• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
من باز هم این و با جرات میگم که تو فلات داخلی ایران در تیر ماه فقط شهر فیروزکوه + یکی دو تا شهر استان اردبیل پتانسیل دمای بیشینه 18 دارن .

mohammadsadat

کاربر ويژه
امیدوارم امروز و فردا والیبالی ها آخرین حالشونو هم به ملت بدن:خنده1:
ممکنه کلی افسوس اون ست پنجم که با بدشانسی به ایتالیایی ها باختیم رو بخوریم
وزیر ورزشم گفته پاداششون مثل فوتبالی ها 50 میلیون خواهد بود، هر چند من معتقدم ورزش حرفه ای ارزش اینقدر خرج کردن نداره اما خوب این نظر منه

mikadd

کاربر ويژه
درود
میلاد براچی هیچ وقت از تهران عکس نمیگیری بذاری فروم؟
مثلا اونجا کل تهران معلومه و توچال هم معلومه ولی هیچ وقت عکس نگرفتی بذاری اینجا

اریا جان ما طبقه اولیم و دید به کوه و مناظر دیگه نداریم به اونصورت.برای عکس گرفتن باید برم پشته بام که هر دفه هم برای واز کردن دره پشته بام باید به سرایدار بگم درو واکنه واسه همین یکم دردسره.مگه برفی چیزی در کار باشه که هیجان بالا باشه دیگه برم عکس بگیرم که زمستون چندین بار گرفتم گذاشتم اینجور نبوده هیچوقت عکس نزاشته باشم

mikadd

کاربر ويژه
محمد جان رفتم یه دماسنج دیجیت پیدا کردم ببینم دقته اون چجوره.تا دقایق دیگه دمارو میگم

aria_tehran

کاربر ويژه
اریا جان ما طبقه اولیم و دید به کوه و مناظر دیگه نداریم به اونصورت.برای عکس گرفتن باید برم پشته بام که هر دفه هم برای واز کردن دره پشته بام باید به سرایدار بگم درو واکنه واسه همین یکم دردسره.مگه برفی چیزی در کار باشه که هیجان بالا باشه دیگه برم عکس بگیرم که زمستون چندین بار گرفتم گذاشتم اینجور نبوده هیچوقت عکس نزاشته باشم
اگه من بودم میرفتم به سرایدار میگفتم درو واسم باز کنه!
یه عکس از توچال و از تهران بگیر حتما.منتظرم:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان رفتم یه دماسنج دیجیت پیدا کردم ببینم دقته اون چجوره.تا دقایق دیگه دمارو میگم

تشکر. باشه ولی هم از روی دیجیتالیه بگو هم دیواریه ببین فرق دارن . فکر نکنم اونجا 38 !! شده باشه

امروز هوا خیلی گرمه تهران عرقم درومده:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
جدیدترین تصویر ناسا از طوفان Soulik

Typhoon Soulik (07W) approaching Taiwan
07/12/2013
05:05 UTC

4f0olrsfa2l65drtposb.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
شهر آبدانان این روزها به نسبت دمای بیشینه اش، کمینه های عجیبی داره دو روز پیش بود فکر کنم که کمینه اش 35 :تعجب شده بود

hasan1

کاربر ويژه
من باز هم این و با جرات میگم که تو فلات داخلی ایران در تیر ماه فقط شهر فیروزکوه + یکی دو تا شهر استان اردبیل پتانسیل دمای بیشینه 18 دارن .

محمد جان شاید باورت نشه ولی حداکثر دمای قم حدود 10 سال پیش یا شایدم بیشتر در حدود اواسط خرداد ماه به 18 رسید!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا