• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
81045815939218010752.jpg

روح ا...

New member
سلام دوستان واقعا سر تهران با این نقشه ها کلاه رفته تنها از دیشب تا الان 1.6میلیمتر بارید طبق نقشهها تهران بالای 10 میلیمتر بارش داشت الان هم که هوا نیمه ابری فکنم بارشمون از این سامانه تموم شده :ناراحت:

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنون محمد عزیز و تبریک می گم...البته دزفول بارشکایی داشته ولی منتظرم فردا هم بگذره و مقدار کلی بارشو بسنجم.

AFSORDE

کاربر ويژه
امروز از اول صبح تا بعد از ظهر هوا نیمه ابری و تمام ابری بود ... زمانی که کل آسمون ابری شده بود هوا واقعا رویایی بود :141:

ولی از بعد از ظهر ابرهای روی روستا باز شدن و آفتاب غمگین پاییزی تابید و بعد باد نسبتا شدیدی وزید به همراه غبار و گرد و خاک که حتی تنفس رو برای آدم سخت میکرد. :عصبانی: (که البته هنوزم این شرایط ادامه داره)

rahsazan

کاربر ويژه
بچه ها به نظر شما اولین برف مشهد کی هست؟ ایا دو سه روز اینده در مشهد بارندگی داریم؟
سلامانشالله سه شنبه بارش خواهیم داشت و با مطلبی که صبح امیرمحسن گذاشتن احتمال برف هفته آینده هستدر هرصورت این مطلب رو با اجازه دوستان عرض کردم و انشالله دوستان که بیشتر در این زمینه اطلاعات دارن اطلاعرسانی خواهند کرد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها به نظر شما اولین برف مشهد کی هست؟ ایا دو سه روز اینده در مشهد بارندگی داریم؟

سلام دوست عزیز و خیلی خوش اومدید. مطابق با آخرین نقشه هایی ک امروز ظهر دیدم مشهد سه شنبه بارش خوبی رو داره و در ادامه باید ببینیم شرایط به چه صورتی خواهد بود.

سلامانشالله سه شنبه بارش خواهیم داشت و با مطلبی که صبح امیرمحسن گذاشتن احتمال برف هفته آینده هستدر هرصورت این مطلب رو با اجازه دوستان عرض کردم و انشالله دوستان که بیشتر در این زمینه اطلاعات دارن اطلاعرسانی خواهند کرد

سلام محمد رضا جان

خواهش میکنم و خوب کاری کردید در این زمینه اطلاع رسانی داشتید:گل:

امروز تا سرم خلوت شد و اومدم انیمیشن سامانه 5 نوامبر رو بذارم اینترنت قطع شد.

خوب این سامانه ای هست که چند روزی هست که در حال تعقیبش هستم و در سه آپدیت گذشته روند کلی سامانه تشدید شده . این انیمیشن زیر آپدیت صبح امروز این سامانه است و از جدیدش هنوز خبری ندارم.
ولی در مجموع ما با یک هوای سردی سرو کار داریم که ظاهرا از عرضهای شمالی توسط یک پرفشار بسیار فعال به سمت منطقه ما هدایت میشه . این سامانه دارای دو شاخه شمالی و جنوبی هست که از دریای سرخ کسب رطوبت بسیار خوبی رو انجام میده و از مشخصات بارز این سامانه نفوذ و شدت هوای سرد همراه اون در شرق کشور بهمراه تشدید بارشها خصوصا به شکل بارش شدید باران و برف در کوریدور معروف شمال شرق ایران از بجنورد تا فریمان هست

با هم این انیمیشن رو ببینیم:

82538721639067764619.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد عزیز امیرمحسن خان

قربان پوزش میطلبم بابت جواب ندادن تلفن..سر کلاس بودم..البته 5دقیقه بعدش که بهتون زنگ زدم؛شما جواب ندادید..

5 و 6 نوامبر

95006338959787231055.jpg

و تو این 12ساعت{18 5 نوامبر-06 6نوامبر} چه خواهد گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

39564825360723038587.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محمد جان

خواهش میکنم .

والا باطری موبایلم بصورت ناگهانی خالی کرد واسه همین نشد جوابتون رو بدم.عذرخواهم

درود بر استاد عزیز امیرمحسن خان

قربان پوزش میطلبم بابت جواب ندادن تلفن..سر کلاس بودم..البته 5دقیقه بعدش که بهتون زنگ زدم؛شما جواب ندادید..

5 و 6 نوامبر

و تو این 12ساعت{18 5 نوامبر-06 6نوامبر} چه خواهد گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اختیار دارین..خواهش میکنم قربان...یه سوال:

چرا امسال بیشتر بارش ها به سمت خراسان جنوبی رهسپار خواهند شد؟؟؟آیا این همون مسئله ی تغییر رژیم بارشی رو مطرح میکنه؟؟

به عنوان مثال:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!48!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013102700!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!192!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013102700!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!204!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013102700!!chart.gif

از دو موجی که طی یک هفته ی آینده کشور رو تحت تاثیر قرار خواهند داد؛خراسان جنوبی هم بارش های خوبی خواهد داشت...البته ما که بخیل نیستیمو از خدامونه که این مناطق هم بارش خوبی داشته باشن{از این بابت هم خدا رو شاکریم}،فقط واسه سوال شده....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اختیار دارین..خواهش میکنم قربان...یه سوال:

چرا امسال بیشتر بارش ها به سمت خراسان جنوبی رهسپار خواهند شد؟؟؟آیا این همون مسئله ی تغییر رژیم بارشی رو مطرح میکنه؟؟

به عنوان مثال:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!204!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013102700!!chart.gif

از دو موجی که طی یک هفته ی آینده کشور رو تحت تاثیر قرار خواهند داد؛خراسان جنوبی هم بارش های خوبی خواهد داشت...البته ما که بخیل نیستیمو از خدامونه که این مناطق هم بارش خوبی داشته باشن{از این بابت هم خدا رو شاکریم}،فقط واسه سوال شده....

خواهش میکنم محمد جان

این مسئله بر میگیرده به بلاکی که زبانه های پر فشار در منطقه ما ایجاد کرد . در تصویر زیر که مربوط به ساعت 06:00 UTC امروز هست این مسئله کاملا مشخصه ، خصوصا جهت وزش باد که در همین نقشه کاملا مشخصه اصلا به نفع بارش در منطقه ما نیست و دقیقا همانند یک سد بخش فعال سامانه رو در نواحی داخلی ایران متمرکز کرده:

62508353001400322356.jpg

ولی در آپدیت امشب تا حدود خیلی زیادی پرفشار تضعیف شده ولی نفوذ جربانات مرطوب جنوبی که با فلاش قرمز مشخص کردم ، همچنان به سمت استانهای یزد و -خراسان جنوبی و نواحی جنوبی خراسان رضوی هست و انتظار هست که امشب در اون نواحی رگبار و رعد و برق به وقوع بپیونده. پس این مسئله ارتباطی با تغییر اقلیم نداره و اتفاقا نرمال این موقع از سال هست. با این الگوهای امسال دارم یاد سالهای خوش گذشته در در دهه 1360 می افتام

39868246121875650857.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا