• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
وای یعنی شما ها واقعا فک میکنید البرز اصن برف مرف نمیاد و مث مغولستان فقط باد میاد و سوز داره :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

ببیند عزیز من ،بفرض اینکه کل استان تهران و حومه اش در ایران آخر سردسیری و پر برفی ولی این نحوه مورد خطاب دادن دوستان تون در فوروم خیلی ناصواب و تحریک کنند به نظر میرسه!!!!!

بنظرم خیلی دوستانه تر می تونید نظرات تون رو مطرح کنید بعد هم اخیرا که پستهای شما رو دارم می بینم ، منو یاد اون روزهایی میاندازه که تازه با شما آشنا شده بودم که دائما با سایر کاربران در حال مجادله بودید.

مطرح کردن این بحث جز دلخوری و انحراف روند انجمن از مسیر اصلی تا حالا که سود دیگه ای نداشته و از این به بعد هم نخواهد داشت.

ممنون از توجه شما.

روستا های کوهستانی البرز مرکزی نظیر روستا های منطقه رودبار قصران ( از بالای لواسان تا دربندسر ) استان تهران اکثرا بارش ها بالای 600 میلیمتر است و زمستان ها بسیار پر برف و سرد .

بارش برف منظورتون دقیقا چیه ؟

پر برف ترین نقاط ایران بدون شک روستا های البرز شمالی هستن

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان

ببیند عزیز من ،بفرض اینکه کل استان تهران و حومه اش در ایران آخر سردسیری و پر برفی ولی این نحوه مورد خطاب دادن دوستان تون در فوروم خیلی ناصواب و تحریک کنند به نظر میرسه!!!!!

بنظرم خیلی دوستانه تر می تونید نظرات تون رو مطرح کنید بعد هم اخیرا که پستهای شما رو دارم می بینم ، منو یاد اون روزهایی میاندازه که تازه با شما آشنا شده بودم که دائما با سایر کاربران در حال مجادله بودید.

مطرح کردن این بحث جز دلخوری و انحراف روند انجمن از مسیر اصلی تا حالا که سود دیگه ای نداشته و از این به بعد هم نخواهد داشت.

ممنون از توجه شما.

خب این یعنی اینکه من دیگه نیام اینجا درسته ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

ظاهرا ناهنجاریهای جوی که قبلا صحبتش رو کردم داره زودتر از موعد داره در نقشه ها پدیدار میشه !!!!!!!!

13091412_2_0612.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان
امروز برگشتم تهران، اصفهان صبح های نسبتا سردی داره!! صبح دیروز دما به 13 درجه و دمای حسی به 10 درجه رسید! امروز در کاشان و قم دما به 42 درجه رسید!
به امید خدا از فردا فعالیت بیتری در فروم خواهم داشت.
ضمنا فرمایشات امیر محسن عزیز رو تایید میکنم.
فعلا
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان

ظاهرا ناهنجاریهای جوی که قبلا صحبتش رو کردم داره زودتر از موعد داره در نقشه ها پدیدار میشه !!!!!!!!

13091412_2_0612.gif

درود بر شما امیر جان
پیش بینی بلند مدت حتمن باید ساعت 23:30 منتشر بشه ؟خوب زودتر منتشرش کن مثل اعلام نتایج کنکور شده!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما امیر جان
پیش بینی بلند مدت حتمن باید ساعت 23:30 منتشر بشه ؟خوب زودتر منتشرش کن مثل اعلام نتایج کنکور شده!!!

درود هادی عزیز

آره دیگه. شاید اگه زودتر اعلام کنم تغییرات جدید در پیش بینی لحاظ نشه:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
اینجا جدیدا همه کاربرا دارن با هم کل کل میکنن و این مسئله به شخص من مربوط نمیشه . یکی پست میزنه یکی دیگه نقل قول میزنه میگه نه ما بهتریم . رویه فروم جالب نیست .

تا دو هفته پیش اینطور نبود . نمیدونم چرا اینطور شده !

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
روستا های کوهستانی البرز مرکزی نظیر روستا های منطقه رودبار قصران ( از بالای لواسان تا دربندسر ) استان تهران اکثرا بارش ها بالای 600 میلیمتر است و زمستان ها بسیار پر برف و سرد .

بارش برف منظورتون دقیقا چیه ؟

پر برف ترین نقاط ایران بدون شک روستا های البرز شمالی هستن

خوب نظر شما محترمه ولی استان چهار محال و بختیاری از لحاظ حجم برف در ایران بی رقیب است. البته مرزهای غرب استان کردستان نیز از لحاظ حجم برف در مرتبه بعد قرار داره...

ارتفاعات البرز هم برف خوبی داره ولی برف اونجا اغلب به علت سرما خشک و سبک است ....

mohamad$

کاربر ويژه
خوب نظر شما محترمه ولی استان چهار محال و بختیاری از لحاظ حجم برف در ایران بی رقیب است. البته مرزهای غرب استان کردستان نیز از لحاظ حجم برف در مرتبه بعد قرار داره...

ارتفاعات البرز هم برف خوبی داره ولی برف اونجا اغلب به علت سرما خشک و سبک است ....

به عنوان پست اخر در این موضوع :

سرما سانت برف و کم نمیکنه کیوان جان . به هر حال من نظرم بر مبنای واقعیت بود که روستای های البرز شمالی پر برف ترین نقطه ایران هستن . اونجا سرمای زیادی هم نداره البته :بای:

هواكده

کاربر ويژه
كشيده شدن سيستم هاى بارشي به سمت مديترانه و سرد شدن شمال غرب اروپا

زودهنگام نيست ؟!!!

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    85.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • image.jpg
    image.jpg
    99 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کمتر از یک ساعت دیگه تا صدور پیش بینی فصلی زمان باقی مونده!!!!!!!!!!

به امید خدا منتشر که شد دوستانی که سوالی اگه داشتند برای جلوگیری از اسپم در انجمن در چت روم وب سایت هوای مشهد به مدت یک ساعت پاسخگوی دوست عزیز خواهم بود.

پس تا فرصت هست به آدرس زیر برید با همین ایدی های انجمن ثبت نام کنید تا بتونم فقط به پاسخ گویی بپردازم.

آدرس چت روم هوای مشهد:

http://20139121616678.irchat.ir

زمانیکه من در چت روم باشم شما مستقیما وارد چت روم میشید ولی اگه من آفلاین باشم به سایر روم ها منتقل خواهید شد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینجا جدیدا همه کاربرا دارن با هم کل کل میکنن و این مسئله به شخص من مربوط نمیشه . یکی پست میزنه یکی دیگه نقل قول میزنه میگه نه ما بهتریم . رویه فروم جالب نیست .

تا دو هفته پیش اینطور نبود . نمیدونم چرا اینطور شده !

محمد عزیز اطمینان داشته باشید با هرگونه بی نظمی و اختلال در تاپیک به شدت برخورد خواهد شد. تجربه ای که در این خصوص داریم حکم به برخورد میده اون هم بدون اغماز و رودرواسی.
همینجا خدمت همه دوستان اعلام میکنم که بنده در این خصوص قبلا با امیرمحسن عزیز صحبت کردم و نظر ایشون هم همین هست، لطف بفرمایید و طبق مقررات تاپیک و فروم فعالیت کنید، قبلا از همکاری شما صمیمانه تشکر میکنم.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد عزیز اطمینان داشته باشید با هرگونه بی نظمی و اختلال در تاپیک به شدت برخورد خواهد شد. تجربه ای که در این خصوص داریم حکم به برخورد میده اون هم بدون اغماز و رودرواسی.
همینجا خدمت همه دوستان اعلام میکنم که بنده در این خصوص قبلا با امیرمحسن عزیز صحبت کردم و نظر ایشون هم همین هست، لطف بفرمایید و طبق مقررات تاپیک و فروم فعالیت کنید، قبلا از همکاری شما صمیمانه تشکر میکنم.

اوکی . من دیگه کاری ندارم ببینم مشکل این تاپیک برطرف میشه یا نه که البته شک دارم .

جناب امیر محسن که همیشه به بنده لطف داشتن و در هر شرایطی بنده رو مشکل اصلی فروم میدونن .

بگذریم

mohamad$

کاربر ويژه
خود همین اقای امیر محسن سر دمای فیروزکوه و دماوند مثل چی با من کل کل میکرد نه کسی رسیدگی کرد نه چیزی . عجیبه واقعا . میفرمودند قله کوهه . دو صفحه اسپم پر شده بود در حالی که هیچ استدلال درستی نداشتند و حرف من منطقی بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا