• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
این عکس چهارشنبه گذشته هست . از بالای گردنه امامزاده هاشم گرفتم که 2700 متره

شهر دماوند رو اون بالا با دو تا اسم دماوند مشخص کردم . اون دور دست هم ابسرد دماوند هست که اونم هم بالای 1900 هست ولی میبینید که در دشت قرار گرفته . کوه یعنی جایی که شیب زمین لا اقل 30 درصد باشه . دماوند فوقش شیب 10 درصد باشه . ابسرد هم که اصلا شیبش خیلی کمه

اون گوشه پایین راست هم که نوشتم دماوند سیتی ، دشت مشاء هست که گسل مشا از زیر اونجا رد میشه . اون دشت 2200 متره

havashenas

کاربر ويژه
این سوالم اقا امیر جواب بده از بین نقشه ها به ژاپن یا روسیه کدوم میشه اعتماد بیشتری کرد؟

ببخشیدا آقا امیر جواب میدم شما هم جواب بدید.
من چند ساله پیشبینی فصلی رو دنبال میکنم انصافا پیشبینی های فصلی ژاپن خیلی دقیقه و خداییش کارشون درسته نمیگم اصلا اشتباه نداشتن اما بیشتر مواقع پیشبینیشون درسته.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این سوالم اقا امیر جواب بده از بین نقشه ها به ژاپن یا روسیه کدوم میشه اعتماد بیشتری کرد؟

راستش من با نقشه های روسیه تا حالا کار نکردم ولی خوب متاسفانه روسها مثل امریکاییها و ژاپنی ها دست و دلباز نیستند و برای دسترسی به نقشه های SKILL شون باید حتما عضویت داشته باشید و رایگان نیست.

اینهمه نقشه سه ماهه سپتامبر -اکتبر- دسامبر روسها:

composite-tsrf-prob-glb-HMC.gif

composite-prec-prob-glb-HMC.gif

mohamad$

کاربر ويژه
کوه یعنی ماسوله یا جواهرده که روی شیب تند کوه ساخته شده .

با اینکه ماسوله فقط 1000 متره .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه های هواشناسی هم خیلی گویی میکنند من دیشب اصل این نقشه ها رو دیدم و اینطوریهایی هم به تصویر کشیده نیست فقط اون سه ماهه آخرش تقریبا شباهت داره

هواكده

کاربر ويژه
درود

پيش بيني فصلي فقط پيش بيني فصلي كرمان شاه:گل:

بريد پيش بيني هاي بلند مدت قبليش را بخونيد ، پر بارش بودن آبان ١٣٩٠ را در شهريور اعلام كرد يا خشك و گرم بودن بهمن ٨٨ و ٩١ را .

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز شهر تهران

مهراباد 34.4 / 23.4

اقدسیه 32.9 / 19.6

برخی ایستگاه های مرتفع البرز جنوبی

معلم کلایه 32.5 / 20.2

طالقان 31.0 / 15.6

لواسان 29.3 / 17.4

شهمیرزاد 28.2 / 14.0

دماوند 27.7 / 15.0

فیروزکوه 27.3 / 8.8

آبعلی 24.3 / 15.2

havashenas

کاربر ويژه
درود

پيش بيني فصلي فقط پيش بيني فصلي كرمان شاه:گل:

بريد پيش بيني هاي بلند مدت قبليش را بخونيد ، پر بارش بودن آبان ١٣٩٠ را در شهريور اعلام كرد يا خشك و گرم بودن بهمن ٨٨ و ٩١ را .

درود و دوصد بدرود.
واقعا موافقم من چند ساله که پیشبینی فصلی کرمانشاهو دنبال میکنم کارشون بیسته بیسته:دست:

هواكده

کاربر ويژه
نقشه هاى ژاپن :

زمستان سرد و شمالي خواهد بود ، بهار ٩٣ دما كمتر از نرمال و بارشهاش بيش از نرمال

نكته : شايد آبان امسال در اثر وقوع بلوكينگ پر بارش بشه ولي پاييز امسال خوش بارش نخواهد بود يعني توزيع زماني و مكاني بارشها مطلوب نخواهد بود .

اما زمستان ٩٢ : زودرس و شمالى ، دما كمتر از نرمال ، بارشهاش غالبا بشكل برف ، توزيع بارشها مطلوب

mohamad$

کاربر ويژه
سردترین دما های امروز صبح کشور

تکاب / اذربایجان غربی 9.8

صفا شهر / فارس 9.8

اشنویه / اذربایجان غربی 9.4

زرینه / کردستان 9.4

سقز / کردستان 9.3

ورزقان / اذربایجان شرقی 9.0

فیروزکوه / تهران 8.8

لاله زار / کرمان 7.0

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب در ارتباط با نقشه های پیش بینی فصلی ژاپن باید بگم که دقیقا خروجی مدل CFS V2 رو از آخرین آپدیت نقشه های دیشب به تاریخ 17 آگوست 2013 کپی برداری کرده پس این مدل هم کارش فقط کپی برداری.

اما جدیدترین نقشه های مدل CFS امروز به تاریخ 18 آگوست 2013 برای دما در ماههای دسامبر- ژانویه و فوریه به شرح ذیل هست:

میانگین سه ماهه دما :

6wikmp2xgzz602atby7l.jpg

میانگین یک ماهه دما برای ماه ژانویه:

g2xcxxzz91sjfgt25exv.jpg

خروجی مدل دما بصورت آنومالی- سه ماهه:

4naqmrtahppf60hotjio.jpg

یک ماهه برای ژانویه:

fr2nhchcrbdm2ddtr5v7.jpg

havashenas

کاربر ويژه
خوب در ارتباط با نقشه های پیش بینی فصلی ژاپن باید بگم که دقیقا خروجی مدل CFS V2 رو از آخرین آپدیت نقشه های دیشب به تاریخ 17 آگوست 2013 کپی برداری کرده پس این مدل هم کارش فقط کپی برداری.

اما جدیدترین نقشه های مدل CFS امروز به تاریخ 18 آگوست 2013 برای دما در ماههای دسامبر- ژانویه و فوریه به شرح ذیل هست:

میانگین سه ماهه دما :

6wikmp2xgzz602atby7l.jpg

میانگین یک ماهه دما برای ماه ژانویه:

g2xcxxzz91sjfgt25exv.jpg

خروجی مدل دما بصورت آنومالی- سه ماهه:

4naqmrtahppf60hotjio.jpg

یک ماهه برای ژانویه:

fr2nhchcrbdm2ddtr5v7.jpg

داداش جان تو این نقشه ها سردتیرن منطقه ایران کجاست؟؟؟!!!خوب معلومه شمال غربه دیگه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به نقشه های بالا در ارتباط با آنومالی دما باید بگم که در ماه ژانویه در استانهای زیر دما در حدود 1 تا 2 درجه سردتر از نرمال خواهد بود:

آذربایجان غربی- سواحل دریای کاسپین- شمال آذربایجان و اردبیل- منتهی الیه شمال شرق ایران منطقه( مشهد- قوچان کلات)- استان زنجان و قزوین و بخشهایی از جنوب غرب کشور

هواكده

کاربر ويژه
ضمن عرض سپاس از دقت بي نظير اميرمحسن

عرض شود كه من بيشتر براي شهر خودم اصفهان تفسير ميكنم به نظر من توزيع زماني بارش براي پاييز امسال مناسب نخواهد بود .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا