به مرداد نمیرسه این برفا . البته چند تا لکه هم سمت غرب تر هست که تو عکست نیفتاده
36.3 اخرش بوداقدسیه که امروز 38 شد . اونجا پس حتی 37 هم نشد ؟ دقیقا تا چند بالا رفت به روایت سنتی ؟:خنده1:
36.3 اخرش بود
من تصميم دارم آموزش هواشناسي رو هم در انجمن خودم و هم در اينجا شروع كنم . منبع هم كتابي هست كه الان در دست دارم.
كتاب 380 صفحه مشتمل بر 17 فصل هست كه زحمت انتشارش رو دانشگاه فردوسي مشهد كشيده و مربوط به زمستان 84 هست. در انتهاي كتاب اصطلاحات لاتين هواشناسي به همراه معاني فارسي و همين طور اطلس رنگي ابرها اومده.
اين كتاب بر اساس متن كتاب meteorology تاليف Donn (منتشر شده توسط كمپاني مك گراهيل) هست كه الان در دانشگاه هاي كشور تدريس مي شه و من اون رو پاس كردم.
اگه من هر روز 1 صفحه بخوام انتشار بدم بيش از 1 سال طول مي كشه براي همين سعي مي كنم حداقل روز 3 الي 4 صفحه رو براي دوستان ارائه بدم. عكس ها رو هم با دوربين يا از طريق اسكن ميزارم كه مطالب عامه فهم و راحت باشه.
منتها من بايد فردا با مولف و انتشارات اين كتاب صحبت كنم و ازشون اجازه بگيريم كه حق انتشار رو دارم يا نه اگر ok بود كه من تا حد زيادي مي دونم ok هست كار رو شروع كنم
امروز اولين روزي بود كه احساس كردم تابستان واقعي رو ..... امروز اولين روزي بود كه گرما يه كم قلقكم داد :خنده1:
تا به اينجا روز 14 تيرماه با دماي 39 درجه گرمترين روز اينجا بوده كه براي من براحتي قابل تحمل بود .... :141:
منتظر آمار امروز هستم، با مقايسه آمار امروز (و همينطور روزهاي گرم پيش رو) با روز 14 تير شايد بشه پي برد به اينكه اين گرمايي كه من امروز احساس كردم بخاطر درجه حرارت بوده (مرز تقريبي دما، مرز گرما و تعادل براي من:104 يا رطوبت و يا اينكه ساعات اوج دما و يا شايدم نسيمي بوده كه مي وزيده .
:گل:
اصلاً یکی از تفاوت های اقلیمی مناطق پای کوهی دو طرف زاگرس ، بادهای داغ بعد از ظهر و بازگشت گرمایی آزار دهنده از زمین هنگام شب در غرب زاگرس و زود خنک شدن در شرق زاگرسه اگه زاگرس بلند رو به چهار قسمت تقسیم کنیم، از شمال غربی به جنوبغربی: پایکوهی شرقی، کوهستانی شرقی، کوهستانی غربی و پایکوهی غربی ضمن اینکه پایکوهی شرقی خیلی خنکتر از پایکوهی غربیه، حتی از بعضی مناطق کوهستانی غربی هم خنکتره، کمتر بودن دمای این روزهای اصفهان و نجف آباد نسبت به جایی مثل خرم آباد نمونه ای از این دستهالبته امروزم نسيم نسبتا خنك داريم كه از همين چند دقيقه پيش شروع شد :گل:
درود برمهرداد عزیز
کار بزرگی میکنی مهرداد عزیز،در این دوران افول هواشناسی مملکت :خنده1: اینجور کارای آموزشی واقعا لازم هست
البته محمد جان این هم باید در نظر بگیری که فرضا شهر اصفهان بالای 1550 متر ارتفاع داره ولی خرم اباد 1100 متره . یا مثلا ایلام و همدان اینا تفاوت محسوس ارتفاع دارن . که البته همون طور که خودتون هم گفتید هم از لحاظ نوع پوشش گیاهیی هم دمای هوا فرق هست بین زاگرس غربی و شرقی .
من خودم اگر روزی بخوام یه منطقه ویلایی داشته باشم اولویت اولم همیشه با دمای هوای تابستون اون منطقس و بعد بارندگی . مثلا جایی مثل همدان رو به جایی مثل اورامانات ترجیح میدم در تابستون هر چند که زمستون و پاییز بسیار زیبا و دل انگیزی داره اورامان :گل:
درود بر جناب افسرده عزیز . آقا نوع پست دادنت که اصلا به روستایی نمیخوره :گل:
امروز دمای فرودگاه مهراباد تهران به +39.6 و ایستگاه اصفهان جنوب به +40.4 رسید که گرمترین دماشون از ابتدای سال 92 بوده