• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام به همگی.
وضعیت فعلی دمای اقیانوس هند:

nindpot.png
 

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

یه نیم ساعتی میشه که از بش قارداش برگشتیم،هوا خیلی خنک بود،باد نسبتا شدیدی هم می وزید!!{خبرخوش خدمت استاد عزیز امیرکوروش خان-جهت وزش باد از سمت شرق و شمالشرق بود!!}

قراره پنج شنبه بریم گرگان،فکر کنم بعد از مدت ها هوایی ابری و بارونی رو تجربه کنم!!!:شاد::شاد2:
 

Fooladi

کاربر ويژه
The East Atlantic/ West Russia (EATL/WRUS) pattern is one of three prominent teleconnection patterns that affects Eurasia throughout year. This pattern has been referred to as the Eurasia-2 pattern by Barnston and Livezey (1987). The East Atlantic/ West Russia pattern consists of four main anomaly centers. The positive phase is associated with positive height anomalies located over Europe and northern China, and negative height anomalies located over the central North Atlantic and north of the Caspian Sea.

The main surface temperature anomalies associated with the positive phase of the EATL/ WRUS pattern reflect above-average temperatures over eastern Asia, and below-average temperatures over large portions of western Russia and northeastern Africa. The main precipitation departures reflect generally above-average precipitation in eastern China and below-average precipitation across central Europe.​

این شاخص East Atlantic/ West Russia یا EATL/WRUS تاثیرش بر آب و هوای ایران قابل ملاحظه است خصوصا ماه هایی که pfield کمتر از ۵ درصد هست از لحاظ آماری معنی دار هست pfield < 5.0%
تجزیه و تحلیل آماری رو ببینید. بخشهای قرمز رنگ با مثبت بودن این شاخص پر باران میشن و آبی و سبز کم باران

اسکرین شات گرفتم سایز عکس بزرگه زوم کنید. حجمش زیاد نیست ۷۰۰ کیلوبایت

http://www.shiaupload.ir/images/22389274314342052730.png
بعد سحر برگشتم خونه
دوستان کسی در مورد این شاخص نظری نداره؟ برای بعضی از ماهها اهمیتش کمتر از NAO نیست. لااقل آمار اینو نشون میده
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود جناب فولادی عزیز

خیلی ممنون از اینکه ما رو با این شاخص آشنا کردید. دوست دارم در اولین فرصت یک مقدار بیشتر در مورد این موضوع تحقیق کنم و حتما به بحث و بررسی بیشتر در این خصوص خواهیم پرداخت:گل:

بعد سحر برگشتم خونه
دوستان کسی در مورد این شاخص نظری نداره؟ برای بعضی از ماهها اهمیتش کمتر از NAO نیست. لااقل آمار اینو نشون میده
 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام بر همه دوستان

با توجه به فرمایشات دوستان و ادمین عزیز بنا نداشتم دیگه در مورد بحثی که پیش اومده بود صحبت کنم، اما چند مورد هست که توضیح میدم و این بحث رو تمام میکنم:

1- این مشکل هر چند باعث دو دسته شدن دوستان شد اما نیت و هدف بعضی از افراد در این بین کاملا مشخص شد، افرادی که با موج سواری و استفاده از احساسات دوستان از این نمد برای خودشون کلاهی دوختن بدونند دنیا همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه! دم زدن از فرهنگ و ادب و احترام به بزرگتر و رفاقت و دوستی بصورت زبانی اما عمل کردن در جهت عکس اون نشان دهنده خیلی موارد هست!

2- به دوستان تحصیل کرده خدای نکرده برنخوره، خیلی از دوستانی که چه در اینجا دارم و چه در دنیای واقعی درسشون رو خوندن و الان یک جنتلمن واقعی هستن اما تحصیلات دانشگاهی هیچ وقت باعث نمیشه کسی مرام و معرفت یاد بگیره، روابط اجتماعی یاد بگیره، دانشگاه فقط یک مسیر و یک ابزار هست برای رشد فکری و عقلی افراد، بیشتر افراد این روند رو طی میکنند و به بلوغ فکری میرسند اما افراد اندکی هم به دلائل مختلف نمیتونند این مسیر رو تمام کنند و در دوران کودکی باقی میمونند، این افراد حتی پروفسور هم بشن اون من کودکیشون همیشه همراهشونه و کنترل روابط احتماعیشون رو در دست داره و توان همراهی با جمع رو ندارن و آرام آرام در خودشون فرو میرن و از جامعه فاصله میگیرن، این افراد در فضای مجازی یک محلی برای تخلیه این احساسات خودشون پیدا میکنند که نمونه اش رو در این موردی که پیش اومد به عینه دیدیم.

3- بنده به دلائلی که قبلا، بارها به اونها اشاره کردم فعالیتی در پی تی نخواهم داشت، البته عدم فعالیت به معنی لغو عضویت نیست و این حق رو برای خودم محفوظ میدونم، برای دوستانی که حالا به هر دلیلی به پی تی رفتن آرزوی موفقیت میکنم، در این بین دلم برای محمد از تهران و همینطور محمد از قم تنگ میشه چون واقعا گل هستند و از مصاحبت با اونها لذت میبردم.

4- بعنوان یک برادر کوچکتر همه دوستان رو به رعایت قوانین و مقررات فروم و تاپیک ها توصیه میکنم.

5- من آدم مذهبی نیست اما برای این ماه و مخصوصا 19 تا 21 رمضان احترام خاصی قائل هستم، امیدوارم خدا آخر و عاقبت همه ما رو ختم بخیر کنه.

وسلام!
 
آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
روز گرمی رو در تهران آغاز کردیم، امیدوارم اینبار به 40 درجه نرسه!
 

ماهان.

کاربر ويژه
هواشناسی آلمان اعلام کرد که پرفشار یاسمین که در 20 روز گذشته در غرب اروپا ساکن مانده، طی هفته‌ی آینده رکورد دمایی آلمان رو می‌شکنه! احتمالن دمای اوایل هفته‌ی آینده برسه به بالای 36 درجه!

طی این چند روز هم هر روز دما از 30 بالاتر پیش‌بینی شده.

کمینه دمای صبح امروز با 2 درجه افزایش نسبت به دیروز به 13.5+ رسید.
 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با وجود تداوم موج گرما در اکثر مناطق، امروز در تهران و برخي نقاط کشور شاهد روند نزولي دما هستيم که اين اختلاف دما بين بيشينه و کمينه در 18 سال اخير بي سابقه است.

محمد اصغري کارشناس مسائل هواشناسي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: حداکثر دما در روز گذشته به 40 درجه رسيد که امروز حداقل به 21 درجه مي‌رسد که اين اختلاف دما بين بيشينه و کمينه طي 17-18 سال اخير بي‌سابقه است.

وي تصريح کرد: روز گذشته در هيچ نقطه کشور دماي 50 درجه به ثبت نرسيد و بالاترين دما مربوط به درگان در استان سيستان و بلوچستان با دماي 49 درجه بود.

اين کارشناس مسائل هواشناسي با بيان اينکه امروز تا پايان روز شاهد کاهش روند دماي هوا در کشور خواهيم بود، تصريح کرد: اين روند از فردا به علت حاکميت کامل جنبه آرايي بر روي فلات ايران و تقويت سيستم کم فشار روند افزايشي به خود مي‌گيرد و ما شاهد افزايش دما در اکثر مناطق کشور خواهيم بود.

اصغري عنوان کرد: امسال شاهد تداخل روزهاي گرم سال با ماه مبارک رمضان هستيم در اين رابطه عمده ‌نگراني‌ها مربوط به تداوم افزايش دما در کشور است به طوريکه سال گذشته تعداد روزهاي گرم پايتخت نشين‌ها بالغ بر 10 روز خيلي گرم بود.

وي با تاکيد بر اين نکته که استان تهران از نظر بارش امسال وضعيت خوبي نداشته است، گفت: هم اکنون رتبه اين استان در بين 31 استان کشور رتبه 25 است که اين شرايط با توجه به کمبود 17 تا 18 درصدي بارش در اين استان به هيچ عنوان مطلوب نيست.

اصغري ادامه داد: براساس برآوردهاي انجام شده از سوي سازمان هواشناسي دما هواي کشور از پايان مرداد ماه به ويژه در شهريور ماه به جز در استانهاي گلستان و مازندران کاملا طبيعي خواهد شد.

وي در پايان گفت: در حال حاضر دما در سواحل درياي عمان نسبت به حالت عادي 1.5 درجه خنک‌تر است به همين علت به هموطنان توصيه مي‌شود که بعد از ماه مبارک رمضان اقدام به سفر به سواحل اين دريا به ويژه چابهار کنند.
 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هواشناسی آلمان اعلام کرد که پرفشار یاسمین که در 20 روز گذشته در غرب اروپا ساکن مانده، طی هفته‌ی آینده رکورد دمایی آلمان رو می‌شکنه! احتمالن دمای اوایل هفته‌ی آینده برسه به بالای 36 درجه!

طی این چند روز هم هر روز دما از 30 بالاتر پیش‌بینی شده.

کمینه دمای صبح امروز با 2 درجه افزایش نسبت به دیروز به 13.5+ رسید.

درود ماهان جان

تا جائی که من اطلاع دارم طوفان ها رو اسم گذاری میکنند، الان پرفشار رو هم اسم گذاری کردن؟
 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
روزنامه قانون نوشت:


آتشی که به جان جنگل‌های ایران افتاده، خاموش شدنی نیست. شنیده‌ها و دیده‌ها حکایت از این دارند که حریق تقریبا به تمام جنگل‌های کشور سرایت کرده و از منابع سبز پاریز کرمان گرفته تا جنگل‌های گلستان، ابر، استهبان فارس، پارک لتیان تهران و بسیاری از جنگل‌های دیگر که می‌شد در فضای زنده و سبزشان نفس کشید، جز زمینی سوخته و سیاه چیزی بر جای نگذاشته. حالا تنها بوی دود است که در فضای سوخته این جنگل‌ها به مشام می‌رسد و معلوم نیست که فردا نوبت کدام شهر و کدام جنگل باشد. کارشناسان معتقدند که حال و روز جنگل‌های ایران اگر به همین شکل ادامه پیدا کند، تا 50 سال آینده فضای سبزی در کشور باقی نمی ماند. گوش مسئولان اما مطابق معمول بدهکار هشدار کارشناسان نیست و تقصیر را به گردن شرایط اقلیمی، کمبود باران، ازدیاد بادهای گرم، کمبود رطوبت جنگل‌ها و دست آخر به گردن یکدیگر می اندازند.


اسماعیل کهرم، فعال محیط زیست اما در گفت و گو با «قانون» می گوید که نابودی جنگل‌های ایران تا 50 سال آینده، مطابق با برآوردهای هشدار گونه ناسا از وضعیت ایران است و حقیقت دارد، به این معنا که با تداوم این شرایط، طی سال‌های 2050 تا 2060 اثری از جنگل هایی که امروز می شناسیم در کشور باقی نخواهد ماند. با اسماعیل کهرم، فعال محیط زیست در خصوص آتش‌سوزی‌های بی‌سابقه اخیر جنگل‌های ایران گفت و‌گو کرده ایم.


برای آتش سوزی در جنگل‌های ایران، این روزها نمی توان نقطه پایانی متصور شد. تا کنون به چند هکتار از اراضی کشور آسیب رسیده است؟


نمی توان آمار دقیقی از آسیب حاصل از این آتش سوزی‌ها ارائه داد، اما تنها در یکی از این موارد در گلستان، 400هکتار جنگل سوخت و از بین رفت. مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان گلستان هم آمد و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده گفت که 400 هکتار سوختگی بیشتر نبوده و موردی پیش نیامده. یعنی مسئولان برای فضای سبز کشور به اندازه پشه‌ای که مرده باشد ارزش قائل نیستند. پس در این شرایط مشخص است که آماری ارائه نخواهد شد، چون اعلام آمار، مویدي بر کم کاری دولت و فقدان تجهیزاتی است که باید باشد و نیست.


کارشناسان اعلام کرده اند با تداوم این روند تا 50 سال آینده جنگلی در ایران باقی نمی ماند. این موضوع حقیقت دارد؟


ناسا در کنفرانسی در آلمان که من هم در آن حضور داشتم در مورد وضعیت جنگل‌های ایران اعلام کرد که سالانه 1.5 تا 2 درصد از جنگل‌های ایران نابود می شود. تصور کنید با این میزان از آسیب، چه قدر طول می کشد تا ایران کاملا با فقدان فضای سبز مواجه شود؟ دقیقا 50 سال. این پیش‌بینی حقیقت دارد. یعنی سال‌های 2050 تا 2060 سال‌های نابودی کامل جنگل‌های ایران خواهد بود.


با توجه به سابقه ای که ایران طی این سال‌ها در افزایش بی‌سابقه جنگل سوزی داشته و پیش بینی‌های نگران‌کننده ای مانند نابودی جنگل‌ها در 50 سال آینده، چرا همچنان وسایل و تجهیزات اطفای حریق، پاسخگوی نیاز نیست و آموزش‌ها نیز در این زمینه کفایت نمی‌کند؟ چنانچه خودتان سابق بر این گفته‌اید که در آتش‌سوزی رینه، مسئولان با شاخه درخت بید حریق را اطفا می کردند.


بودجه ای به تکمیل تجهیزات اطفاي حریق جنگل‌ها اختصاص نمی دهند، اما این بهانه خوبی نیست. زمانی که روسیه از ما درخواست پلنگ کرد، سازمان حفاظت از محیط زیست می توانست در ازای آن تقاضای هواپیمای آب پاش در زمان جنگل سوزی‌ها را داشته باشد، نه اینکه در اقدامی نمایشی، از روسیه ببر بخواهد. متاسفانه ما از موقعیت‌ها استفاده نمی کنیم و ترجیح می دهیم به جای اقدامات بنیادی، دست به کارهای نمایشی و مردم فریبانه بزنیم.


طرح جامع پیشگیری و اطفای حریق جنگل‌ها که سال 1390 تدوین شد به کجا رسید؟


در مورد جنگل‌ها تا کنون نه فقط این طرح که هیچ طرح و برنامه ای به نتیجه نرسیده. وزیر و مدیر و رئیس تا بوده‌اند کاری از پیش نبرده‌اند و وقتی هم که رفته‌اند طرح کاملا فراموش شده. زمانی من به خاتمی گفتم که جان شما و جان جنگل‌ها، حالا این را به دولت جدید می‌گویم که جنگل که از بین برود، خاک و آب و هوا و لطافت هوا نیز از بین می‌رود. ما طی روزهای گذشته رتبه نخست تا دوم فرسایش خاک در جهان را داشته‌ایم. فکر می کنید چرا؟ چون جنگل از بین می بریم و تبدیل به مرتع و زمین کشاورزی می کنیم. پاکستان با 140میلیون جمعیت موفق شد جنگل‌هایش را در عرض 50 سال از 5 میلیون به 11میلیون هکتار برساند. ما اما تا توانستیم از دست دادیم.


تفاوت ایران با پاکستانی که حتی قادر به داشتن سیستم بهداشت نیست، اما اراضی و جنگل‌هایش را حفظ می‌کند چیست؟


در وجود دام و برداشت ناپایدار. میزان برداشت ما از جنگل‌ها 2برابر میزان پایدار است. ایران 6.2 میلیون متر مکعب برداشت دارد در حالی که میزان پایدار، 3.2 میلیون متر مکعب است. برداشت چوب و زغال در کشور ما غوغا می کند. چه ظلمی بالا تر از این؟ پاکت‌های زغال موجود در مغازه‌ها را اگر روی هم جمع کنیم، میلیون‌ها متر مکعب چوب خواهد بود. اما پاکستان برداشت از جنگل‌های داخلی را متوقف کرد و آنچه احتياج داشت از خارج وارد کرد. اما ما منافع زودگذرمان را دیدیم و نوک بینی مان را نگاه کردیم نه بیش از آن را.


آیا مسئولان تصور می‌کنند که چند صباحی مدیریت می‌کنند و بعد می‌روند و باکی ندارند از اینکه مردم بمانند و مشکلات ناشی از بی تدبیری آن‌ها؟


خیر، مسئله اینجاست که ما نفت داریم و پاکستان نفت ندارد.منبع اصلی درآمد ما نفت است، مابقی منابع ارزش چندانی ندارد وبماند یا خیر مهم نیست. در این جا فقط بحث سوءمدیریت‌ها مطرح نیست.


آتش زدن جنگل‌های مریوان توسط دولت برای جلوگیری از تجمع اشرار نیز از همین تفکر نشات می گیرد که ما نفت داریم پس نیازی به منابع طبیعی نداریم!


این را باید از امنیتی‌ها بپرسید. وقتی تفکر اشخاص تفکر امنیتی باشد، پس بالاترین مسئله ای که ملزم به حفظ آن هستند را امنیت می دانند. این کاری است که آمریکا نیز در ویتنام کرد و افراد خرابکاری را که در جنگل‌ها پنهان شده بودند با این روش از بین برد.


اما مقایسه آتش سوزی جنگل‌ها در جنگ ویتنام با آتش سوزی در جنگل‌های مریوان، قابل تصور نیست، هر چه قدر هم که نگاه امنیتی وجود داشته باشد.


من از نگاه زیست محیطی می گویم که راه دیگری هم وجود داشت، اینکه برای دستگیری و متفرق کردن اشرار نیروهای امنیتی را به جنگل وارد کنند. اما مسئولان از نگاه امنیتی خود، به تصمیم دیگری رسیدند. به هر حال مقام امنیتی، نگاه زیست محیطی نخواهد داشت.


همین مسئولان معتقد هستند که آتش سوزی‌هاتوسط انسان کمتر اتفاق می افتد و تقصیر را به گردن باد و باران و شرایط اقلیمی می اندازند. ماده 45 تا 47 ثبت قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها در خصوص مجازات آتش افروزی در جنگل‌ها نوشته شده و طبق آن مجازات زندان یک تا 10 ساله و جریمه نقدی برای آتش افروز وجود دارد اما دولت معتقد است که تاکنون کسی برای آتش افروزی عمدی دستگیر نشده.


عدم دستگیری‌ها دلیل بر بی نقص بودن و درست کار کردن سیستم جنگلبانی نیست، اتفاقا دلیل بر ضعف است. ما که می دانیم آتش سوزی‌های عمدی اتفاق می افتد، اما جنگلبان به اندازه کافی نداریم.


می گویند که برای هر 5 هکتار جنگل در دنیا، یک جنگلبان وجود دارد، اما در ایران برای هر 70 هکتار یک جنگلبان.


همین طور است. حدود 7.8 درصد اراضی کشور ما تحت کنترل سازمان حفاظت از محیط زیست است. یعنی 13 میلیون هکتار که برای کنترل آن به 11میلیون جنگلبان نیاز است. معلوم است که ایران چنین بودجه‌ای ندارد. در سوییس در برخی نقاط حتی شروع به آتش زدن و جرقه زدن هم مجازات زندان دارد اما ما کم‌کاری می کنیم چون محیط بان و شکاربان و جنگلبان نداریم. چون بودجه نداریم، به این دلیل که حفظ محیط زیست و جنگل و منابع طبیعی، اولویت دولت ما نبوده.


آیا به دولت جدید در زمینه حفظ جنگل‌ها و منابع طبیعی امیدوار هستید؟


من به دولت آینده امیدوارم چون ناامیدی روش شیطان است. اما در مقایسه با دولت قبلی ، 100درصد دکتر روحانی بهتر عمل خواهد کرد. چون دولت نهم و دهم طوری عمل کرده که هر عملی در مقایسه با آن پیشرفت است. اما جدا باید به آقای روحانی بگوییم که چه قدر در این زمینه غفلت شده و بخواهیم که برای محیط طبیعی و جنگل‌ها و محیط زیست دل بسوزانند.
 

ماهان.

کاربر ويژه
درود ماهان جان

تا جائی که من اطلاع دارم طوفان ها رو اسم گذاری میکنند، الان پرفشار رو هم اسم گذاری کردن؟

والا هر پدیده‌ی آب و هوایی منحصر به فرد اسم‌گذاری می‌شه آرش جان

این پرفشار دقیقن سه هفته‌ست در منطقه مستقر شد و تکون نخورده و برای همین 20 روزه که بارش نداشتیم اونم در پربارش‌ترین ماه! از روزهای آینده می‌آد روی اروپا و انگلیس رو ول می‌کنه!
 

ماهان.

کاربر ويژه
چیزیه که هواشناسی نوشته که با گوگل ترانسلیت برگردوندم به انگلیسی


For, according to current
forecasts of weather models, the high is named Yasmine
gradually adopt. In recent days it was almost fixed
them in the field or just to the west of the British Isles. Now
it goes gradually to a Northeast bearing. Even today,
Sunday, the focus of the highs is far north of
Scotland. At the beginning of the new week is finally
moving towards the North Sea and thus influence our weather
clothing.


 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود ماهان عزیز

خیلی جالبه که برای این پرفشار در آلمان اسم گذاری کردند. بد نیست بدونید که آمریکا هایی هم مثل ما اسم گذاری خاصی برای شرایط غیر معمول ندارند ، منتهی هاریکین ها استثنا هستند. اونجا برای این شرایط خاص یا عنوان unusual pattern یاد کردند ( پدیده جوی غیر معمول).

راستی میونه ات با زبان آلمانی چطوره؟ آیا بیشرفتی هم داشتی؟

چیزیه که هواشناسی نوشته که با گوگل ترانسلیت برگردوندم به انگلیسی


For, according to current
forecasts of weather models, the high is named Yasmine
gradually adopt. In recent days it was almost fixed
them in the field or just to the west of the British Isles. Now
it goes gradually to a Northeast bearing. Even today,
Sunday, the focus of the highs is far north of
Scotland. At the beginning of the new week is finally
moving towards the North Sea and thus influence our weather
clothing.


 

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چیزیه که هواشناسی نوشته که با گوگل ترانسلیت برگردوندم به انگلیسی


For, according to current
forecasts of weather models, the high is named Yasmine
gradually adopt. In recent days it was almost fixed
them in the field or just to the west of the British Isles. Now
it goes gradually to a Northeast bearing. Even today,
Sunday, the focus of the highs is far north of
Scotland. At the beginning of the new week is finally
moving towards the North Sea and thus influence our weather
clothing.




اگر روی روی منطقه قرار بگیره هوای سرد و مرطوب عرض های شمالی رو میریزه روی منطقه شما.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی از این پس سعی میکنم نحوه پیوست کردن مطالب - تصاویر و نقشه های هواشناسی در این انجمن رو تغییر بدم و مثل گذشته این کار رو انجام ندم.

روش مورد استفاده ماهان روش خیلی حرفه ای و مناسبی هست که هم تصاویر در آینده قابل دسترس خواهند بود و هم اینکه فقط کاربران این انجمن قادر به دیدن و استفاده کردن از این مطالب خواهند بود.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این روزهای اخیر که متاسفانه تا حدودزیادی حجم اطلاعات غیر مرتبط با موضوع اصلی مون یعنی هواشناسی افزایش پیدا کرده بود ، دنبال ریششه یابی چگونگی مبارزه با این پدیده بودم و سعی کردم از تجربیات دیگر کشورهای دنیا استفاده کنم و یکی از این راهکارها بنظرم خیلی جالب بود!

انجمن های تخصصی موجود در فضای مجازی جهانی یک راهکار خیلی جالب ارائه داده بودند و اون دقیقا در نقطه آغاز عضویت در انجمن مورد نظر بود یعنی شما زمانیکه فرم عضویت رو تکمیل میکردی و قوانین رو تیک میکردی طبق روال باید یک آدرس ایمیل برای فعال سازی اکانت رو در انجمن تعریف میکردی و جالب بود در زمان ثبت مشابه این پیام برای من ارسال شد:

ثبت نام کننده عزیز ، هرچند که استفاده از مطالب انجمن ما برای شما رایگان هست ولی برای تایید عضویت شما ایمیل های رایگانی همچون یاهو- ایمیل- هات میل برای ما بدلیل جلوگیری و مبارزه با ارسال هرزنامه برای ما قابل قبول نیست و باید از ایمیلهای غیر رایگان یا اکادمیک استفاده کنید!

این مطلب برای من خیلی جالب بود و در واقع باعث میشد اشخاصی که واقعا محقق هستند در اون انجمنها عضویت داشته باشند.
 

ماهان.

کاربر ويژه
درود ماهان عزیز

خیلی جالبه که برای این پرفشار در آلمان اسم گذاری کردند. بد نیست بدونید که آمریکا هایی هم مثل ما اسم گذاری خاصی برای شرایط غیر معمول ندارند ، منتهی هاریکین ها استثنا هستند. اونجا برای این شرایط خاص یا عنوان unusual pattern یاد کردند ( پدیده جوی غیر معمول).

راستی میونه ات با زبان آلمانی چطوره؟ آیا بیشرفتی هم داشتی؟


سلام محسن جان

مشکل اینجاست که درس‌های ما همه به انگلیسین و حتا یک واحد آلمانی هم نداریم. برای همین تعجیلی وجود نداره در یادگیری زبان بصورت درست و حسابی. من دو ترمه کلاس عمومی زبان می‌رم و در حد مکالمه‌های معمول روزمره یادگرفتم. اما الان اگه بر می‌گشتم به دو سال پیش در همین روزها که خدمتم تموم شده بود، شروع می‌کردم به یادگیری آلمانی بصورت تخصصی در ایران و یه این رشته رو به زبان آلمانی اپلای می‌کردم! یادگیری زبان توی ایران خیلی ساده‌تر از اینجاست و هزینه‌اش هم به مراتب کمتره!

اگر روی روی منطقه قرار بگیره هوای سرد و مرطوب عرض های شمالی رو میریزه روی منطقه شما.

آرش جان مشکل اینجاست که به جهت جریان‌ها ربط داره. الان فعلن پشته‌ش قراره نصیب‌مون بشه!

راستی از این پس سعی میکنم نحوه پیوست کردن مطالب - تصاویر و نقشه های هواشناسی در این انجمن رو تغییر بدم و مثل گذشته این کار رو انجام ندم.

روش مورد استفاده ماهان روش خیلی حرفه ای و مناسبی هست که هم تصاویر در آینده قابل دسترس خواهند بود و هم اینکه فقط کاربران این انجمن قادر به دیدن و استفاده کردن از این مطالب خواهند بود.

درسته، اونجوری تصاویر همیشه براتون در دسترسند و لازم نیست دنبالشون بگیردین.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا