سرما هم توی بهمن.

برف تجمعی

گرگان: 16
رشت:‌ 93
بجنورد: آمار ناقص

سپاسگزارم:گل:

ولی یادمه که گفتی برف تجمعی بجنورد 80 سانت بود!!{فکر کنم}،بقیه سوالام رو هم جواب نمیدی عزیز؟؟!!:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه

نه محمد جان شکر خدا از این خبرا نیست.
یعنی یه چیزی بگم بعضی از دوستان فکر می‌کنن دارم الکی تعریف می‌کنم. ولی زندگی توی غرب واقعن خیلی آسون‌تره. سنت‌های ما الکی دست و پامون رو بسته.

ماهان.

کاربر ويژه
سپاسگزارم:گل:

ولی یادمه که گفتی برف تجمعی بجنورد 80 سانت بود!!{فکر کنم}،بقیه سوالام رو هم جواب نمیدی عزیز؟؟!!:خجالت2:

محمد جان من از روی آمار ماهنامه می‌گم. برای بجنورد ماههای اسفند و دی آمار ارتفاع برف رو ندادن. منم دیگه ماهنامه سال 91 رو جمع نکردم.

aria_tehran

کاربر ويژه
همه ی حرفات یه طرف این حرفتم یه طرف:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود محمد سادات عزیز

خیلی ممنون . انشاء الله که این روزهای گرم سایر نقاط کشور هم خیلی زود تموم میشه.

و اما نکته قابل ملاحظه بالا بودن شدت وزش باد در نوار شرقی کشور خصوصا نواحی جنوبی خراسان جنوبی و شرق استان سیستان و بلوچستان هست که مسلما هموطنان عزیز در این بخش از کشور با طوفان شن و احتمالا اختلال در تردد جاده ای و شهری مواجه خواهند بود!

وزش- سرعت و جهت باد در تراز 850 میلی بار در روز چهارشنبه:

ca01hyn2jcrm9e309vv.png

نوار مرزی افغانستان و ایران از زیر تایباد به سمت جنوب یعنی کل مرز خراسان جنوبی و کل منطقه سیستان بلاشک بادخیز ترین منطقه ایرانه
چند سال پیش سفری به منطقه درح سربیشه ( 20 کیلومتری مرز افغانستان ) به اصرار یک از آشناهامون داشتیم !! چیزی که اذیت می کرد کمبود امکانات نبود بلکه باد وحشتناکی بود که امون نمی داد . نه می شد خوابید ! نه می شد راه رفت !! فقط باد بود و باد !! انگار اون نوار مرزی تونلیه که باد از عرض های بالاتر به سمت دشت سیستان مکیده میشه !!
اصلا غیر قابل تصور بود فقط اول صبح باد کمتر بود !!!
البته اواخر مرداد ماه بود که اونجا بودم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نوار مرزی افغانستان و ایران از زیر تایباد به سمت جنوب یعنی کل مرز خراسان جنوبی و کل منطقه سیستان بلاشک بادخیز ترین منطقه ایرانه
چند سال پیش سفری به منطقه درح سربیشه ( 20 کیلومتری مرز افغانستان ) به اصرار یک از آشناهامون داشتیم !! چیزی که اذیت می کرد کمبود امکانات نبود بلکه باد وحشتناکی بود که امون نمی داد . نه می شد خوابید ! نه می شد راه رفت !! فقط باد بود و باد !! انگار اون نوار مرزی تونلیه که باد از عرض های بالاتر به سمت دشت سیستان مکیده میشه !!
اصلا غیر قابل تصور بود فقط اول صبح باد کمتر بود !!!
البته اواخر مرداد ماه بود که اونجا بودم

نویدجا از سربیشه آوردی منو یاد مسافرت سال پیشم انداختی!!

سال پیش عید از بیرجند رفتم سمت زاهدان و خب باید از سربیشه هم رد میشدیم دیگه!!وایییییی عجب باد شدید و سوزناکی میومد سربیشه!!!سرعت وزش باد حداقل70کیلومتر بر ساعت بود!!واقعا در تعجب بودیم که مردم تو این باد چطوری زندگی میکنن!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا