• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
ای بابا امیر مسعود و ماهان عزیز از شماها بعیده این حرف ها - به عنوان دو عضو کم حاشیه و صبور

aria_tehran

کاربر ويژه
بیشینه امروز بین 38 - 39

دیدم باد کولر گرم شده فکر کردم آبش قطع شده رفتم بالای پشت بوم دیدم نه آبش هم درسته باد بیرون داغه
دقیقا همچین چیزی واسه ما یه چند روزیه که داره رخ میده
یه روز رفتم بالا دیدم همه چی درسته
اصلا باد کولر سرد نیست ولرمه!

mahmood600

کاربر ويژه
فک کنم به ندرت نقطه ای رو کره زمین هم اکنون ( بجز جاهایی که زمستون هست الان یا جاهای خیلی مرتفع بالای 3000 متر) چنین هوایی اهورایی و بهشتی رو چون اردبیل تجربه کنن!

اینجا بهشتی هست که نظیر نداره!

باد سرد و بوی کاسپین چه می کنه در اردبیل

دمای فعلی: 21+

انشاا... همیشه از سرما و خنکی اردبیل مه الود سرمست باشی امیر مسعود عزیزم:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بالاخره امروز دماي فرودگاه مشهد به 38 رسيد و فوركا را به شدت نا اميد كرد!الان دما 37 درجه هست و فشار هوا از 999 هكتوپاسكال به 1007 هكتوپاسكال در عرض نيم ساعت افزايش پيدا كرد

آخرین ویرایش:

کدخدا

کاربر ويژه
دمای بیشینه امروز قم :ناراحت:

csf6wmnpwyg8ri8rkjt.jpg

ایول حسن جان :توافق:

الانم یه عکس بنداز ببین گرمتر نشده

navid-mashhad

کاربر ويژه
زاویشو نتونستم درست رعایت کنم ولی بازم بد نشد

امروز

17 اسفند 91

و عمره ماست که داره مثل برق و باد میره

mohamad$

کاربر ويژه
16:30

اقدسیه تهران 38
لواسان 34
دماوند 33
طالقان 33
فیروزکوه 33
معلم کلایه 31
آبعلی 28

کدخدا

کاربر ويژه

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز:گل:
بعدازظهر تابستونی همه بخیر باشه

یه اتفاق نامعمول در دمای کوهرنگ و فریدونشهر رخ داده و اینه که پایینتر بودن دمای کوهرنگ به فریدونشهر که از زمستون شروع شده بود(همیشه تو زمستون به علت بیشتر بودن برف کوهرنگ این مسئله طبیعیه و کمینه های کوهرنگ خیلی کمتر از فریدونشهره) در بهار و تابستان هم ادامه پیدا کرده و تا جایی که من میدونم نامعموله
راستی این بیشینه های به نسبت پایین تابستون خراسان جنوبی هم داستانیه ها چند ساله دقت میکنم اینطوریه، کسی از دلیلش خبر نداره؟

hasan1

کاربر ويژه
خیلی گرمه بنده خدا کارگرای ساختمونی چه میکنن :ناراحت:

ما که توی کوچمون سه چهار جا بنایی هست. ماشاالله همه هم دارن آپارتمان میسازن. ولی این دو سه روزه خیلی خبری ازشون نیست.

یعنی نه اینکه نباشن ولی زود تعطیلش میکنن میرن. از بس که هوا داغه. :فرار:

mohamad$

کاربر ويژه
Tehran, Iran
Mehrabad

خب با دعای خیر مردم دما پایین اومد و دوباره 38 شد

The report was made 5 minutes ago, at 13:00 UTC
Wind 06 kt from east
Temperature 38°C
Humidity 9%
Pressure 1005 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

mohammadsadat

کاربر ويژه
راستی بچه ها ظاهراً پیش بینی در مورد خلوتی اینجا تو تابستون خیلی تحقق پیدا نکرده و خوشبختانه تعداد صفحات روزانه به نسبت بالاست
امیدوارم تا آخر همینطور باشه
این فریمان هم واسه خودش یلیه ها بیشینه دیروز 29.3 کمینه امروز 13.2 ، کاملاً مناسب واسه بیرون خوابیدن
یادمه استان ایلام حتی شهری مثل دهلران(بعضی شب هاش) قدیما خیلی ها شب های تابستون رو بیرون میخوابیدن اما با این تغییرات دیگه ظاهراً این پدیده در حال منسوخ شدنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا