• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
این بارش رشت
meteogram.php

این ایلام (یا علی)
meteogram.php

زنجان

meteogram.php

وووووو مشهد

meteogram.php

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
حیف آپدیت قبلی GFS واقعا عالی بود:ناراحت:

تو این چند روز خیلی نقشه ها تغییر کرده و با کوچکترین تغییر مراکز پرفشار خصوصن جنب حاره ای آپدیت ها کلن بهم میریزه واسه شمال شرق و واقعن نمیشه گفت چه اتفاقی قراره بیفته چون جنب حاره ای قراره اکثر رطوبت بارش در منطقه ما را فراهم کنه جانمایی این مرکز پرفشار خیلی واسمون مهم هست!!!

seyyedalireza

مدیر موقت
به اینا کار نداشته باشین به نظر من اخرش خوبه دیروز که گفتم اسسمو عوض میکنم اگه مشهد بارش خوبی نداشت(خدایا غلط کردم اگه نیاد چی کار کنم

• :خجالت2:)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای یاسوج

هوای حاضر ساعت: 08:34
پیش بینی 3 روز آینده

D_31_XL.png
۸° c
بارش باران

جهت باد: جنوبی​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه 19 اسفند

سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۵۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۹° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۷° c

seyyedalireza

مدیر موقت
هادی جان بنظرت ممکنه جنب حاره ای خیلی قوی شه و بیاد روی منطقه ما ویک بارش تپل و خوب داشته باشیم ودرکل بهنظرت مشهد میتونه بارش خوب داشته باشه؟

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز
جالبه که در فرومهای مذهبی هم از این دست بحثهای دلیل خشکسالی و نباریدن باران وجود داره که با یه جستجوی ساده میتونید به اونها برسید
در یکی از این فرومها چشمم به آیات و روایاتی خورد که البته این دو آیه رو در اینجا بهش اشاره میکنم:

در آیه 52 سوره هود فرموده است :

" استغفروا ربکم ثم توبوا الیه یرسل السماء علیکم مدرارا "

" استغفار کنید تا باران ببارد "

در آیه 10 سوره نوح فرموده است :

" استغفروا ربکم انه کان غفارا برسل السماء علیکم مدرارا "

"استغفار کنید ؛ پروردگارتان بسیاربخشنده بوده باران را بر شما می فرستد ."

خارج از تفسیر این آیات و روایات (چون در جایگاهش نیستم) اینکه پدیده های عالم هستی، افرادی رو که بصورت تخصصی و علمی موضوعات هواشناسی رو بررسی میکنن به قدرت خالق یکتا رهنمون میکنه، خیلی خوشحال کننده است
شاید این خشکسالی امسال هم تلنگری برای همه ما باشه...
تلنگری که بفهمیم که باید بهتر باشیم و اینکه خدا فراموشمون نکرده....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت : دوشنبه 19 اسند 1392 ساعت 08:45 بامداد
انیمیشن بار -فشار سطح دریا- سطح زمین66 الی 120 ساعت آینده ( مدل NAVGEM )

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان بنظرت ممکنه جنب حاره ای خیلی قوی شه و بیاد روی منطقه ما ویک بارش تپل و خوب داشته باشیم ودرکل بهنظرت مشهد میتونه بارش خوب داشته باشه؟

اگه بیاد رو مشهد که باید فاتحه بارش ایران و افغانستان و آسیای میانه رو با هم خوند حتا تو تابستون هم اینقدر گسترش پیدا نمیکنه!!!
همونجایی که هست 200 کیلومتر بیاد بالاتر حله!!!

seyyedalireza

مدیر موقت
اخ باز جای مشهدواشتباه کردم
فعلا خدا حافظ تا انشالله 1 ظهر
همه یک صلوات برای بارش در مشهد بفرستن
مطمئن باشید خدا به خاطر امام رضا وهمین طور زواراش بارون میفرسته تا اونا نگن مشهد که اصلا جای خوبی برای مسافرت نیست و اصلا اب نداره
خدا امام رضا رو خیلی دوست داره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دقیقن از 90 ساعت آینده واگرایی قدرتمند که روی مشهد بود از بین خواهد رفت به نظر باید منتظر آپدیت های زیبا باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل کم باریدن مشهد در نقشه زیر کاملا مشخصه

عدم عبور ریلهای استورم ترک سامانه جنوبی از فراز مشهد تازه شاخه اصلی اون ورتکس قطبی هم با مشهد و کلا شمال شرق خیلی زیاده و نیتجه اش هم بارشهای ضعیف و از جنس سیستمهای کم جون شمالی میشه . دقیقا همونطوریکه در نقشه ها دیده میشه!

25wgk59j5npkwc2nsmg4.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا