• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

درسته سخته ولی بالاخره پایان اینروزها فرا میرسه و روز پس از فردا در پیش خواهد بود.

فعلا بیرونم تا بعد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

DR WHO

کاربر ويژه
درود بر تو مسيح عالم هواشناسى كه پست هايت همچون نفس مسيحا جسم ساكن و مرده فروم ها را زنده مى سازد درود بر تو اميرمحسن كه سختى ها در كنار تو به راحتى تبديل مى شوند

احسنت من نيز معتقدم اين نيز بگذرد

چنان نماند
چنين نيز نمى ماند

بگذرد اين خشكى تلخ تر از زهر

جت استريم قطبى با جت استريم حاره اى ادغام خواهد شد و فوريه ماه سيل و طوفان و برف هاى سنگين خواهد شد .. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای امیرکوروش عزیز

من سزاوار اینهمه لطف و محبت شما نیستم. بخدا بنده رو شرمنده میکنید!
درود بر شما
درود....

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آنومالي دماي ناحيه NINO 3.4 با كاهش 0.054 درجه اي به عدد 0.86 - رسيد!
به احتمال زياد در آپديت نيمه شب اين عدد كمتر از 0.9 - خواهد بود و به نظر ميرسه در مورد وضعيت انسو و پيش بيني انسو مدل هاي مختلف بايد تجديد نظر اساسي داشته باشند!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ابرهايي كه الان در آسمان مشهد ديده ميشه خيلي عجيبن و بيشتر در فصل بهار و قبل از بارش برف در فصل زمستان اين نوع ابر رو داريم!

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
ابرهايي كه الان در آسمان مشهد ديده ميشه خيلي عجيبن و بيشتر در فصل بهار و قبل از بارش برف در فصل زمستان اين نوع ابر رو داريم!

خیلی سخته این حرفو بزنم اما این نوع ابر از نوع ابرهای جنوبی و بهاری که گفتین هست. عجب زمستان دراماتیکی شد واسه ما. شروع طوفانی در پاییز و در ادامه درام !!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بزن لایک رو!!!!:شاد2:
h0ezvgqav7ucwmptdmzg.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

گوربابای برف و بارون و سرما..مهم رفاقت هاست..دلم نمیاد ازتون جدا شم..:گل:

بارش پراکنده ی برف هم اکنون در بجنورد..سوزبسیار بدی هم داره هوا..اگه نقشه ها رو نمیدیدم فکرمیکردم ک 30سانت برف تو راهه ولی...!!!:خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

گوربابای برف و بارون و سرما..مهم رفاقت هاست..دلم نمیاد ازتون جدا شم..:گل:

بارش پراکنده ی برف هم اکنون در بجنورد..سوزبسیار بدی هم داره هوا..اگه نقشه ها رو نمیدیدم فکرمیکردم ک 30سانت برف تو راهه ولی...!!!:خنده1:

درود بر شما محمد جان
در بیابان لنگ کفشی هم غنیمت هست
اتفاقن شانس بارش برف خوبی بجنورد داره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود هادی جان

بله داره کم کم این بارش های کم نعمت خوبی میشه..الان یکم شدیدتر شده بارش..بارش نسبتا خوب برف در بجنورد!!!:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا