درود
من فکر هامو کردم و واقعیتش از اتفاقات پیش اومده بسیار ناراحتم و اصلا این پاشیده شدن جمع به هر دلیلی برام خوشایند نیست . با خودم گفتم من دو راه دارم یا کلا بیخیال فعالیت در فروم های هواشناسی که داخلش هستیم بشم و عطاش و به لقاش ببخشم و یا در هر دوی اون ها فعالیت کنم . این حرف دلیلش این نیست که هر پستی اینجا بدم اونجا هم بدم و بالعکس ولی من مورد دوم رو انتخاب کردم و ترجیح میدم در هر دو فروم فعال باشم . البته من رفتار های نسنجیده و بی ادبانه برخی از مدیران ایران انجمن رو نمیتونم فراموش کنم ولی به خاطر دوستان گلم در هر دو فروم فعالیت میکنم ، دوستانی که سه سال باهاشون بودم و ابدا نمیتونم با اتفاقات یک شب اونا رو فراموش کنم .
در ادامه هم دلیلی نمیبینم که به کسی در مورد فعالیت در هر دو فروم توضیحی بدم . وسلام
درود محمد جان
خیلی خیلی خوشحالم که شما برگشتید و قراره اینجا فعالیت کنید، در چند پست قبل تر هم اشاره کردم که واقعا دلتنگ شما و محمد از قم هستم:گل:
در خصوص مشکلاتی که پیش اومد هم با امیرمحسن مفصل صحبت کردم، بنظرم اصلا تشکیل اون تاپیک اسپمرها از پایه و اساس اشتباه بوده و متاسفانه نظارت جدی روی اون بخش انجام نشده و باعث شده ادمین محترم وارد بحثی بشن که اوصلا باید توسط مدیران تاپیک رسیدگی و حل و فصل میشد، البته در بعضی از پست های ادمین محترم (که در جواب ارسال های نامناسب بوده) هم تندروی شده که میشد به این صورت نباشه، ادمین مدیر کل یک سایت هست و من انتظار سعه صدر بیشتری رو از ایشون داشتم و دارم. البته همه ما انسان هستیم و هر کدوم در هر لحظه در یک شرایط کاملا متفاوت از لحاظ روحی، روانی و عاطفی هستیم و مجموع این شرایط هست که در اون لحظه طرز برخورد ما رو با مسائل شکل میده، امیدوارم همه ما بتونیم این عصبانیت لعنتی! رو تحت کنترل خودمون دربیاریم!:خجالت2:
یکبار دیگه خوشحالی خودم رو از فعالیت شما در این تاپیک ابراز میکنم محمد جان، امیدوارم با کمک شما و بقیه دوستان تاپیک مسیر اصلی اش رو با قدرت طی کنه.