ماسوله + جواهرده + آلاشت + کلاردشت و بسیاری روستای دیگر در البرز شمالی اینا خفن ترین برفای ایران و در زمستون دارن و البته دوام برفاشون به علت گرمباد زیاد نیست .
+روستاهای زنجان
ماسوله + جواهرده + آلاشت + کلاردشت و بسیاری روستای دیگر در البرز شمالی اینا خفن ترین برفای ایران و در زمستون دارن و البته دوام برفاشون به علت گرمباد زیاد نیست .
+روستاهای زنجان
روستا های کوهستانی البرز مرکزی نظیر روستا های منطقه رودبار قصران ( از بالای لواسان تا دربندسر ) استان تهران اکثرا بارش ها بالای 600 میلیمتر است و زمستان ها بسیار پر برف و سرد .
بارش برف منظورتون دقیقا چیه ؟
پر برف ترین نقاط ایران بدون شک روستا های البرز شمالی هستن
اونا دیگه در درجات بعدی قرار دارن .
سلام محمد جان
ببیند عزیز من ،بفرض اینکه کل استان تهران و حومه اش در ایران آخر سردسیری و پر برفی ولی این نحوه مورد خطاب دادن دوستان تون در فوروم خیلی ناصواب و تحریک کنند به نظر میرسه!!!!!
بنظرم خیلی دوستانه تر می تونید نظرات تون رو مطرح کنید بعد هم اخیرا که پستهای شما رو دارم می بینم ، منو یاد اون روزهایی میاندازه که تازه با شما آشنا شده بودم که دائما با سایر کاربران در حال مجادله بودید.
مطرح کردن این بحث جز دلخوری و انحراف روند انجمن از مسیر اصلی تا حالا که سود دیگه ای نداشته و از این به بعد هم نخواهد داشت.
ممنون از توجه شما.
خی این یعنی اینکه من دیگه نیام اینجا درسته ؟
درود دوستان
ظاهرا ناهنجاریهای جوی که قبلا صحبتش رو کردم داره زودتر از موعد داره در نقشه ها پدیدار میشه !!!!!!!!
درود بر شما امیر جان
پیش بینی بلند مدت حتمن باید ساعت 23:30 منتشر بشه ؟خوب زودتر منتشرش کن مثل اعلام نتایج کنکور شده!!!
روستا های کوهستانی البرز مرکزی نظیر روستا های منطقه رودبار قصران ( از بالای لواسان تا دربندسر ) استان تهران اکثرا بارش ها بالای 600 میلیمتر است و زمستان ها بسیار پر برف و سرد .
بارش برف منظورتون دقیقا چیه ؟
پر برف ترین نقاط ایران بدون شک روستا های البرز شمالی هستن
خوب نظر شما محترمه ولی استان چهار محال و بختیاری از لحاظ حجم برف در ایران بی رقیب است. البته مرزهای غرب استان کردستان نیز از لحاظ حجم برف در مرتبه بعد قرار داره...
ارتفاعات البرز هم برف خوبی داره ولی برف اونجا اغلب به علت سرما خشک و سبک است ....
اینجا جدیدا همه کاربرا دارن با هم کل کل میکنن و این مسئله به شخص من مربوط نمیشه . یکی پست میزنه یکی دیگه نقل قول میزنه میگه نه ما بهتریم . رویه فروم جالب نیست .
تا دو هفته پیش اینطور نبود . نمیدونم چرا اینطور شده !
محمد عزیز اطمینان داشته باشید با هرگونه بی نظمی و اختلال در تاپیک به شدت برخورد خواهد شد. تجربه ای که در این خصوص داریم حکم به برخورد میده اون هم بدون اغماز و رودرواسی.
همینجا خدمت همه دوستان اعلام میکنم که بنده در این خصوص قبلا با امیرمحسن عزیز صحبت کردم و نظر ایشون هم همین هست، لطف بفرمایید و طبق مقررات تاپیک و فروم فعالیت کنید، قبلا از همکاری شما صمیمانه تشکر میکنم.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2