• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
یکی میگه دلیل برف و بارون فلانه
یکی دیگه میگه به نظر من اینطوری نیست
هر کسی یک ایدئولوژی شخصی برای خودش داره و دنیا رو با عینک خودش می بینه
حتی تصورات ما از خداوند و جهان هستی با هم متفاوته
پس نباید چون دیگری به عقیده ما نیست تفتیش عقاید بکنیم

بلبل سر زار بمویه یار ، تی قول و قرار بمویه یار

شب به خیر

hamed2148

کاربر ويژه
با قاطعیت میگم نه ؛ چون هر چی خودش صلاح بدونه من راضی ام هیچگاه از خدا چیزی برای خودم نمیخوام شک نکن. اگر مصلحتش بر این باشه که تبریز تا 100 سال یه قطره برف و بارون نباره من لام تا کام حرفی نمی زنم چون به رضای او راضی هستم. خدا رو به خاطر خودش میخوام نه خودم

چرا پسر خوب ، مگه عیبی داره از خدا بخوایم که بارون بباره ، آخه یکبار امتحان کن ضرر نداره دوست من!!!

ماهان.

کاربر ويژه
ایستگاه هفتم توچال

چند روز پیش

منبع: فیسبوک یکی از دوستان

83170487689709793340.jpg

روح الله تهران

کاربر ويژه
اگه از این سامانه نیز بارش چشمگیر در سطح کشور بصورت برف نداشته باشیم احتمال زیاد پرونده بارشی دی ماه91 نیز بسته خواهد شده :ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

ببین هادی جان

این سامانه از همون اول با قدرت زیادی داشت سمت مشهد می اومد من یکی که تو این چند سال ناوه ای به این قدرتمندی و به مقصد مشهد ندیده بودم.

من خودم شخصا ادعایی تو هواشناسی ندارم ولی لااقل نقشه ها رو شاید بگم باهشون زندگی میکنم و به جرات میگم هیچ وقت اینقدر از وقوع بارش تو مشهد مطمئن نبودم همین الان هم نقشه ها و همه چیز واسه مشهد از خیلی از نقاط دیگه ایران مهیا تر ولی یک چیز عجیبی داره لنگ میزنه که من یکی واسش تعریفی ندارم جز همون چیزی که گفتم!

بعد هم کسی که این ادعا رو کردم منظورم مهدی عزیز هست من یکی شاگرد کوچیکش محسوب میشم و ایشون از همه ما که اینجا هستیم علمش در زمینه هواشناسی بیشتره و مطمئن باش که مثل من متحیر و حیران شده.

من الان راستش این چند روزه علاقه ای به آپدیت کردن وبلاگم ندارم دقیقا علتش همینه چون نمی تونم این موضوع رو از لحاظ علمی توضیح و تفسیرش کنم واینجاست که دیگه ترمز میگیرم و میگم این خواست و اراده خیلی بزرگتر و فراتر از این حرفاست!

همه هم میدونند که من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی در برابر خیلی چیزا آدم باید سر تسلیم فرود بیاره!!!

ببین امیر جان در استاد بودن شما شکی نیست و عقاید شما هم برای من به شخصه کاملن محترم هست ولی اصلن هیچ دلیلی نمیبینم که به خاطر اون موضوع بارش ها مثلن در مشهد اونجور که باید باشه نیست حتمن یک دلیل کاملن منطقی پشت سرش هست و در ضمن بارها و حتی دهها بار دیدم که مردم از ته دل خواستن بارندگی اتفاق بیفته و یا نیفته و عکسش اتفاق افتاده و این حرف را که شما زدی با عرض پوزش از محضرت مترادف با حرف اون افرادی میدونم که مثلن خشکسالی و بلایای طبیعی را به خاطر مسئله حجاب میدونستن و بازم معذرت میخام که این کلام شما را اینجوری تعبیر کردم امیدوارم ازم ناراحت نشین و واقعن از شما این حرف واسم سنگین و غیر قابل هضم بود !:احترام:

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ببین امیر جان در استاد بودن شما شکی نیست و عقاید شما هم برای من به شخصه کاملن محترم هست ولی اصلن هیچ دلیلی نمیبینم که به خاطر اون موضوع بارش ها مثلن در مشهد اونجور که باید باشه نیست حتمن یک دلیل کاملن منطقی پشت سرش هست و در ضمن بارها و حتی دهها بار دیدم که مردم از ته دل خواستن بارندگی اتفاق بیفته و یا نیفته و عکسش اتفاق افتاده و این حرف را که شما زدی با عرض پوزش از محضرت مترادف با حرف اون افرادی میدونم که مثلن خشکسالی و بلایای طبیعی را به خاطر مسئله حجاب میدونستن و بازم معذرت میخام که این کلام شما را اینجوری تعبیر کردم امیدوارم ازم ناراحت نشین و واقعن از شما این حرف واسم سنگین و غیر قابل هضم بود !:احترام:

زنده باد مخالف من

hamed2148

کاربر ويژه
خداوند سبحان ‌مى‌ فرمايد :
(والله الذى أرسل الرياح فتثير سحابا فسقناه الى بلد ميت فأحيينا ‌به‌ الأرض)؛خدا كسى است ‌كه‌ بادها ‌را‌ ‌مى‌ فرستد ‌و‌ ابرها ‌را‌ ‌مى‌ شوراند ‌و‌ سپس ‌ما‌ آنها ‌را‌ ‌به‌ سوى سرزمين هاى مرده ‌مى‌ فرستيم ‌و‌ زمين ‌را‌ بدان زنده ‌مى‌ كنيم .

بچه ها دعایی از امام سجاد برای باریدن باران:

خدايا ! بارانى گوارا ‌به‌ ‌ما‌ بنوشان . بار الها ! رحمتت ‌را‌ ‌به‌ واسطه ‌ى‌ باران هاى ريزان ‌از‌ ابرهايى ‌كه‌ ‌در‌ آسمان روان اند ‌و‌ مأمور باريدن ‌بر‌ ‌گل‌ ‌و‌ گياهان زمين گشته اند ، ‌بر‌ ‌ما‌ فرو بار .

خراباتی

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
نروژ که وفورکا که بارشهای مشهدو نیست کردند .هرچی خواست خدا باشه همون میشه 27 آذر هم نروژ برای مشهد همین مقدار ناچیز پیشبینی کرده بود ولی برف نسبتا خوبی اومد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب همه اينهايي هم كه گفتي كار خدايه ديگه. اتفاقا خدا خوب بلده چه جوري در و تخته جور كنه كه كارش از نظر علمي هم مو لا درزش نره.

100% اینطور هست! همون خدا قوانین این جهان رو اینطوری تنظیم کرده که دو سیستم اینقدر با همدیگه تفاوت داشته باشن! اما این قوانین ربطی به این که امام رضا در مشهد مدفون شدن نداره! شما یک لحظه فکر کن مثلا امام بجای مشهد در مثلا چابهار مدفون بودن، اون وقت هم همین صحبت رو میکردید؟!

من فقط میگم قداست معصوم رو نباید هرجائی خرج کرد! همین!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خداوند سبحان ‌مى‌ فرمايد :
(والله الذى أرسل الرياح فتثير سحابا فسقناه الى بلد ميت فأحيينا ‌به‌ الأرض)؛خدا كسى است ‌كه‌ بادها ‌را‌ ‌مى‌ فرستد ‌و‌ ابرها ‌را‌ ‌مى‌ شوراند ‌و‌ سپس ‌ما‌ آنها ‌را‌ ‌به‌ سوى سرزمين هاى مرده ‌مى‌ فرستيم ‌و‌ زمين ‌را‌ بدان زنده ‌مى‌ كنيم .

بچه ها دعایی از امام سجاد برای باریدن باران:

خدايا ! بارانى گوارا ‌به‌ ‌ما‌ بنوشان . بار الها ! رحمتت ‌را‌ ‌به‌ واسطه ‌ى‌ باران هاى ريزان ‌از‌ ابرهايى ‌كه‌ ‌در‌ آسمان روان اند ‌و‌ مأمور باريدن ‌بر‌ ‌گل‌ ‌و‌ گياهان زمين گشته اند ، ‌بر‌ ‌ما‌ فرو بار .

دوست عزیز به شخصه چندین بار پیاپی دیدم نماز بارون دقیقن قبل از ورود سیستم بارشی به یک منطقه برگزار شده و بعدش که بارش اتفاق افتاده اون افرادی که از جهل مردم خوب بلدن استفاد کنند مغز مردم را چجوری شستشو دادن!!!!

imboeing

کاربر ويژه
نروژ خاك بر سر برف در دماي ٥ پيش بيني كرده

بنا به توصيه دوستان از اين به بعد ستاد روحيه بخشي به سامانه هاي بارشي رو راهادازي ميكنيم و بارش ها رو افزايش ميديم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نروژ خاك بر سر برف در دماي ٥ پيش بيني كرده

بنا به توصيه دوستان از اين به بعد ستاد روحيه بخشي به سامانه هاي بارشي رو راهادازي ميكنيم و بارش ها رو افزايش ميديم
:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::خنده2:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
من كوچيك امير محسن و همه بچه هاي فروم هستم. آقا من خودم اتفاقا با اون دوستاني كه ميگن نبايد مسايل اعتقادي رو با مسايل علمي قاطي كرد كاملا موافقم و با برخي افراد كه زلزله و ديگر بلاياي طبيعي رو به برخي مسايل ديني اعتقادي ربطش ميدن به شدت مخالفم. حرف من اينه كه آقا از نظر علمي يك سري پارامترهاي براي وقوع بارش در يك منطقه لازم هست. خوب در اين مورد خاص به نظر مياد پارامترهايي كه نياز هست بارش رخ بده مهياست. ناوه پيش رو از عمق و گراديان فشاري مطلوب برخوردار است يعني فاكتور ناپايداري در حد بسيار خوب مهيا شده. اين يعني اينكه ريزش هواي سرد هم به خوبي آن را همراهي ميكنه. در سطح زمين هم يك سيكلون كلاسيك با فشار مركزي 1008 ميلي بار با دو جبهه گرم و سرد شكل گرفته است. غالبا چنين الگوهاي جوي با رطوبت خوبي همراهي ميشن چون اساسا لازمه شكلگيري اين الگو وجود هواي گرم مملو از رطوبت است.
حالا من ميگم از چنين الگويي انتظار ميرود رطوبت خوبي را با خود همراه كند كه نتيجه آن بارشهاي قابل توجه است. حالا اگر استدلال علمي داريد بياريد.
شب خوش.

hamed2148

کاربر ويژه
بچه ها نزدیک شهادت امام رضا هستیم و من این داستان زیبا رو میزارم

حضرت امام حسن عسگری علیه السلام
از پدرانش نقل می کند:
وقتی
مامون حضرت رضا علیه السلام را ولیعهد خود قرار داد، مدتی باران نبارید. بعضی از اطرافیان بداندیش سخنان ناروایی را آغاز کردند و گفتند:« ببینید از وقتی که علی بن موسی به سوی ما آمده و ولیعهد شده دیگر آسمان هم بر ما نمی بارد.»
این حرف به گوش مأمون رسید و بر او گران آمد.
لذا از امام خواست تا برای بارش باران دعا کند. امام قبول کرد. آن روز جمعه بود و فرمود روز دوشنبه دعا می کنم زیرا دیشب
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و امیرالمؤمنین را در خواب دیدم و پیامبر فرمود:«منتظر روز دوشنبه باش و به صحرا برو و برای مردم از خداوند عزوجل طلب باران کن و از آنچه نمی‌دانند آنها را باخبر ساز تا فضل و مقام تو را دریابند.»
روز دوشنبه امام به صحرا رفت و عده زیادی به همراهش از شهر خارج شدند.
امام بالای منبر رفت، حمد و ثنای الهی به جا آورد و عرضه داشت:«بار خدایا! این تویی که حق ما
اهل بیت را بزرگ داشته ای.
این مردم همان طور که امر کرده‌ای به ما دست توسّل دراز کرده اند، فضل و رحمت تو را آرزو می‌کنند و منتظر احسان و نعمت تو هستند. خداوندا آنها را از بارانی مفید که هیچ ضرری در بر نداشته باشد سیراب کن، و بارش این باران را بعد از رفتن از صحرا و رسیدنشان به خانه‌هایشان قرار بده!»

قسم به آن خدایی که محمد صلی الله علیه و آله و سلم را به رسالت مبعوث فرمود، بادی سخت وزیدن گرفت و ابرها پدیدار شدند، ابرها غرش کردند و برق زدند. مردم خواستند خود را به سرپناهی برسانند ولی حضرت رضا علیه السلام فرمود:«بر جای خود بمانید که این ابر برای شما نیست و مال شهر دیگری‌ست.»
ابرها گذشتند، و بار دیگر ابرهای دیگری آمدند و غرشی کردند، اما باز امام فرمود:«بر جای خود بمانید. این ابر هم برای شما نیست.»
ابرهای سوم و چهارم تا ده ابر آمدند و یکی پس از دیگری غرش‌کنان گذشتند.
وقتی ابر یازدهم ظاهر شد، امام فرمود:«ای مردم! این ابر را خداوند برای شما فرستاده. او را سپاسگزار باشید و به سوی منازل خود بروید که این ابر بالای سر شما خواهد بود تا داخل منازل خود شوید، که بعد از آن بر شما بارش کند.»

آن‌گاه از منبر پایین آمد و مردم به خانه هایشان رفتند. سپس بارانی شدید بارید که تمام صحراها و گودالها و دره ها را از آب پر کرد. مردم یک صدا می گفتند: « گوارا باد کرامات خداوندی بر فرزند رسول خدا.»
سپس امام بیرون آمد و عده زیادی جمع شدند. امام آنها را به تقوای الهی توصیه کرد و پندهای فراوانی برایشان ایراد فرمود.

خدایا آن ده که آن به

کدخدا

کاربر ويژه
دوست عزیز به شخصه چندین بار پیاپی دیدم نماز بارون دقیقن قبل از ورود سیستم بارشی به یک منطقه برگزار شده و بعدش که بارش اتفاق افتاده اون افرادی که از جهل مردم خوب بلدن استفاد کنند مغز مردم را چجوری شستشو دادن!!!!

پارسال اذر و دی خشکید یه نفر نماز بارون نخوند :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا