• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این اپدیت جدید برای ایلام تا 80 م م.......

prec9.png

خیلی وقت بود نقشه ایران رو اینطوری ندیده بودم! شکر خدا بیشتر نقاط بارش دارن.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارش روی مناطقی که بین زرد کوه و اشتران کوه هستند بسیار شدید خواهد بدو، این منطقه سرچشمه سه رود مهم کشور هست، دز، کارون و زاینده رود.

امیر جان با تمام احترامی که واستون قایلم ولی بازم واسم ثابت شد که امکان نداره غرب بارندگی خوبی داشته باشه و مشهدم همزمان خوب ببیاره مشهد فقط موقعی که سیستم شمالی با منسا دریای سیاه و همراهی جریانات خزری باشه خوب میباره که فعالیت این سیستمها محدود به شمالغرب تا حدودی ،شمال و شمالشرقه.....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان با تمام احترامی که واستون قایلم ولی بازم واسم ثابت شد که امکان نداره غرب بارندگی خوبی داشته باشه و مشهدم همزمان خوب ببیاره مشهد فقط موقعی که سیستم شمالی با منسا دریای سیاه و همراهی جریانات خزری باشه خوب میباره که فعالیت این سیستمها محدود به شمالغرب تا حدودی ،شمال و شمالشرقه.....

این نظر شماست و برای من قابل احترامه چون بدون اینکه حسادت و یا توهینی در کار باشه ادا میشه!

البته من کلا با این تحلیل مخالفم چون مصادق نداره

این نظر شماست و برای من قابل احترامه چون بدون اینکه حسادت و یا توهینی در کار باشه ادا میشه!

اینکه شما استاد بنده هستید که بر هیچکس پوشیده نیست..ولی اگه طی چندین سال گذشته هم به بارندگی های بالای 10میل مشهد وهمزمانی اون با بارندگی های غرب مقایسه ای انجام بشهفکر میکنم در اکثر مواقع اون مناطق بارندگی خوبی رو در مقایسه با اقلیم خودشون نداشتن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با آپديت جديد دماي نواحي nino انتظار بر اين است كه به تدريج شاهد بهتر شدن آپديت ها در شمال شرق باشيم!

rahsazan

کاربر ويژه
وضعيت جوي استان خراسان رضوی در 24ساعت گذشتهساعت 09:30 مورخ : 18/12/92 الی ساعت 09:30 مورخ : 19/12/92
بيشينه باد
m/s

بیشینه دما
( C)
کمینه دما
(C )
بیشینه رطوبت
%
کمینه رطوبت
%
بارش
mm
برف
cm
هواي فعلی
نام ایستگاه
ردیف
110
12
10.4
-4
97
29
0
0
صاف
قوچان
1
30
5
11.8
-1.9
86
33
0
0
"
سرخس
2
100
13
14.7
0.2
75
11
0
0
"
سبزوار
3
120
8
7.2
-5.4
98
53
0
0
"
گلمکان چناران
4
110
9
6.3
-2.8
94
64
0
0
"
مشهد(فرودگاه)
5
130
6
9.6
-4
92
50
0
0
"
نیشابور
6
320
9
10.6
-4.9
76
33
0
0
"
تربت حیدریه
7
120
5
15
-0.2
58
31
0
0
"
کاشمر
8
130
8
14
-1
67
38
0
0
"
گناباد
9
360
10
7.6
-3.8
87
64
0
0
"
تربت جام
10
140
5
9.5
-3.1
85
53
0
0
"
درگز
11
340
8
3.8
-7.2
98
33
0
0
"
فریمان
12
40
16
10.7
-4.5
78
40
0
0
"
خواف
13
80
7
12
4
74
17
0
0
جغتای
14
30
8
16.4
0.2
59
23
0
0
"
بردسکن
15
50
16
7.3
-3.7
85
62
0
0

تایباد
16
60
4
11.9
-1.6
85
43
0
0

رشتخوار
17
100
9
10.7
-7.5
84
18
0
0

زاوه
18
270
10
13.9
2
63
12
0
0

بجستان
19
170
5
7.4
-1.3
98
38
0
0

کلات نادر
20
120
5
1.8
-8.3
93
74
0
0

باخرز
21
0
--

مه ولات
22
12.6
-3.4
90
20
0
0

جوین
23
8.8
-4.2
0
0

کاخک گناباد
24
/
3
0
0

خليل اباد
25
9
-2
0
0

کوهسرخ
26

بیشینه فشار جو در ایستگاه مشهد : 915.1 میلی بارکمینه فشار جو در ایستگاه مشهد : 910.4 میلی بار

با آپديت جديد دماي نواحي nino انتظار بر اين است كه به تدريج شاهد بهتر شدن آپديت ها در شمال شرق باشيم!

هادی جان امسال اپدیتا تا الان که هر چی به روز بارش نزدیک میشدیم کمتر شدن بعید میدونم ایندفعه هم بهتر بشه اکیو ودر هم که بارش اخر هفته رو به شدت پایین اورد

rahsazan

کاربر ويژه
اینکه شما استاد بنده هستید که بر هیچکس پوشیده نیست..ولی اگه طی چندین سال گذشته هم به بارندگی های بالای 10میل مشهد وهمزمانی اون با بارندگی های غرب مقایسه ای انجام بشهفکر میکنم در اکثر مواقع اون مناطق بارندگی خوبی رو در مقایسه با اقلیم خودشون نداشتن

امیرجان حداقل در دو بارش 6دی و 17 اسفند 91 که در زیر تصاویر پوشش برف رو میشه دید، فکر کنم نظر محمدرضا... صدق کنه:

30.JPG
8.JPG

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 19/12/1392مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسی نشان می دهد طی امروز و فردا جوی نسبتا پایدار بر روی استان خراسان رضوی مستقر می باشد . اما از بعدازظهر روز چهارشنبه تا صبح روز شنبه استان خراسان رضوی تحت تاثیر سامانه بارشی نسبتا خوبی قرار خواهد گرفت . پیش بینی می شود بارشها از عصر روز چهارشنبه بشکل باران با احتمال رگبار و رعد و برق از بخشهای جنوبی و نواحی غربی استان شروع و در روز پنجشنبه تا صبح روز شنبه بیشتر بشکل باران ( بارش در نقاط کوهستانی و سردسیر بصورت برف و باران ) به اکثر نقاط استان گسترش می یابد . پدیده مهم دیگر در چند روز آینده مه صبحگاهی ( در برخی نقاط مه غلیظ همراه با کاهش دید افقی ) ، غبار محلی و وزش باد خواهد بود که وزش باد در برخی نقاط نسبتا شدید پیش بینی می شود . بر این اساس :
پیش بینی وضعیت جوی استان
دوشنبه 19/12/1392( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 20/12/1392( از ساعت 00 تا 24 )
چهارشنبه 21/12/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش بادقسمتی تا نیمه ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در عصر و شب در نواحی غربی با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده باران
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش بادکمی تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار آۀود گاهی با وزش باد نسبتا شدید گرد و خاککمی تا قسمتی ابری گاهی نیمه ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در عصر و شب در نواحی غربی با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده باران
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی گاهی با وزش بادکمی تا قسمتی ابری گاهی نیمه ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکقسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در عصر و شب در برخی نقاط با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده باران
شهرستانمشهد
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبارمحلیکمی تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابرهمراه با وزش باد و غبارمحلیکمی تا قسمتی ابری گاهی نیمه ابری همراه با وزش باد و غبارمحلی ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در عصر و شب با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده باران
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
3-
13
2+
20
6+
24

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در 24 ساعت گذشته شهرستان باخرز با حداقل دمای 8- درجه سانتیگراد سردترين و شهرستان بردسکن با حداکثر دمای 16+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 3- و 6+ درجه سانتیگراد در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
پیش بینی وضعیت جوی وپیش آگاهی کیفیت هوای شهرستان مشهد
تاریخ: 19/12/92
روز
تاریخ
پیش بینی وضع هوا
سمت وسرعت باد
پیش بینی کیفیت هوا
دوشنبه​
92/12/19
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبارمحلی
شرقی جنوب شرقی سرعت باد 8-5 متر بر ثانیه
سالم
سه شنبه​
92/12/20
کمی تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابرهمراه با وزش باد و غبارمحلی
جنوب شرقی جنوبی سرعت باد 10-5 متر بر ثانیه
سالم
چهارشنبه​
92/12/21
کمی تا قسمتی ابری گاهی نیمه ابری همراه با وزش باد و غبارمحلی ، در بعدازظهر افزایش ابر، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در عصر و شب با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده باران
جنوب شرقی جنوب غربی سرعت باد 7-4 متر بر ثانیه
سالم
پیش بین مسئول رییس اداره پیش بینی
مرتضی اثمری یحیی قاینی پور

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان امسال اپدیتا تا الان که هر چی به روز بارش نزدیک میشدیم کمتر شدن بعید میدونم ایندفعه هم بهتر بشه اکیو ودر هم که بارش اخر هفته رو به شدت پایین اورد

بله تا وقتيكه شماها اينقدر بدبين باشين حتا سوپر تايفون هايان هم بياد رو مشهد پودر ميشه ميره هوا!
اين را كامل جدي گفتم محمدرضا جان! خوبه آدم يك كم مثبت فكر كنه! پست هاي شما و سامان و محسن را كه ميخونم ياد شخصيت معروف سريال گاليور ميفتم كه هي ميگفت: من ميدونم.....!!!

امیرجان حداقل در دو بارش 6دی و 17 اسفند 91 که در زیر تصاویر پوشش برف رو میشه دید، فکر کنم نظر محمدرضا... صدق کنه:

مشاهده پیوست 54193
مشاهده پیوست 54194

ممنون محمدرضا جان این فقط دو نمونشه بنده تو این مدت عمرم که تو مشهد بودم از وقتی یادمه که اخبار نشون میاد غرب و زاگرس رو برف سنگین فرا گرفته همیشه دقت میکردم اینطرف نهاین بارندگی جزیی عایدمون میشد و بلعکس

هادی جون به خدا با خوشبینی و بدبینی من و شما چیزی تغییر نمیکنه خواست خدا بوده که امسال ما شمالشرق نشینان سماق بمکیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بله تا وقتيكه شماها اينقدر بدبين باشين حتا سوپر تايفون هايان هم بياد رو مشهد پودر ميشه ميره هوا!
اين را كامل جدي گفتم محمدرضا جان! خوبه آدم يك كم مثبت فكر كنه! پست هاي شما و سامان و محسن را كه ميخونم ياد شخصيت معروف سريال گاليور ميفتم كه هي ميگفت: من ميدونم.....!!!

هادی جون به خدا با خوشبینی و بدبینی من و شما چیزی تغییر نمیکنه خواست خدا بوده که امسال ما شمالشرق نشینان سماق بمکیم

قانون طبیعت در مواجه با انرژیهای منفی سرگردان!!!!!!!!!!!!!!!!

ey787rg8gf0my95k5zm.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

چه قدر با اين حرفت ياد اون بنده خداهايي افتادم كه ميگفتن تقدير همينه راضي باش ! روزيت همينه و .... ولي من از وقتيكه بر عكس اون چيزاييكه اونا گفتن عمل كردم تو زندگيم موفق شدم! اين قدر از اين جمله كه مشيت همين بوده بدم مياد كه حد نداره! مثبت تو زندگيتون فكر كنيد و واسه بقيه خوبي بخاين نه بدبختي و خشكسالي و اينجور چيزا مطمئن باشيد جواب ميگيريد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا