• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از دوستان نقشه تراز 700 نیروی دریایی رو لطف کنه بذاره اینجا تا من دلیل کم بارشی مشهد رو بگم که چیه.

چون واسه من باز نمیشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد عزیز

کدوم فریمش؟؟چندساعت آینده ش؟؟؟

درود محمد جان

همون فریمش که بارشها در آستانه ورود به مشهد دو شقه میشن و بعد از مشهد به هم متصل میشن!

تا من این موضوع رو برای سامان واسه همیشه مشخص کنم که مشکل از اینجاست و تنگ نظری بعضی از مردمانش و نه سیستم جنوبی! بارش و یا خشکی در زاگرس!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دو فریم پربارش نیمه ی شرقی رو انتخاب کردم..من که تا حدودی متوجه شدم که چرا مشهد بارش خوبی نداره..

hbwfgs1d0r22qjs60jd.jpg

v93b8wlfx9c5udqiogm2.jpg

استاد فعلا این دو فریم رو داشته باشید تا فریم های موردنظرتون رو هم بذارم..:گل:

aliwinter

Banned
همیشه همین طور بوده یه سال خوب , یه سال افتضاح
یه سال خیلی خوب
یه سال معمولی
دیگه همین طوری نطام جوی کاریش نمیشه کزد.باید ساخت باهاش

ای خداااا اخه چندتا سیستم امسال اومده و روزای رسدنش یا از بین رفته یا خیلی کم شده....دریای سیاه امسال چراچه مرگش شده....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

محمد جان

خیلی ممنون از اینکه این نقشه های مفید رو گذاشتید متاسفانه شارژ باطری موسم تموم شد ولی خوبی این نقشه ها واقعا خیلی شرایط رو بر روی مشهد خیلی افتضاح نشون میدن و در نوع خودش بیسابقه است که حتی علیرغم فشردگی خطوط هم ارتفاع در این تراز در منطقه ما متاسفانه شرایط صعود بی نهایت بده و واگرایی مطلقه!

بنظرم دیگه هرچی هست یک عمل زمینیه نه عامل جوی

فقط همینو میتونم بگم که :

خدایا توبه

توبه!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خواهش میکنم استاد

کاملا موافقم باهاتون استاد..آخه مگه میشه شرایط برای صعود و همگرایی تا دروازه های شهر مهیا باشه بعد بلافاصله رو خود شهر واگرایی بشه؟؟!!!:تعجب2::تعجب2:

واقعا مشکوکه..خدایا خودت ببخش و رحم کن..ای که دستت می رسد کاری بکن/پیش از آن کزتو نیاید هیچ کار....

خب دوستان..من از محضرتون مرخص میشم..فقط دعا میکنم که شرایط عوض بشه و خدا دلش رحم بیاد..

شب خوش..یا علی.

hamed2148

کاربر ويژه
 امام باقر(ع): هان! باران هيچ سالي از سال ديگر کمتر نيست، وليکن خداوند آن را هر جا که بخواهد قرار مي‌دهد. هرگاه قومي به گناهان مرتکب شوند، خداوند جل جلاله باراني را که در آن سال برايشان مقدر کرده به سوي ديگران و به سوي بيابان‌ها و درياها و کوه‌ها برگرداند. (من لايحضره الفقيه: ج 1 ص 525 ح 1493)

سیبری

کاربر ويژه
این جی اف اس خیلی به برف جمعه شمالشرق معتقده!
در آپ جددیش کل شمالشرق تا سرخس نه تنها برف میاد بلکه سفید پوش میشه
پوشش برف روی زمین جمعه

14031418_2_0918.gif

سیبری

کاربر ويژه
بهار در اغلب نقاط ایران و زمستان تمام عیار در شمالشرق
زمستان هنوز در خراسان نفس می کشه

فریمان 7-
قائن6-
خواف 5-!
سربیشه5-
گلمکان5-
تربت حیدریه5-
قوچان 4-
نیشابور 4-
اسفراین4-
تربت جام 4-
مشهد3-
بیرجند3-
سرخس 2-
جاجرم2-
بجنورد2-

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دلیل کاهش بارندگی نسبت به آپدیت ساعت 2 جی اف اس اینه که جنب حاره ای باز خیلی ضعیف میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا