ali.doosti
کاربر ويژه
ایرج امروز نذاشتی
بهتر شد نه؟
بهتر شد نه؟
کاملا تائید میشه! الان باید قفقاز یخ و یخبندان شدید باشه اما دمای باکو نشان دهنده همه چیز هست! یکی از بچه ها پدرش تفلیس هست میگه کلا بخاری ها رو خاموش کردن!!
سعید خان سلام
هزار بار گفتم و یک بار دیگه هم میگم کم بارشی تهران هیچ ارتباطی با کیفیت بنزین نداره از شما دیگه بعید بنظر میرسه عنوان کردن این بحث ها:گل:
ببینید این خاصیت ما ایرانیهاست که جوگیر بشیم بارشهای سال قبل خوب بوده تو دوسال گذشته تابستون هم بارشهای خوبی داشتیم ضمنا بارشهای همین پاییز هم فراتر از نرمال بوده حالا یه ماهی هست که به خشکی خردیم که اونم با بارشهای هوبی که انشالله تو ادامه رخ میده جبران میشه وضع سفرهای زیر زمینیو کیفیت اب هم که متعلق به امسال نیست دیگه اگر همین سد هایی که شما میگین نبودند ما اب واسه خوردن هم توتابستون نداشتیم سد هام تا سال ابی جدید کفاف مارو میدن احساس میکنم به خاطر الودگی هوا شما حس خوبی به تهران نداری خوب امسال به خاطر خشکی تو زمستون وهمچنین بنزین وطنی تشدید شد انقدر هم دیگه سیاه نمایی خوب نیست!!
من شرایط تهرانو از لحاظ منابع ابی بحرانی نمیبینم!!:گل:
کاملا تائید میشه! الان باید قفقاز یخ و یخبندان شدید باشه اما دمای باکو نشان دهنده همه چیز هست! یکی از بچه ها پدرش تفلیس هست میگه کلا بخاری ها رو خاموش کردن!!
ایرج امروز نذاشتی
بهتر شد نه؟
البته باكو دقيقا رو بيني يك عقابه و چسبيده به خزر نميشه انتظار دماهاي خيلي پايين داشت ازش !
پارسال چه سرمايي بود اونجا AZTV نشون ميداد مردم ميرفتن رو خزر قدم ميزدن تركش هاي سرماش تا استارا ميرسيد و پايين تر نميومد خوب
اینهم از اپدیت جدید جی اف اس تا 138 ساعت آینده:
منم 90درصد صحبتهای شمارو قبول دارم ولی وضع اونجور که تو تابستون واسه به مشکل بربخوریم نیست واسه تهران من نگران غرب و جنوب غربم بواسطه خشک سالی های متعدد همه خوب میدونن که با یه پاییز نسبتا خوب خشکسالی ها برطرف نمیشه !!شما رو نمیدونم اما من همیشه با واقعیت ها زندگی کردم و میکنم! گستره بارش ها باید در طول سال آبی باشه تا وضعیت ذخیره آب و مسائل مربوط به اون در وضعیت مطلوب قرار بگیره، بارش تابستانه، اون هم فقط یک بار در کل تابستان بجز ایجاد زحمت و احیانا ایجاد سیل به هیچ کاری نمیاد! چون طبیعت ایران با تابستان های خشک و طولانی سازگاری پیدا کرده و بارش باران در تابستان، مثل حالتی که در اروپا هست به درد طبیعت ایران نمیخوره!
وضعیت سفره های آب زیرزمینی هم از روز اول به این اسفناکی نبود! 3 سال پیش آب آشامیدنی تهران هنوز عالی بود اما الان واقعا بی کیفیت شده! اگر همون روز اول فکر اینجا کرده بودن اوضاع خیلی بهتر بود!
آلودگی هوا هم برای من تنها نیست، برای همه هست! فرق هم نمیکنه تهران باشه، مشهد باشه، اصفهان باشه یا شیراز یا تبریز! به قول معروف آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است! من هم وقتی قبول کردم توی یک منطقه زندگی کنم، تمام مسائل و مشکلاتش رو هم باید قبول کنم.
از صمیم قلب آرزو میکنم برای تابستان مشکل نداشته باشیم چون اینطوری که از تصاویر ماهواره ها بر میاد ذخیره برف اصلا جالب نیست.
اینهم از اپدیت جدید جی اف اس تا 138 ساعت آینده:
با این وضعیت سازمان هواشناسی در مورد بارش شدید در شمال اخطار نداده؟؟؟؟؟ :O