• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارش شدید باران و جاری شدن سیل در اندونزی تاکنون30 هزار نفر را مجبور به ترک خانه هایشان و پناه بردن به مناطق امن کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دست کم پنج نفر بر اثر سیلاب جان خود را از دست داده اند.

براساس این گزارش ، شمار بی خانمان ها در اندونزی بدلیل جاری شدن سیل، در روز شنبه پنج هزار نفر عنوان شده بود.

به دنبال چند روز باران شدید، بسیاری از محله های جاکارتا، پایتخت اندونزی، به زیر آب گل آلود فرو رفته است.

بسیاری از خیابان های پایتخت غیرقابل عبور شده و خانه های برخی محله ها تا میانه به زیر آب فرو رفته است.

بیشتر پناهجویان، ساکنان جنوب و غرب شهر جاکارتا بوده اند.

ارتفاع سیل در بعضی مناطق به 3 متر می رسد.

سال گذشته نیز سیلاب مشابهی، 50 هزار نفر را در پایتخت اندونزی بی خانمان کرد.

abtinT

کاربر ويژه
ما تهرانی ها دیگه کم کم عادت کردیم اگه بارش خوب بزنه اینطوری میشیم :تعجب2::تعجب::فکر:

Hamid reza65

New member

سلام دوست عزیز

ورودتون رو به اینجا خوشآمد گویی میکنم . آرزوم میکنم که لحظات خوب و بیاد موندنی رو اینجا در کنار هم و با کمک هم سپری کنیم:گل:
ممنومن امیرمحسن گرامی،امیدوارم این بی بارشی هم زودتر تموم بشه و یه نفسی تو این هوای مشهد بشه کشید،راستی شما واسه اول کار په کتاب و مرجعی رو واسه یاد گیری پیشنهاد میکنید؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جی اف اس تا 192 ساعت آینده

14012712_2_1912.gif

hasan1

کاربر ويژه
سلام بر همگی

MJO عجب رکبی زده به مدل ها!!

در حالی که دیروز اینجوری پیش بینی میکردند:

56fe6e8bfed1efc71.gif

امروز فاز MJO اینطور تغییر کرده!

ALL_emean_phase_full.gif

samann

کاربر ويژه
جالبه واقعا!!!!!!!!!
دوباره همون اتفاق همیشگی کاهش بارش و افزایش دما!! نوسان قطبی داره صعودشو شروع میکنه و این یعنی در اپدیتهای بعدی باید منتظر کاهش دما باشیم. نوسان اطلس شمالی هم که داره روی خط صفر میره!!!! یعنی چی!!!!! یعنی فاز منفی غالبه...از اون سمت هم enso داره صعود میکنه!! اوضاع جوی بد جور بهم ریخته است و این بهم ریختگی فقط داره به ضرر نیمه شمالی کشور تمام میشه. حداقل تا یک هفته پیش نوسان قطبی مثبت بود دمای زیر نرمال بود وجود زمستونو حس میکردیم

samann

کاربر ويژه
افغانا که آبو بستن بارشم که خدارو شکر نداشتیم، زمینم هیچ رطوبتی نداره به نظرتون امسال عید درختا چطور میخوان سبز شن؟ البته یادم رفت بگم از زمستون اب هم جیره بندی شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه واقعا!!!!!!!!!
دوباره همون اتفاق همیشگی کاهش بارش و افزایش دما!! نوسان قطبی داره صعودشو شروع میکنه و این یعنی در اپدیتهای بعدی باید منتظر کاهش دما باشیم. نوسان اطلس شمالی هم که داره روی خط صفر میره!!!! یعنی چی!!!!! یعنی فاز منفی غالبه...از اون سمت هم enso داره صعود میکنه!! اوضاع جوی بد جور بهم ریخته است و این بهم ریختگی فقط داره به ضرر نیمه شمالی کشور تمام میشه. حداقل تا یک هفته پیش نوسان قطبی مثبت بود دمای زیر نرمال بود وجود زمستونو حس میکردیم

total.obs.gif

9a8o99hkh2q22cpm0c.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه سامان می ناله بعد اونور دنیا امریکایی ها هم می نالن!

منتهی سامان میگه NAO منفی شده و گرم میشه ، امریکایی ها میگن NAO مثبت و PNA منفی شده واسه همین اونجا قرار ه که گرم بشه !!!

حالا ما این وسط موندیم اینوری بشیم یا اونوری!!!!!!!!!!!!

Line_of_Fire_for_car_hood_flames.jpg

سیبری

کاربر ويژه
دکتر بهروز عزیز
سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=8507#ixzz2j8iJOwUo

Hamid reza65

New member
دوستان چند روز پیش با وجود اینکه دمای هوای حدود 6 یا 7 درجه بالای صفر بود اگه تو سایه یا هنگام شب آب میریختی کف خیابون یخ میزد،نمی دونم چند نفر اینجا با انتقال حرارت آشنایی دارن،شایدم بهتر از من بدونید شما،دلیل این یخ زدگی آب در دمای بالای صفر انتقال حرارت تشعشی بین آسمون (بادمای کمتر از 40-)و آب هست

samann

کاربر ويژه
جالبه سامان می ناله بعد اونور دنیا امریکایی ها هم می نالن!

منتهی سامان میگه NAO منفی شده و گرم میشه ، امریکایی ها میگن NAO مثبت و PNA منفی شده واسه همین اونجا قرار ه که گرم بشه !!!

حالا ما این وسط موندیم اینوری بشیم یا اونوری!!!!!!!!!!!!
میانگین شاخص nao در یک ماهه گذشته 0.077- بوده!!!!!
در خال حاظر تا دو روز آینده روی خط صفر حرکت میکنن ایشون پس فاز منفی ضغیفش حفظ میشه!! بعد از اون صعود میکنه که اونم در هاله ای از ابهامه با توجه به تغییرات شدید این جند وقته!!
تنها عاملی که مارو به برون رفت از این افزایش دمای این چند وقته امیدوار میکنه روند صعودی است که ao در پیش گرفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا