• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه

درود آرش عزیز

من عاشق بحث علمی هستم

این نقشه همین الان هست با کمال احترام باید عرض کنم که مرکز کم فشار همینک بر روی شمال ترکیه هست و نه جنوب اون و روزهای کذشته هم همینطور بود:

فکر می کنم همون کمفشار باشه که زبانه هاش در شمال گرمباد ایجاد کرده الان در شرق ترکیه واقع شده

euro2.00hr.png

aznavar

کاربر ويژه
درود
فورکا آپ شد و تقریبا سرمای سیتم رو برامون نابود کرد
دمای فعلی 2+
بدرود:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
از امیر محسن عزیز عذر خواهی میکنم امیدوارم نارحتی باقی نمونه:گل:

شرمنده اصلا بحثم رو حرف شما نبود کلی گفتم ببخشید:گل:

دوستان شبتون بخیر

روح الله تهران

کاربر ويژه
معلوم نیست نقشه ها چه بسرشون امده سامانه وارد کشور شده و هنوز ثبات خودشون بدست نیموردن:خنده2::خنده2::خنده2:

فعلا تا فردا شب همگی بخیر :گل::گل::گل::گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود
فورکا آپ شد و تقریبا سرمای سیتم رو برامون نابود کرد
دمای فعلی 2+
بدرود:گل:

سرما برای بیشتر نقاط کم خواهد شد چون جریانات مداری تقویت شدن، دلیل سردی هوای بعد از عبور سیستم هم رسیدن شاخه ای از هوای سرد پشت سیکلون هست که دلیلش شیفت پرفشار روی اروپای مرکزی به سمت شرق هست.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد واقعا برای من الان سوال شد چطوری میشه در دمای 15- جوجه رو سیخ کرد!:خنده2:

اگر مجهز بالا نرفته باشن مرگ حتمی هست!:ناراحت:

البته تابستون منظورم بود ارش جان LOL .

متاسفانه روزای اخیر هی خبرش میاد که کوهنوردی رفته و یخ زده چون انفرادی میرن . من که به شخصه حتی تابستونم برم انفرادی نمیرم .

ماهان.

کاربر ويژه
کم فشاری از سمت غرب وارد ترکیه شده، ناوه ی عمیقی در تراز میانی همراهی اش کرده. وجود کمربند پرفشاری در شمال ترکیه و روی اروپا هوای سرد سامانه رو تامین کردند. جریانات کمفشارها و پرفشار همگرا شدند، ارتفاعات ترکیه کمک کرد به همگرایی و در یک کلام همه عوامل دست به دست هم داد که اونجا بارش خوب و سرمای خوبی بگیره

13010800_0800.gif

کدخدا

کاربر ويژه
سرما برای بیشتر نقاط کم خواهد شد چون جریانات مداری تقویت شدن، دلیل سردی هوای بعد از عبور سیستم هم رسیدن شاخه ای از هوای سرد پشت سیکلون هست که دلیلش شیفت پرفشار روی اروپای مرکزی به سمت شرق هست.

اینو بپرسم برم
رو بارش نداشته ما تاثیری میزاره ارش جان؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آرش جان

این نقشه تراز 500 ساعات پیشرو هست

و باید بگم شرایط ناوه 26 دسامبر که منجر به بارش سنگین برف در مشهد از لحاظ قدرت و عمق ناوه با این یکی غیر قابل مقایسه است یعنی ناوه پیش رو خیلی ناوه قدریه و جالبه که جریانات جنوب غرب به شمال شرق قدرتمندی هم همراهیش میکنند. بعد پرفشار جنب حاره ای اون موقع از الان قدرتمندتر بود ولی الان مشکلی که هست برای نقاط مرکزی ایران ،عدم همراهی دریای سرخ هست که این مسئله برای شمال شرق ایران در حال حاضر مصداق نداره چون ما شاهد نفوذ رطوبت بالای جنوبی در منطقه خودمون هستیم

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature%2112%21Africa%21z500_t850%21pop%21od%21oper%21w_z500t850%212013010812%21%21chart.gif

خراباتی

کاربر ويژه
البته تا جائی که بنده اطلاع دارم، معجره مختص پیامبران بوده و خداوند امکان معجزه رو برای پیامبران مهیا کرد چون با این کار مردم پی میبردن واقعا با پیامبر خدا روبرو هستند، برای اولین بار هست میبینم استجابت دعای معصوم رو معجره خطاب میکنند!!!

دوستان تا بحث به جاهای باریکتری کشیده نشده کفایت مذاکره رو در این مورد اعلام میکنم، از این پست به بعد با عرض شرمندگی هر پستی در این مورد باشه پاک میکنم.
از شما وتمام دوستان عذرمیخوام
پاسخ شمارو هم توی پیغام بازدیدکنندگانتون دادم.
انشاءالله بارشهای خوبی روی کشور داشته باشیم
شب خوش.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینو بپرسم برم
رو بارش نداشته ما تاثیری میزاره ارش جان؟

والا چی بگم محمد جان! به نظرم در مورد این سیستم صحبت نکنیم بهتر هست! به قول امیر محسن عزیز همه شرایط مناسب هست اما بارش.....!

باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه!

کدخدا

کاربر ويژه
والا چی بگم محمد جان! به نظرم در مورد این سیستم صحبت نکنیم بهتر هست! به قول امیر محسن عزیز همه شرایط مناسب هست اما بارش.....!

باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه!

سپاس ارش جان

از همه دوستان عذر میخوام ....شرمندم

شب خوش

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان

این نقشه تراز 500 ساعات پیشرو هست

و باید بگم شرایط ناوه 26 دسامبر که منجر به بارش سنگین برف در مشهد از لحاظ قدرت و عمق ناوه با این یکی غیر قابل مقایسه است یعنی ناوه پیش رو خیلی ناوه قدری و جالبه که جریانات جنوب غرب به شمال شرق قدرتمندی هم همراهیش میکنند بعد پرفشار جنب حاره ای اون موقع از الان قدرتمندتر بود ولی الان مشکلی هست برای نقاط مرکزی ایران عدم همراهی دریای سرخ هست که این مسئله برای شمال شرق ایران در حال مصداق نداره چون ما شاهد نفوذ رطوبت بالای جنوبی در منطقه خودمون هستیم

من هم گیج شدم! سیستم هائی داشتیم که با رطوبت بسیار کمتر بارش های خوبی در مناطق داخلی داشتن، حتی بدون همراهی دریای سرخ!

امیرمحسن عزیز به نظرم باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه!

شب همه دوستان خوش و خرم، به امید بارش در تمام خاک پاک ایران زمین.

mohamad$

کاربر ويژه
من وقتی لگین میکنم اواتار ها رو نشون نمیده ولی بدون لگین نشون میده

برای شما هم همینطوره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا