• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
سلام بر همگی

MJO عجب رکبی زده به مدل ها!!

در حالی که دیروز اینجوری پیش بینی میکردند:

56fe6e8bfed1efc71.gif

امروز فاز MJO اینطور تغییر کرده!

ALL_emean_phase_full.gif

این چرا کمی متفاوت ؟

samann

کاربر ويژه
دوستان چند روز پیش با وجود اینکه دمای هوای حدود 6 یا 7 درجه بالای صفر بود اگه تو سایه یا هنگام شب آب میریختی کف خیابون یخ میزد،نمی دونم چند نفر اینجا با انتقال حرارت آشنایی دارن،شایدم بهتر از من بدونید شما،دلیل این یخ زدگی آب در دمای بالای صفر انتقال حرارت تشعشی بین آسمون (بادمای کمتر از 40-)و آب هست

دوست عزیز انتقال حرارت از 3 طریق انجام میشه رسانش جابه حایی تشعشع
موردی که شما اشاره کردی که دما 6 درجه بوده انتفال حرارت از طریق جابه جایی یا همون انتقال بین جامد و گاز بوده که حذف میشه ، میمونه رسانش و تشعشع که هر دو عامل رسانش از کف خیابون که دمای زیر صفر داشته و تشعشع از جو عامل یخ زدن اون اب بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میانگین شاخص nao در یک ماهه گذشته 0.077- بوده!!!!!
در خال حاظر تا دو روز آینده روی خط صفر حرکت میکنن ایشون پس فاز منفی ضغیفش حفظ میشه!! بعد از اون صعود میکنه که اونم در هاله ای از ابهامه با توجه به تغییرات شدید این جند وقته!!
تنها عاملی که مارو به برون رفت از این افزایش دمای این چند وقته امیدوار میکنه روند صعودی است که ao در پیش گرفته

جهت اطلاع

آمار NAO در زمان بارشهای سنگین مشهد در ماه فوریه:

2001 -0.22

1996 -0.52

1998 -0.57

2001 0.07

2008 0.38

2011 0.35

2007 -0.98

مارچ:

1998 0.51
2012 0.93

2013 -2.09

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان :گل:

به نظر میاد هفته اینده سامانه های شمالی وارد کشور خواهند شده ولی هنوز هیچی معلوم نیست یه دفعه دید مثل هفته پیش شده و همش از بین میره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب بررسی کنید در فاز های منفی آیا enso هم منفی بوده!!!!!!!!!!!!!!

من بررسی هام رو کردم سامان عزیز واسه همین هست که میگه تصورات خیلی از ما در ارتباط با این دو شاخص ( NAO و AO)نادرست هست!

جه اونهایی که طرفدار فاز منفی هستند و چه اونهایی که طرفدار فاز مثبت هستند

بعضی سالها NAO و AO مثبت بوده و بعضی سالهای منفی بوده

طبق بررسی در سالهایی که محمد رضا آمارش رو داد:

5 سال لانینا

1 سال النینو

2 سال » لانادا یا خنثی بوده انسو

samann

کاربر ويژه

من بررسی هام رو کردم سامان عزیز واسه همین هست که میگه تصورات خیلی از ما در ارتباط با این دو شاخص ( NAO و AO)نادرست هست!

جه اونهایی که طرفدار فاز منفی هستند و چه اونهایی که طرفدار فاز مثبت هستند

بعضی سالها NAO و AO مثبت بوده و بعضی سالهای منفی بوده

طبق بررسی در سالهایی که محمد رضا آمارش رو داد:

5 سال لانینا

1 سال النینو

2 سال » لانادا یا خنثی بوده انسو
در سال 1998 در فوریه میزان بارش 130 میلیمتر بوده و nao هم مثبت
در سال 2001 طبق آماری که من دارم در ماه فوریه مشهد 3 میل بارش داشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

samann

کاربر ويژه

جهت اطلاع

آمار NAO در زمان بارشهای سنگین مشهد در ماه فوریه:

2001 -0.22

1996 -0.52

1998 -0.57

2001 0.07

2008 0.38

2011 0.35

2007 -0.98

مارچ:

1998 0.51
2012 0.93

2013 -2.09
در سال 2001 طبق اماری که گذاشتی NAO منفی بوده اما فوریه پر بارش نبوده فوریه 2001 مشهد 3 میل بارش داشته در سال 1996 مشهد 19 میل در فوریه داشته!!!
http://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/khr/MASHHAD/25.asp

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در سال 2001 طبق اماری که گذاشتی NAO منفی بوده اما فوریه پر بارش نبوده فوریه 2001 مشهد 3 میل بارش داشته
http://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/khr/MASHHAD/25.asp

من دقیقا بروی آمار محمد رضا که منبعش هم خیلی معتبره کار کردم و ایشون برای پروژه ای که داشته آمار بالا رو از هواشناسی استان گرفته!

samann

کاربر ويژه
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا