• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
76456898739874139838.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
امسال سرمای خیلی از روز های دی ماه تهران منحصر به نقاط کم ارتفاع بوده

مناطق کوهستانی سرمای زیادی نداشتند نسبت به نرمال خودشون . فیروزکوه سردترینش -17 بوده فقط

imboeing

کاربر ويژه
با این وضعیت سازمان هواشناسی در مورد بارش شدید در شمال اخطار نداده؟؟؟؟؟ :O

چرا تازه گفته در كنار مسير هاي سيلابي توقف نكنيد :خنده2:

چند سال پيش ميخواستم برم تهران از استارا بارندگي فوق العاده شديد بود چند كيلومتري تالش يه پلشون شكسته بود به دليل قدرت سيل ابي كه اومده بود !

مجبور شديم بريم اردبيل بعد بستان اباد بعد مسير زنجان بعد قزوين و بعد تهران يعني پدرمون در اومد

ماهان.

کاربر ويژه
چرا تازه گفته در كنار مسير هاي سيلابي توقف نكنيد :خنده2:

چند سال پيش ميخواستم برم تهران از استارا بارندگي فوق العاده شديد بود چند كيلومتري تالش يه پلشون شكسته بود به دليل قدرت سيل ابي كه اومده بود !

مجبور شديم بريم اردبيل بعد بستان اباد بعد مسير زنجان بعد قزوين و بعد تهران يعني پدرمون در اومد

مهر و آبان 87 و 88 از این بارش‌های شدید منطقه تالش زیاد می‌اومد.

imboeing

کاربر ويژه
مهر و آبان 87 و 88 از این بارش‌های شدید منطقه تالش زیاد می‌اومد.

خيلي صحنه ناجوري بود پل بريده شده بود ماشين ها تو دوطرف گير افتاده بودن ! الان يك پل خوب براش زدن اما گويا مسير استارا رشت قرار نيست تا ابد اتوبان بشه :ناراحت:

abtinT

کاربر ويژه
شبکه یو رو نیوز داشت از لبنان گزارش میداد . چه برفی امده بود لبنان . ولی گفت از هفته اینده بارش و سرما لبنان رو می گیره .!

felan123

New member
صحبت بنده همین الان هست جمعه همین هفته ای که گذشت که شهمیرزاد برف و با ذره بین باید پیدا میکردی و میدیدی فولاد محله در نزدیکی شما 40 سانتی متر برف بارید

سامیار من شهمیرزاد رو مثال زدم ولی اگه بخوای اینتوری مقایسه کنی خوب معلومه که برف ان جا بیشتره چون شمالی تر و کوهستانی تر هست تازه از شهمیرزاد به بالا تا جایی که به منطقه پست نرسی هوا تو زمستون و پاییز برای بارش خیلی توپه

تازه من شهمیرزاد نیستم پایین تر درجزین هستم امسال هم فقط یه برف 20 سانتی بارید اونم 1 هفته مونده بود به زمستون ما جو زده شدیم گفتیم خوب دیگه زمستون امسال ترکوندنیه ولی فکر کنم کاملا برعکس شده تا الان هرچی ابر امده این باد افتاده به جون ش
اصلا تو دی بارش برف نداشتیم بدتر از همه جا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
به نظر من بارش های رخ داده در داخل کشور همچون بارش برف در یزد به دلیل همگرایی جریانات مرطوب اقیانوس هند با هوای سرد و مرطوب شمالی بوده و در این بارش ها دریای سرخ هیچ نقشی نداشته همین شرایط بارش های خوبی رو در شمال شبه قاره هند و برخی نواحی پاکستان بوجود آورده و ادامه خواهد داشت. در واقع در این بین هر چه به سمت شرق کشور میریم عمق نفوذ محور ناوه شمالی بیشتر شده و در شرق خاورمیانه به اوج میرسه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا