• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیر کوروش عزیز

نه قربان ما چیزی بلد نیستیم و همه رو دوستان عزیزی همچون شما به ما تعلیم دادند و ما پیش شما شاگردی میکنیم.

در ارتباط با نقشه ها ی آنومالی ارتفاع تراز میانی جو هم کاملا درسته ما در ماههای پیشرو شاهد کاهش ارتفاع خواهیم بود و این مژده رو هم به دوستان بدم که امسال از سمت جنوب غرب کشور و به صورت مورب به سمت شمال شرق بارشهای مطلوبی در انتظار کشور خواهد بود.

متاسفانه همچنان چشم انداز مطلوبی برای شمال غرب کشور تا این لحظه در نقشه ها دیده نمیشه!!!!!!

درود بر قطب اعظم عالم هواشناسی امیرمحسن عزیز

ما همیشه با پست های شما به فیض اکمل میرسیم

استاد محبت میفرمایید چنانچه این دو تصویر را تفسیر کنید ؟ یعنی خنکی در راه داریم؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به بابک عزیز هم ارتقاء کاربریشون رو تبریک میگم امیدوارم که از این پس بیشتر در خدمت شون باشیم

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به امید خدا و با همکاری و قول مساعد مدیران کل انجمن قصد داریم در آینده نزدیک در بخش هواشناسی انجمن یک سری اصلاحات جدیدی رو پایه ریزی کنیم که دوستان و همراهان عزیز در این بخش بتونند از امکانات بهتری بهره مند بشند و در کمال آسایش و آرامش در اینجا به فعالیت بپرازند که در وقت مقتضی جزئیاتش رو اعلام خواهیم کرد :گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
مشهد هواش به طور محسوسی نسبت به دیروز خنکتر و بهتر شده. خدا کنه این موج گرمای پس فردا هم زودتر تموم بشه . هوا از گرمی بیفته. واقعا خسته شدیم دیگه!

سیبری

کاربر ويژه
13072812_2_2112.gif

سیبری

کاربر ويژه
قوچان امشب باد شمال شرقی و خنک میوزه و میشه گفت اولین نشانه های پاییز شمالشرق رو میشه احساس کرد!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خیلی بده که جمعمون پاشید:ناراحت::نه::34::64::کسل::آه:

هومن عزیز مطمئناً جمع شما از هم نخواهید پاشید، دوستان دیگر هم در مکان دیگری گویا فعال شدند و هر دو گروه هم قابل دسترس برای همه . حتی عزیزان میتونند به طور همزمان در هر دو گروه حضور داشته باشند. لطفاً غمگین از این بابت نباشید :گل:
با امیر محسن عزیز در حال تبادل نظر هستیم، همگی کمک کنید برای ارائه ی یک سیستم متفاوت تر از قبل که در اون نه تعداد پست ها بلکه کیفیت پست ها مطرح باشه، من به شما قول میدم که در صورت رخ دادن این اتفاق کم کم عزیزانی که واقعاً به دنبال مباحث هواشناسی هستند همینجا در کنار ما خواهند موند. زمان مشخص کننده ی نتیجه خواهد بود.

امیرکوروش

کاربر ويژه
چنانچه در تابستان طی چند روز و شب ، باد قوس ( باد صبا ) و باد قبله زیاد و شدید بوزند ، پاییز پر باران خواهد بود .
به نظر میرسد با توجه به گفته های عشایر ، باد صبا و باد قبله در تابستان امسال زیاد و شدید وزیده اند .

هرچه وزش باد صبا ( باد شمال شرق ) در شب و وزش باد قبله ( باد جنوب غربی ) در ظهر شدید و طولانی باشد پاییز پر بارش تر خواهد بود .

پسرخاله

کاربر ويژه
هومن عزیز مطمئناً جمع شما از هم نخواهید پاشید، دوستان دیگر هم در مکان دیگری گویا فعال شدند و هر دو گروه هم قابل دسترس برای همه . حتی عزیزان میتونند به طور همزمان در هر دو گروه حضور داشته باشند. لطفاً غمگین از این بابت نباشید
33.gif

با امیر محسن عزیز در حال تبادل نظر هستیم، همگی کمک کنید برای ارائه ی یک سیستم متفاوت تر از قبل که در اون نه تعداد پست ها بلکه کیفیت پست ها مطرح باشه، من به شما قول میدم که در صورت رخ دادن این اتفاق کم کم عزیزانی که واقعاً به دنبال مباحث هواشناسی هستند همینجا در کنار ما خواهند موند. زمان مشخص کننده خواهد بود.
ادمین عزیز من با تمامه احترامی که برای دوستانم قائلم از مدیریت شما هم کاملا راضی ام ، و واقعا بعضی وقتها همه چی دست به دسته هم میده که یه اتفاق بدی بیفته و دلها شکسته بشن، فقط میشه ناراحت بود از دست خیلیهامون کاری برنمیاد ، من بنا به دلایل خودم از ایران انجمن تکون نمیخورم چون به مدیریت شما انتقادی ندارم و با اعظای دیگه هم تازه آشنا شدم و دوستان زیادی دارم، ولی در کنار همه ی اینا دوستان هواشناس خودم که الان در پی تی مشغول هستن هم از ته دل دوست دارم و براشون آرزوی موفقیت میکنم چون من به اون انجمن به هیچ وجه سر نمیزنم چون با مدیریت اونجا به شدت میشکل دارم و فضای اونجارو نمیپسندم

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif]

تصویر میگه : طی زمستان 2014 جت استریم قطبی قوی تر و پایینتر از نرمال و انسو در فاز النینو ضعیف

خواهد بود

این یعنی

احتمالا زمستان 1392 = زمستان 1383

72902632421335713225.jpg

Fooladi

کاربر ويژه
درود دوستان
امشب دسترسی به اینترنت ندارم
یه لحظه اومدم سلامی عرض کنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=verdana,Vazir]Year
[FONT=verdana,Vazir]DJF
[FONT=verdana,Vazir]JFM
[FONT=verdana,Vazir]FMA
[FONT=verdana,Vazir]MAM
[FONT=verdana,Vazir]AMJ
[FONT=verdana,Vazir]MJJ
[FONT=verdana,Vazir]JJA
[FONT=verdana,Vazir]JAS
[FONT=verdana,Vazir]ASO
[FONT=verdana,Vazir]SON
[FONT=verdana,Vazir]OND
[FONT=verdana,Vazir]NDJ

[FONT=verdana,Vazir]2010
[FONT=verdana,Vazir]1.6
[FONT=verdana,Vazir]1.3
[FONT=verdana,Vazir]1.0
[FONT=verdana,Vazir] 0.6
[FONT=verdana,Vazir]0.1
[FONT=verdana,Vazir]-0.4
[FONT=verdana,Vazir]-0.9
[FONT=verdana,Vazir]-1.2
[FONT=verdana,Vazir]-1.4
[FONT=verdana,Vazir]-1.5
[FONT=verdana,Vazir]-1.5
[FONT=verdana,Vazir]-1.5
[FONT=verdana,Vazir]2011
[FONT=verdana,Vazir]-1.4
[FONT=verdana,Vazir]-1.2
[FONT=verdana,Vazir]-0.9
[FONT=verdana,Vazir] -0.6
[FONT=verdana,Vazir]-0.3
[FONT=verdana,Vazir]-0.2
[FONT=verdana,Vazir]-0.2
[FONT=verdana,Vazir]-0.4
[FONT=verdana,Vazir]-0.6
[FONT=verdana,Vazir]-0.8
[FONT=verdana,Vazir]-1.0
[FONT=verdana,Vazir]-1.0
[FONT=verdana,Vazir]2012
[FONT=verdana,Vazir]-0.9
[FONT=verdana,Vazir]-0.6
[FONT=verdana,Vazir]-0.5
[FONT=verdana,Vazir]-0.3
[FONT=verdana,Vazir]-0.2
[FONT=verdana,Vazir]0.0
[FONT=verdana,Vazir]0.1
[FONT=verdana,Vazir]0.4
[FONT=verdana,Vazir]0.5
[FONT=verdana,Vazir]0.6
[FONT=verdana,Vazir]0.2
[FONT=verdana,Vazir]-0.3
[FONT=verdana,Vazir]2013
[FONT=verdana,Vazir]-0.6
[FONT=verdana,Vazir]-0.6
[FONT=verdana,Vazir]-0.4
[FONT=verdana,Vazir]-0.2
[FONT=verdana,Vazir]-0.2
[FONT=verdana,Vazir]​
[FONT=verdana,Vazir]​
[FONT=verdana,Vazir]​
[FONT=verdana,Vazir]​
[FONT=verdana,Vazir]​
[FONT=verdana,Vazir]​
[FONT=verdana,Vazir]​

[FONT=verdana,Vazir]DESCRIPTION: Warm (red) and cold (blue) episodes based on a threshold of +/- 0.5[SUP]o[/SUP]C for the Oceanic Niño Index (ONI) [3 month running mean of ERSST.v3b SST anomalies in the Niño 3.4 region

[FONT=verdana,Vazir]تا اینجا تغییرات در ناحیه نینو 3.4 شباهت زیادی به سال گذشته داره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روزهای سه شنبه وچهارشنبه پیشرو روزهای بسیار گرمی در غالب نقاط کشور خواهد بود:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f6.gif

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f8.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دامنه این گرما تا اواخر وقت روز چهارشنبه در سطح کشور ادامه خواهد شد ولی از اوایل وقت روز پنجشنبه با نزدیک شدن ناوه شمالی به سمت استانهای شمالغرب شاهد کاهش دما و بارش در این بخش از کشور و سواحل زیبای دریای کاسپین خواهیم بود.

این وضعیت کماکان تا روزهای جمعه و شنبه 26 و 27 جولای ادامه خواهد یافت:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f10.gif

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f12.gif

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f13.gif

احتمال ادامه این روند تا روزهای یکشنبه و دوشنبه 28 و 29 جولای نیز در این بخش از کشورمون وجود داره ولی همزمان در نیمه مرکزی - شرقی کشور تابستانی داغ ادامه خواهد یافت:

gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f18.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا