• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چی !!!!
عمرا که امسال مشهد سردتر از میانگین بوده باشه !!
فقط بهمن ماه 9 درجه گرمتر از میانگین بوده !!!
بقیه هم که چندان سرمای ناهنجار و زیر نرمالی نداشتیم به غیر از اوایل دی و اواخر فروردین
آمارشون اشتباهه !!!

تمومه!
فريمان به عنوان سيبري واقعي انتخاب ميشه و اين نشانه اي است براي اهل بصيرت شايد كه به راه راست منحرف شوند!

سیبری

کاربر ويژه
چی !!!!
عمرا که امسال مشهد سردتر از میانگین بوده باشه !!
فقط بهمن ماه 9 درجه گرمتر از میانگین بوده !!!
بقیه هم که چندان سرمای ناهنجار و زیر نرمالی نداشتیم به غیر از اوایل دی و اواخر فروردین
آمارشون اشتباهه !!!

این جدول کلا مشکل داره شما نگاه کن سال زراعی91-90 رو گرمتر از امسال زده!!!!

mikadd

کاربر ويژه
عجیبه با اینکه من محل سکونتم خیلی نزدیکه به زلزله بوده ولی هیچی حس نکردم!!

mikadd

کاربر ويژه
czpa89xvfwfytt9nau7y.gif

سیبری

کاربر ويژه
فریمان کجا و قوچان سرافراز کجا؟
زمستانهای کم رمق فریمان کجا و برف وبوران قوچان کجا؟
شبهای نه چندان سرد فریمان کجاو سزمای زیر 20- قوچان کجا؟
200 میل فریمان کجا و 350 میل قوچان کجا؟
خشکی فریمان کجا و سرسبزی قوچان کجا؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
حاجی میانگین فریمان 250 نه 200

معلومه میلاد جان زلزله زیر 3 ریشتر معمولا حس نمیشه
آقا آرش هم احتمالن تو سکوت بوده یا به قول خودش خونشون طبقه بالاست
اگرنه 2.2 ریشتر عملا لرزش چندانی نداره

mohamad$

کاربر ويژه
حاج محسن قوچان زمستوناش سردتره و برفشم بیشتره ولی چون تابستوناش گرمتر از فریمانه در کل یه مقدار دمای سالانش بالاتر هست . حالا من که نمیدونم دمای سالانه فریمان چنده ولی قوچان مثل اینکه دمای سالانه 12.8 هست . فریمان شاید نیم تا 1 درجه سردتر باشه

که این هم باز دلیل نمیشه که فریمان سردسیر تر باشه . اصلا تو تابستون سردسیر بودن معنی نداره . اردبیل هم تابستون معتدله سردسیر که نیست . پس زمستون و همه ملاک سرما میگیرن

http://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/khr/GHOOCHAN/5.asp

سیبری

کاربر ويژه
نگید رو تعصب میگما!
من اصلا آدم متعصبی نیستم!
این میانگین 12/8 تو آمار سایت چهارمحال دقیقا مال دوره ای هستش که قوچان تو گرما بوده ببینین آمار قوچان واسه دهه 70 اخر دهه 60 هستش

navid-mashhad

کاربر ويژه
نه نوید 200 تاست مشهد 250 تاست
از مشهد کمتره

آمارش در 7 سال اخیر 238 میلی متر بوده
اگه بلند مدت در نظر بگیریم 250 میشه

فریمان متوسطش تا الان 238 میلی متره ( آمار 7 ساله )
قوچان متوسطش تا الان 318.8 بوده
آمار 30 ساله سایت چهارمحال هم همین قدره برای قوچان

http://www.razavimet.gov.ir/مقايسهدماوبارشاستان.aspx

navid-mashhad

کاربر ويژه
نگید رو تعصب میگما!
من اصلا آدم متعصبی نیستم!
این میانگین 12/8 تو آمار سایت چهارمحال دقیقا مال دوره ای هستش که قوچان تو گرما بوده ببینین آمار قوچان واسه دهه 70 اخر دهه 60 هستش

اینو قبول دارم
مشهد هم آمارشو اگه از 1984-2005 بگیریم به جای 14.2 متوسطش 15.5 میشه ( حساب کردم )
پس احتمالن میانگین سالانه قوچان با دوره آماری مشابه مشهد 11+ باشه

mohamad$

کاربر ويژه
دامنه جنوبی توچال شمردم 7 تا لکه برف هنوز داره که پایینترینش شاید تو 3600 متری باشه .

دامنه شمالیش پایینترین لکه تو 3200 متر هست . کلا اونورش هم برف چندانی نداره الان . اینم عکس

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن قوچان زمستوناش سردتره و برفشم بیشتره ولی چون تابستوناش گرمتر از فریمانه در کل یه مقدار دمای سالانش بالاتر هست . حالا من که نمیدونم دمای سالانه فریمان چنده ولی قوچان مثل اینکه دمای سالانه 12.8 هست . فریمان شاید نیم تا 1 درجه سردتر باشه

که این هم باز دلیل نمیشه که فریمان سردسیر تر باشه . اصلا تو تابستون سردسیر بودن معنی نداره . اردبیل هم تابستون معتدله سردسیر که نیست . پس زمستون و همه ملاک سرما میگیرن

http://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/khr/GHOOCHAN/5.asp

درسته سرمای زمستان و برف و سرماش ملاک اکثریت واسه سردسیر بودنه

navid-mashhad

کاربر ويژه
ظاهرا در زمان محمد رضا در محدوده خراسان رضوی فعلی 3 ایستگاه بیشتر نبوده مشهد - تربت حیدریه - سبزوار
هیچ آماری برای قوچان و فریمان نداریم
البته دکتر پاپلی دمای -32 رو برای قوچان ذکر کرده که ظاهرا اداره کشاورزی یا سازمان آب مرجعش بوده

mohamad$

کاربر ويژه
مثلا دمای سالانه لواسان هم شاید 12 تا 12.5 باشه یعنی مثل قوچان ولی خب اقلیم ها متفاوته . صرفا از رو یه دمای سالانه نمیشه نظر داد . خب مسلما لواسون معتدل تره از قوچان و سرمای سخت قوچان و نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا