سلامانشالله سه شنبه بارش خواهیم داشت و با مطلبی که صبح امیرمحسن گذاشتن احتمال برف هفته آینده هستدر هرصورت این مطلب رو با اجازه دوستان عرض کردم و انشالله دوستان که بیشتر در این زمینه اطلاعات دارن اطلاعرسانی خواهند کردبچه ها به نظر شما اولین برف مشهد کی هست؟ ایا دو سه روز اینده در مشهد بارندگی داریم؟
بچه ها به نظر شما اولین برف مشهد کی هست؟ ایا دو سه روز اینده در مشهد بارندگی داریم؟
سلامانشالله سه شنبه بارش خواهیم داشت و با مطلبی که صبح امیرمحسن گذاشتن احتمال برف هفته آینده هستدر هرصورت این مطلب رو با اجازه دوستان عرض کردم و انشالله دوستان که بیشتر در این زمینه اطلاعات دارن اطلاعرسانی خواهند کرد
درود بر استاد عزیز امیرمحسن خان
قربان پوزش میطلبم بابت جواب ندادن تلفن..سر کلاس بودم..البته 5دقیقه بعدش که بهتون زنگ زدم؛شما جواب ندادید..
5 و 6 نوامبر
و تو این 12ساعت{18 5 نوامبر-06 6نوامبر} چه خواهد گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
اختیار دارین..خواهش میکنم قربان...یه سوال:
چرا امسال بیشتر بارش ها به سمت خراسان جنوبی رهسپار خواهند شد؟؟؟آیا این همون مسئله ی تغییر رژیم بارشی رو مطرح میکنه؟؟
به عنوان مثال:
از دو موجی که طی یک هفته ی آینده کشور رو تحت تاثیر قرار خواهند داد؛خراسان جنوبی هم بارش های خوبی خواهد داشت...البته ما که بخیل نیستیمو از خدامونه که این مناطق هم بارش خوبی داشته باشن{از این بابت هم خدا رو شاکریم}،فقط واسه سوال شده....