احتمالاً سنت پایین باشه آبتین عزیز
تجرد هم تا یه جایی مزه میده و از یه سنی به بعد هیچ چیزی جای یه همسر خوب رو واسه آدم پر نمیکنه
دوستان من به یه نتیجه ای رسیدم!!درمورد آب و هوای شمالشرقه{شایدم واسه بجنورد و استان گلستان}!!البته شاید اشتباه باشه!!
اینکه هرسالی که ریزش هوای سرد در تابستون و پاییز از سمت شمالشرق باشه اون سال شمالشرق{و استان گلستان}زمستون سرد و پربارشی{پربرفی}خواهد داشت!!{مثل سال 90}که نسبتا پربارش بود{واسه بجنورد و گرگان که اینطوری بود!!}
اولین ریزش هوای سرد از شمالشرق در تابستون هم فردا قراره رخ بده!!!خداکنه این روند ادامه داشته باشه!!
اساتید مدیران فروم. آقا به داد من رسیدگی کنین. چرا فروم برای آیپی من بستهست؟؟؟ چرا وللی با ******** باز میشه؟؟؟ کسی جواب منو نمیده؟ :تعجب2:
نه محمد جان. الان توی این دوره و زمونه آدم خودش رو نمیتونه مدیریت کنه. چه برسه به اینکه یکی دیگه هم دنبالت وصل باشه. اونم با خرج و مخارجی که توقعات خونوادهها روی دست آدم میذارن. شاید باور نکنی، من اگه قرار بود زن بگیرم (که همچین اشتباهی نخواهم کرد) هیچ مهریهای رو قبول نمیکنم و اینکه عروسی نمیگیرم. یه جشن ساده بین دو خانواده توی خونه خودم اونم فقط با بستگان نزدیک و دوستان. از خواستگاری و اینا هم خبری نیست. زن اگه میخواد بیاد خونهی من، به باباش ربطی نداره که برای من تعیین تکلیف کنه. بچه که نیست. یا میاد یا نمیآد!!!!
محمد جان سال 90 ریزش هوای سرد که از سمت شرق دریا نبود.
سلام بر ماهان عزیز{استاد همیشه مخالفم!!!:خنده1:}
اول در مورد پستی که در مورد زن گرفتن نوشته بودی باید بگم که با این تفاسیر فکر نکنم حالا حالاها همچین زنی و با اون خصوصیات گیرت بیاد!!!فکر کنم تا آخر عمر{انشاالله 120سال بشی} باید مجرد باشی!!ولی یکمم به فکر مادر و پدرت باش!!دوست دارن پسرشونو تو لباس دامادی ببینن!!
اما در مورد ریزش هوای سرد!!فکر کنم یه بار هم تو پی تی در موردش بحث کردیمو شما منو متقاعد کردی که ریزش از سمت شرق نبود!!ولی نمیدونم چرا این ذهنیت بهم دست میده که سال 90ریزش از سمت منطقه ی ما و شرق سواحل بود!!{بیشترش اینطوری بوده!!}
اگه این نبوده پس چرا ما سال خوبی داشتیم{90}؟؟برف تجمعی 90 در بجنورد چند بود؟؟91 چند بود؟؟
محمد جون پدر و مادر داخل قلب همه ما تا آخر عمر جا دارن
اما ما برای خودمون زنده ایم نه پدر و مادر
محمد جان برف تجمعی رشت به 90 سانت میرسید در زمستان 90، ماسوله مجموع 7 متر بارش برف داشت.
سردترین پاییز و پربارشترینش رو گیلان داشت. طوری که بارش سال میلادی که تا 12 دی ماهه، داشت رکورد میشکوند
3 آذر رشت سنگینترین برف 60 سال گذشتهاش رو در هفتهی اول آذر با 25 سانتیمتر داشت.
27 اسفند هم سنگینترین برف دم عیدش رو در 60 سال گذشته داشت با 25 سانتیمتر
چند روز متوالی برف سرما هم توی بهمن.
برف تجمعی
گرگان: 16
رشت: 93
بجنورد: آمار ناقص
سلام بر ماهان عزیز{استاد همیشه مخالفم!!!:خنده1:}
اول در مورد پستی که در مورد زن گرفتن نوشته بودی باید بگم که با این تفاسیر فکر نکنم حالا حالاها همچین زنی و با اون خصوصیات گیرت بیاد!!!فکر کنم تا آخر عمر{انشاالله 120سال بشی} باید مجرد باشی!!ولی یکمم به فکر مادر و پدرت باش!!دوست دارن پسرشونو تو لباس دامادی ببینن!!
سپاسگزارم:گل:
ولی یادمه که گفتی برف تجمعی بجنورد 80 سانت بود!!{فکر کنم}،بقیه سوالام رو هم جواب نمیدی عزیز؟؟!!:خجالت2:
محمد جان من از روی آمار ماهنامه میگم. برای بجنورد ماههای اسفند و دی آمار ارتفاع برف رو ندادن. منم دیگه ماهنامه سال 91 رو جمع نکردم.
همه ی حرفات یه طرف این حرفتم یه طرف:خنده1:نه محمد جان. الان توی این دوره و زمونه آدم خودش رو نمیتونه مدیریت کنه. چه برسه به اینکه یکی دیگه هم دنبالت وصل باشه. اونم با خرج و مخارجی که توقعات خونوادهها روی دست آدم میذارن. شاید باور نکنی، من اگه قرار بود زن بگیرم (که همچین اشتباهی نخواهم کرد) هیچ مهریهای رو قبول نمیکنم و اینکه عروسی نمیگیرم. یه جشن ساده بین دو خانواده توی خونه خودم اونم فقط با بستگان نزدیک و دوستان. از خواستگاری و اینا هم خبری نیست. زن اگه میخواد بیاد خونهی من، به باباش ربطی نداره که برای من تعیین تکلیف کنه. بچه که نیست. یا میاد یا نمیآد!!!!
درود محمد سادات عزیز
خیلی ممنون . انشاء الله که این روزهای گرم سایر نقاط کشور هم خیلی زود تموم میشه.
و اما نکته قابل ملاحظه بالا بودن شدت وزش باد در نوار شرقی کشور خصوصا نواحی جنوبی خراسان جنوبی و شرق استان سیستان و بلوچستان هست که مسلما هموطنان عزیز در این بخش از کشور با طوفان شن و احتمالا اختلال در تردد جاده ای و شهری مواجه خواهند بود!
وزش- سرعت و جهت باد در تراز 850 میلی بار در روز چهارشنبه:
نوار مرزی افغانستان و ایران از زیر تایباد به سمت جنوب یعنی کل مرز خراسان جنوبی و کل منطقه سیستان بلاشک بادخیز ترین منطقه ایرانه
چند سال پیش سفری به منطقه درح سربیشه ( 20 کیلومتری مرز افغانستان ) به اصرار یک از آشناهامون داشتیم !! چیزی که اذیت می کرد کمبود امکانات نبود بلکه باد وحشتناکی بود که امون نمی داد . نه می شد خوابید ! نه می شد راه رفت !! فقط باد بود و باد !! انگار اون نوار مرزی تونلیه که باد از عرض های بالاتر به سمت دشت سیستان مکیده میشه !!
اصلا غیر قابل تصور بود فقط اول صبح باد کمتر بود !!!
البته اواخر مرداد ماه بود که اونجا بودم