• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه
برو بچ همیشه هم فکر نکنید که حتما دی ماه قراره سردترین باشه یادمه تو اسفند 1390 اونم فکر کنم 24 یا 25 بود که یه برف حسابی شمال غرب بارید و ورزقان آذربایجان شرقی دماش به 28- درجه زیر صفر رفت و شد سردترین روز زمستانش تکاب هم شد 18-!خوب پیش میاد دیگه..

دقيقا زمستان فقط دى نيست ، اسفند ٨٩ هم اينجا رگبار برف اومد ولى زود آب شد چون زمين نفس كشيده بود
برف دى ماندگاريش بيشتره:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
البته من اقلیم زاگرس شمالی و از جنوبی جدا میکنم . من خودم اصالتم برای استان همدان هست . استانی که همه شهراش سردسیرن .

aliwinter

Banned
من از سال 83 امدم رشت بقیش توزنجان (خدابنده)ساکن بودیم چه تگرگ هایی داشت اندازه کله سنجاب:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
اسفند 89

در یکی از روز های بیاد ماندنی برای مردمان کرج 25 میل بارش و 30 سانت برف بارید و در تهران حتی شمال شهر 14 میل بارش و 5 سانت برف اومد . و دهان تهران و تهرانی سرویس شد :خنده2:

کرج از کله صبح برف میومد اینجا درگیر یخ در بهشت بود . اول اتوبان کرج ( سمت تهران ) 0 سانت برف بود اخرش 30 سانت. مدارس رباط کریم شهریار کرج همه تعطیل شد در نوبت عصر !

--------------

خود همدان اقای هوشناس . البته خودم متولد تهران هستم . من از بچگی همدان رو منطقه ای کاملا سردسیر دیدم . شب های خنک تابستانیش . سرما های نوروز که گاهی استخون ادم و میترکوند . برف های کولاکیش . اونجا هر دو سال یه بار عیدا برف میومد . حتی شده فقط در حد بارش برف .

یه سال هم یادمه بازی استقلال پرسپولیس بود و تهران هوا صاف بود ولی اونجا برف میومد ولی سفید نکرده بود . همون بازی که نیکبخت پنالتی خراب کرد واسه پرسپولیس . و اکبرپور واسه استقلال گل زد

havashenas

کاربر ويژه
اسفند 89

در یکی از روز های بیاد ماندنی برای مردمان کرج 25 میل بارش و 30 سانت برف بارید و در تهران حتی شمال شهر 14 میل بارش و 5 سانت برف اومد . و دهان تهران و تهرانی سرویس شد :خنده2:

کرج از کله صبح برف میومد اینجا درگیر یخ در بهشت بود . اول اتوبان کرج ( سمت تهران ) 0 سانت برف بود اخرش 30 سانت. مدارس رباط کریم شهریار کرج همه تعطیل شد در نوبت عصر !

--------------

خود همدان اقای هوشناس . البته خودم متولد تهران هستم . من از بچگی همدان رو منطقه ای کاملا سردسیر دیدم . شب های خنک تابستانیش . سرما های نوروز که گاهی استخون ادم و میترکوند . برف های کولاکیش . اونجا هر دو سال یه بار عیدا برف میومد . حتی شده فقط در حد بارش برف .

یه سال هم یادمه بازی استقلال پرسپولیس بود و تهران هوا صاف بود ولی اونجا برف میومد ولی سفید نکرده بود . همون بازی که نیکبخت پنالتی خراب کرد واسه پرسپولیس . و اکبرپور واسه استقلال گل زد

بارش برف تا آخر فروردین تو تکاب عادیه.
زنده باد همدان
.:گل:

سیبری

کاربر ويژه
کاش هوا هم به اندازه این بازی سرد بود!
biggrinsmiley.gif

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
در مورد مقایسه البرز با زاگرس از نظر بارش بسیاری از گردنه های البرز با توجه به بارش ایستگاه های نزدیکشون چیزی حدود 800 و بیشتر هستش و از بسیاری مناطق زاگرس بیشتره
از نظر دما که اصلا قیاس این دو درست نیست
زمانیکه ایستگاه ه هایی مثل سیاه بیشه در دمای زیر 6- و 7- گزارش کولاک دارن خیلی از گردنه های زاگرس مثل چری در برزخ بارو ن و برف و در دمای1+دارن دست و پا می زنن!

ایستگاههای کدام شهرها بارشها نرمال 800 دارند؟
ولا من که آمار شهرهای البرز و شمالغرب را نگاه کردم شهری نبوده که بارش 800 و یا بیشتر داشته باشد و یا اینکه بوده من ندیدم. در حالی که بسیاری از شهرهای دامنه های زاگرس بارش بیشتر از 800 داشته که حالا بخواهیم بارش ارتفاعات را در نظر بگیریم خیلی بیشتر از اینها است.
گردنه های شمالی ایران به خاطر اهمیتی که برای تردد از تهران به شمال و برعکس دارند بیشتر مشهور شد ه اند و علت بسته شدن آنها بیشتر به خاطر وزش باد شدید ، کولاک برف( نه بارش برف!) و احتمال بهمن است . به علت اختلاف فشار بین سواحل شمالی و فلات ایران وزش باد در گردنه های شمالی ایران شدیدتر است و همین باعث تجمع برف در بعضی مناطق می شود.

سیبری

کاربر ويژه
ایستگاههای کدام شهرها بارشها نرمال 800 دارند؟
ولا من که آمار شهرهای البرز و شمالغرب را نگاه کردم شهری نبوده که بارش 800 و یا بیشتر داشته باشد و یا اینکه بوده من ندیدم. در حالی که بسیاری از شهرهای دامنه های زاگرس بارش بیشتر از 800 داشته که حالا بخواهیم بارش ارتفاعات را در نظر بگیریم خیلی بیشتر از اینها است.
گردنه های شمالی ایران به خاطر اهمیتی که برای تردد از تهران به شمال و برعکس دارند بیشتر مشهور شد ه اند و علت بسته شدن آنها بیشتر به خاطر وزش باد شدید ، کولاک برف( نه بارش برف!) و احتمال بهمن است . به علت اختلاف فشار بین سواحل شمالی و فلات ایران وزش باد در گردنه های شمالی ایران شدیدتر است و همین باعث تجمع برف در بعضی مناطق می شود.

نه منظورم ایستگاه های باران سنجی بود مثل شمشک که 700 میل هستش و با توجه به اینکه در البرز جنوبی با افزایش ارتفاع افزایش بارش رو به صورت یک روند ثابت و منظم داریم ( حداقل تا 3000 متر میشه این افزایش بارش رو در نظر گرفت ) بنابراین بارش گردنه های کندوان و امامزاده هاشم رو میشه 800 میل و بیشتر در نظر گرفت که البته درصد بیشتری از اون به نسبت گردنه های زاگرس برفه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا