• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میشه در مورد این روش پست کردن بیشتر توضیح بدید؟

سلام آرش عزیز

این رو از پست آموزشی ادمین عزیز نقل میکنم:

[h=2]پاسخ : آموزش تصویری نحوه ی پیوست کردن فایل ها و تصاویر در انجمن
سلام
در این آموزش قصد دارم یک راه دیگر برای آپلود تصاویر شما در ایران انجمن ارائه کنم.
برای اضافه کردن عکس به پست های خود در انجمن کافی هست مانند عکس زیر بر روی گزینه Insert Image در قسمت ابزار های نوشتن کلیک کنید.
attachment.php

و سپس مانند تصویر زیر بر روی گزینه انتخاب فایل ها کلیک نمایید. (دقت داشته باشید که در این صفحه زبانه بالای صفحه مانند تصویر بر روی گزینه From Computer قرار داشته باشد.)
attachment.php

بعد از اینکه تصاویر مورد نظر خود را از داخل کامپیوتر معرفی کردید باید بر روی گزینه فایل آپلود کلیک نموده و منتظر باشید تا عملیات آپلود تصاویر شما تمام شود.
attachment.php

بعد از اتمام مرحله آپلود تصویر شما در داخل ادیتور نمایش داده خواهد شد. جهت تغییر اندازه تصویر و یا تغییر مکان نمایش عکس آپلود شده خود میتوانید به این روش عمل کنید:
مانند تصویر زیر بر روی عکس آپلود شده خود دو بار کلیک نمایید:
attachment.php

حال در صفحه تنظیماتی که برای شما باز خواهد شد، میتوانید تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کنید.
به عنوان مثال:
جهت وسط چین کردن تصویر تیک گزینه Center را بزنید.
جهت بزرگتر کردن تصویر تیک گزینه Full Size را بزنید.
attachment.php

تهیه ی آموزش: ایران انجمن
موفق

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این عکس رو شنبه شب وقتیکه با دوستان جهت تهیه آب شرب از چشمه به یکی از روستاهای مجاور هزار مسجد رفته بودیم گرفتم

حمام قلعه.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون شب همزمان با خیلی از نقاط نوار شمالی ایران وزش باد نسبتا شدید و خنکی داشتیم که در عکس بالا لرزشی که در قسمت اون درختهای سپیدار در عکس بوجود اومده گویای وزش باد هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود و تبریک

بله خدا روشکر دیگه روزهای خوب و زیبای سواحل کاسپین نزدیکه و بتدریج از 36 ساعت آینده به بعد شاهد بارشهای پراکنده حداقل تا 7 روز آینده خواهید بود ولی شاد باشید که آخرین روزهای ماه جولای مصادف خواهد بود با روزهای سراسر ابری و پر بارش خصوصا در غرب دریا:

یکی از فریمهای پر بارش:

Africa_msl_228.gif

نروژ چه كرده
خوبه !!

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
درود

من فکر هامو کردم و واقعیتش از اتفاقات پیش اومده بسیار ناراحتم و اصلا این پاشیده شدن جمع به هر دلیلی برام خوشایند نیست . با خودم گفتم من دو راه دارم یا کلا بیخیال فعالیت در فروم های هواشناسی که داخلش هستیم بشم و عطاش و به لقاش ببخشم و یا در هر دوی اون ها فعالیت کنم . این حرف دلیلش این نیست که هر پستی اینجا بدم اونجا هم بدم و بالعکس ولی من مورد دوم رو انتخاب کردم و ترجیح میدم در هر دو فروم فعال باشم . البته من رفتار های نسنجیده و بی ادبانه برخی از مدیران ایران انجمن رو نمیتونم فراموش کنم ولی به خاطر دوستان گلم در هر دو فروم فعالیت میکنم ، دوستانی که سه سال باهاشون بودم و ابدا نمیتونم با اتفاقات یک شب اونا رو فراموش کنم .

در ادامه هم دلیلی نمیبینم که به کسی در مورد فعالیت در هر دو فروم توضیحی بدم . وسلام

babak2006

کاربر ويژه
درود

من فکر هامو کردم و واقعیتش از اتفاقات پیش اومده بسیار ناراحتم و اصلا این پاشیده شدن جمع به هر دلیلی برام خوشایند نیست . با خودم گفتم من دو راه دارم یا کلا بیخیال فعالیت در فروم های هواشناسی که داخلش هستیم بشم و عطاش و به لقاش ببخشم و یا در هر دوی اون ها فعالیت کنم . این حرف دلیلش این نیست که هر پستی اینجا بدم اونجا هم بدم و بالعکس ولی من مورد دوم رو انتخاب کردم و ترجیح میدم در هر دو فروم فعال باشم . البته من رفتار های نسنجیده و بی ادبانه برخی از مدیران ایران انجمن رو نمیتونم فراموش کنم ولی به خاطر دوستان گلم در هر دو فروم فعالیت میکنم ، دوستانی که سه سال باهاشون بودم و ابدا نمیتونم با اتفاقات یک شب اونا رو فراموش کنم .

در ادامه هم دلیلی نمیبینم که به کسی در مورد فعالیت در هر دو فروم توضیحی بدم . وسلام

سلام
یدون شک محمد جان تمام اون هیجانی که تو این چند سال تو جمع عاشقان طبیعت و هواشناسی بود وحتی تو چله تابستون همه همه رو جذب می کردبخاطر همین دورهم بودن بودش و مهمتراینکه ازنقاط مختلف کشوربودیم هرکسی ازیک گوشه این اب وخاک گزارش می داد واگرنه اگه قراربراین بود هرشهرواستانی ازهم جدا باشیم هیچ وقت این گروه اینقدراستمرار نمی یافت حتی همون کل کل کردن ها هم جذابیت این گروه بود حالا هم امیدوارم همه مثل شما فکرکنند و یک مدت تو هردوفوروم فعال باشند تا با گذشت زمان فرضتی دوباره پیدا شه که همه دوباره تو یک جا جمع شیم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود

درود محمد جان

خیلی خیلی خوشحالم که شما برگشتید و قراره اینجا فعالیت کنید، در چند پست قبل تر هم اشاره کردم که واقعا دلتنگ شما و محمد از قم هستم:گل:

در خصوص مشکلاتی که پیش اومد هم با امیرمحسن مفصل صحبت کردم، بنظرم اصلا تشکیل اون تاپیک اسپمرها از پایه و اساس اشتباه بوده و متاسفانه نظارت جدی روی اون بخش انجام نشده و باعث شده ادمین محترم وارد بحثی بشن که اوصلا باید توسط مدیران تاپیک رسیدگی و حل و فصل میشد، البته در بعضی از پست های ادمین محترم (که در جواب ارسال های نامناسب بوده) هم تندروی شده که میشد به این صورت نباشه، ادمین مدیر کل یک سایت هست و من انتظار سعه صدر بیشتری رو از ایشون داشتم و دارم. البته همه ما انسان هستیم و هر کدوم در هر لحظه در یک شرایط کاملا متفاوت از لحاظ روحی، روانی و عاطفی هستیم و مجموع این شرایط هست که در اون لحظه طرز برخورد ما رو با مسائل شکل میده، امیدوارم همه ما بتونیم این عصبانیت لعنتی! رو تحت کنترل خودمون دربیاریم!:خجالت2:

یکبار دیگه خوشحالی خودم رو از فعالیت شما در این تاپیک ابراز میکنم محمد جان، امیدوارم با کمک شما و بقیه دوستان تاپیک مسیر اصلی اش رو با قدرت طی کنه.

mohamad$

کاربر ويژه
البته این بابا که الان پست دادن رو باید به بلک لیست خودم اضافه کنم :104: shahab2013

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با سلام.
من هم اگر دوستان اجازه بدهند قراره همین جا با شما باشم.
البته اگر امکانش هست؟؟؟

به شخصه مشکلی در فعالیت شما نمیبینم اما اطمینان داشته باشید در صورت تخلف از قوانین، مطابق همون قوانین با شما برخورد میکنم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
البته این بابا که الان پست دادن رو باید به بلک لیست خودم اضافه کنم :104: shahab2013

محمد جان عملکرد افراد به خودشون بستگی داره، شاید ایشون متنبه شده باشه و بخواد طبق قوانین فعالیت کنه، در هر صورت من ایشون رو تحت نظر خواهم داشت.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
آرش جان ارادت دارم.
من با یکی از اعضای سابق اینجا مشکل داشتم که خوشبختانه از این جا رفتند.
پس دلیلی برای تخلف نمی بینم.
تابع قوانین هم هستم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا