• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه

من دقیقا بروی آمار محمد رضا که منبعش هم خیلی معتبره کار کردم و ایشون برای پروژه ای که داشته آمار بالا رو از هواشناسی استان گرفته!
محسن امار استان غیر قابل استناده
متاسفانه یکی از ضغیفترین ادارات هواشناسی در ایران مربوط به خراسانه!!

سیبری

کاربر ويژه
دقیقا مثل دو کفه ترازو هر اندازه سامانه غربی قوی میشه به همون اندازه به گرما و خشکی شمالشرق افزوده میشه:ناراحت:

samann

کاربر ويژه
دقیقا مثل دو کفه ترازو هر اندازه سامانه غربی قوی میشه به همون اندازه به گرما و خشکی شمالشرق افزوده میشه:ناراحت:

دقیقا همینه هیچ سیستم سراسری وچود نداره!!! بابا ایران نصف اروپاست کی میگه کل خاک اروپا دچار ترسالی یا خشکسالی همزمان میشه!!ترسالی نیمه جنوبی خشکی نیمه شمالیو بهمراه داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن امار استان غیر قابل استناده
متاسفانه یکی از ضغیفترین ادارات هواشناسی در ایران مربوط به خراسانه!!

حالا اون فوریه 2001 رو دوباره باید بررسی مجدد کنم اگه آمارش اشتباه باشه جدول رو باید اصلاح کنم .

سالهای دیگه اش که گویاست

سیبری

کاربر ويژه
دقیقا همینه هیچ سیستم سراسری وچود نداره!!! بابا ایران نصف اروپاست کی میگه کل خاک اروپا دچار ترسالی یا خشکسالی همزمان میشه!!ترسالی نیمه جنوبی خشکی نیمه شمالیو بهمراه داره

درسته سامان جان
ناراحت کننده اینه که این سامانه ها دقیقا روی شمالشرق اثر معکوس دارن یعنی نه تنها موجب بارش نمیشن بلکه با قرارگیری پشته این سامانه های غربی بر روی شمالشرق موجب افزایش دما هم میشن
کاش حداقل حالا که برای ما بارش ندارن کاری هم به وضعیت دمایی ما نداشته باشن
به قول شاعر ما را به خیر تو امید نیست، شر مرسان!

samann

کاربر ويژه
درسته سامان جان
ناراحت کننده اینه که این سامانه ها دقیقا روی شمالشرق اثر معکوس دارن یعنی نه تنها موجب بارش نمیشن بلکه با قرارگیری پشته این سامانه های غربی بر روی شمالشرق موجب افزایش دما هم میشن
کاش حداقل حالا که برای ما بارش ندارن کاری هم به وضعیت دمایی ما نداشته باشن
به قول شاعر ما را به خیر تو امید نیست، شر مرسان!
متاسفانه از زمانی که ao سقوط آزادش رو شروع کرد این دماهای بالای نرمال رو میشد تصور کرد... فقط دل خوش به اپدیت امروز ao هستیم که اونم فردا با هزار ترس و لرز باید نگاش کنیم که اتفاقی واسش نیفته البته بارش خفن یک میلیمتری فردا رو هم شاید ببینیم!!!!

سیبری

کاربر ويژه
نروژ برای مناطق کوهستانی ایلام مثل دامنه های 2000 متری کبیرکوه 120 میل برف خالص در نظر گرفته!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چشم انداز آنومالی بارش و دمای کشور در ماه فوریه 2014

50.gif

تاریخ : جمعه بیست و هفتم دی 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

10 نظر

در این پست بصورت روزانه آخرین تغییرات آنومالی بارش و دمای کشور فوریه، بهمراه آخرین نوسانات روزانه شاخص های دورپیوندی NAO و AO جهت اطلاع و بدون هیچ گونه اظهاری بر اساس آپدیتهای روزانه مدل CFSV2 قرار خواهد گرفت.

این پست هر شب و در محدوده زمانی بین 10 تا 12 شب بصورت لینک آپدیت خواهد گردید:

نکته- این پست در آخرین ساعات آخرین روز ژانویه بسته خواهد شد

سیبری

کاربر ويژه
خدا رو شکر پس از مدتها برای البرز جنوبی و تهران و قزوین هم بارشهای بسیار خوبی بالای 30، 40 میل دیده میشه

hasan1

کاربر ويژه
ولی gfs هنوز میگه بارش ضعبفه

باید حداقل دو سه روز دندون رو جیگر گذاشت و صبر کرد. افق نیمه شمالی روشنه. شک نکن به زودی روزهای اوج شمال غرب و غرب برمیگردند.

فقط چیزی که هنوز در هاله ای از ابهامه وضعیت تهران و البرزه. حتی به نظر من شمال شرق هم افقش از تهران روشن تره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا