• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
من امروز علوم تحقیقات بودم چیزی حس نکردم. هر چند چون شدتش کم بود .

هواشناس

کاربر ويژه
والا نه متاسفانه علی اقا . ولی یادمه سقز و بیجار و خیراباد زنجان هم رکوردشون تو همین مایه های فیروزکوه بود .

البته اون رکرود ها دیگه دورانش تموم شده . بعضی جاها که -30 هم داشتن جدید به -20 هم نمیرسن

ممنون

ركورد استان ما 33 - براي هريس هست. فكر كنم سراب هم 33 - داشته. ولي 32 - يادمه هم بستان آباد هم سراب داشتن. نكته ي جالب اين هست كه هيچ كدوم از اين ركوردا براي سالهاي 1964 و يا 1972 كه زمستان هاي تاريخي و فوق سرد كشورمون بودند نيست ( يعني ايستگاه نداشتن )

به نظرم ورزقان پتانسيل شكستن ركورد كشور رو داره چون در طي 2 سال زمستون كه ايستگاه داشت ركورد 28 - رو از خودش به يادگار گذاشت و اين در حالي بود كه دو زمستون گذشته يكي تقريبا نرمال و ديگري فوق گرم بود براي شمالغرب كشور

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سرعت اينترنت من امروز خيلي كند هست و به سختي ميشه مطالب رو خوند، از طرفي مشغول راه اندازي انجمن و تالار گفتمان هستم براي همين كمتر در خدمتتون هستم. :گل:

arak

New member
آقا محمد از تهران

شما بيشتر بررسي مي كردي آمارهاي ركوردي رو. ركورد اقليم شناسي سراب و ... در كل براي استان آذربايجان شرقي سردترين دما چند بود؟؟ يادته؟؟
درود بر هواشناس گل ،گویا سردترین دمای ثبت شده ماله بستان آباده،تو ویکی پدیا این طور نوشته که سردترین دمای ثبت شده تو این شهر 46-هستش که پایین ترین دما در بین شهرهای ایرانه،راست و دروغش رو دیگه من نمی دونم.http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF

EP-IEE

کاربر ويژه
نه شهریاره نه رباط کریمه

جادش خیلی خلوته آخر جادش میرسه به شهر زاویه

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان عزیز:گل:
گرما داغونمون کرده، طبق گفته اخبار استان دمای امروز ایلام 43 بوده، جالبه تا قبل از سال 84 تو تمام سالهای ثبت آمار ایلام بیشترین دمای ثبت شده 40 و اونم فقط چند بار بوده،
از 84 به این ور دماهای 40 و بالاتر بارها و بارها تکرار شده
فکر کنم یه بارم به 45 رسید یکی دو سال پیش، اقوام میگفتن
این شول آبادم که تو زرد از آب دراومد، دمای دیروزش 42 ثبت شده

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا