• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
مهرداد عزیز امیدوارم مشکل خاصی نباشه و سریعتر حل بشه ،ارادت داریم بهت استاد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اردبیل

THU 31
snow.png
Overcast with Snow Possible -5.1°C-2.4°C32.0cmENE 15 max 17
FRI 1
snow.png
Overcast with Snow Possible -4.8°C-3.9°C13.8cmESE 13 max 15

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چون رشت رو نداره؛رامسر رو میذارم

WED 30
rain.png
Cloudy with Showers Possible5.1°C14.0°C30.0mmNNW 39 max 46
THU 31
rain.png
Rain2.8°C4.3°C33.9mmN 33 max 35
FRI 1
rain.png
Rain4.2°C5.6°C25.8mmENE 26 max 31

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تبریز

WED 30
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers0.5°C3.2°C3.0cmS 17
THU 31
snow.png
Overcast with Snow Possible -3.6°C-1.0°C12.1cmN 13 max 17
FRI 1
snow.png
Overcast with Snow Possible -3.0°C-2.5°C2.9cmNE 9 max 13

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ارومیه

SUN 27
rain.png
Rain2.3°C2.9°C28.3mmSSW 22 max 24
MON 28
rain.png
Rain2.3°C2.9°C40.8mmSW 17 max 20
TUE 29
snow.png
Overcast with Snow Possible 0.4°C1.8°C6.0cmS 24 max 28
WED 30
snow.png
Overcast with Snow Possible -3.4°C-0.4°C9.2cmS 20
THU 31
snow.png
Overcast with Snow Possible -8.5°C-5.3°C17.6cmN 20 max 24
FRI 1
snow.png
Overcast with Snow Possible

mehrdad.sh

New member
مهرداد عزیز امیدوارم مشکل خاصی نباشه و سریعتر حل بشه ،ارادت داریم بهت استاد

قربونت برم ايرج جان

والا من هنوز علت مسدود شدن اكانتم رو نمي دونم اگه ادمين سايت به من اجازه بدن حداقل با اكانت معمولي اينجا فعاليت كنم براي من كافي.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
قربونت برم ايرج جان

والا من هنوز علت مسدود شدن اكانتم رو نمي دونم اگه ادمين سايت به من اجازه بدن حداقل با اكانت معمولي اينجا فعاليت كنم براي من كافي.

سلام
مهرداد عزیز اکانت شما مسدود نشده و اصلاً دلیلی هم بر این کار نیست. احتمالا به هر دلیلی رمزتون رو درست وارد نمیکنید و اصلا جای نگرانی نیست مطمئناً مشکلتون برطرف خواهد شد.
برای حفظ امنیت کاربری شما نیاز هست نهایت اطمینان ما حاصل بشه و خدا نکرده قصد نفوذی در کار نباشه. شما از لینک زیر و خیلی ساده میتونید رمز جدیدی رو جهت ورود رو به دست بیارید:
http://www.iranjoman.com/login.php?do=lostpw

همچنین با توجه به اینکه من همیشه در این تاپیک حضور ندارم و تعداد پست های این تاپیک بالاست از تمامی دوستان خواهشم این هست که موارد حساس چنین رو مستقیماً به خود من ارجاء بدند و یا در تاپیک های مربوطه ی مشکلات کاربری بیان کنند.
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=3850

مهرداد عزیز چک کنید مشکلی بود حتماً اطلاع بدید.

mehrdad.sh

New member
سلام
مهرداد عزیز اکانت شما مسدود نشده و اصلاً دلیلی هم بر این کار نیست. احتمالا به هر دلیلی رمزتون رو درست وارد نمیکنید و اصلا جای نگرانی نیست مطمئناً مشکلتون برطرف خواهد شد.
برای حفظ امنیت کاربری شما نیاز هست نهایت اطمینان ما حاصل بشه و خدا نکرده قصد نفوذی در کار نباشه. شما از لینک زیر و خیلی ساده میتونید رمز جدیدی رو جهت ورود رو به دست بیارید:
http://www.iranjoman.com/login.php?do=lostpw

همچنین با توجه به اینکه من همیشه در این تاپیک حضور ندارم و تعداد پست های این تاپیک بالاست از تمامی دوستان خواهشم این هست که موارد حساس چنین رو مستقیماً به خود من ارجاء بدند و یا در تاپیک های مربوطه ی مشکلات کاربری بیان کنند.

مهرداد عزیز چک کنید مشکلی بود حتماً اطلاع بدید.

اصلا اكانت من حذف شده من با همون ايميل قبلي اكانت درست كردم (همين كه ملاحظه مي فرماييد)!!

nojeana

کاربر ويژه
امروز بداز ظهر حدود یه یک ساعتو نیمی یا بیشتر داشتم تو اطراف محلمون راه میرفتم یه ان احساسی سنگینی رو قفسه سینم کردم خود به خود مجبور شدم دوسه تا نفس عمیق بکشم حالا نمیدونم مشکل از هوا بود یا به خاطر غذایی بود که ظهر خورده بودم من کلا زیاد راه میرم ولی تا حالا اینجوری نشده بودم!!
بقیه مردم هم عادی بودن من مشکلی بین اونا ندیدم ولی از این اتفاق خوشم نیومد از من بعید بود:تعجب2:
نه بابا سعید جان پیر شدی رفت
منم چند وقته دیگه اون حس ه قدیم و ندارم البته احساس می کنم تأاثیر پذیری و نفوذ کلام و عملکرد هام بالا رفته ولی خوب قدرت فیزیکی م کم شده

mehrdad.sh

New member
نقشه سطح زمين حاكي از استقرار زبانه هاي در حال خروج پر فشار سيبري ست و بر روي سواحل خزر زبانه هاي كم فشار مستقر بر روي اروپا رو شاهد هستيم. بدين روي، بتدريج با خروج آخرين زبانه هاي پر فشار از شمال شرق طي روزهاي آينده با افزايش ملموس دما مواجه خواهيم شد. اين افزايش دما در سواحل خزر محسوس تر و به صورت گرمباد نمايان ميشود.

u17fe30tsvplox6ja62o.png

در نقشه سطوح مياني جو، كشور تحت جريانات پاييدار قرار گرفته ست اين پاييداري هوا به سبب استقرا پشته پر فشار جنب حاره اي در غرب خاورميانه بوده كه سبب عقب نشيني جريانات اصلي (خط پر رنگ مشكي = مرز پاييني جريانات اصلي) از منطقه ما به سمت عرض هاي بالاتر شده است اما در شرق خاورميانه به دليل عقب نشيني پر فشار مذكور، فرود جريانات رو داريم.

بناب اين ملاحظه مي شود كه از خط مشكي پر رنگ به بالا جريانات اصلي حاكم بوده و باد هاي غربي در غالب فراز و فرودها در جريان هست.

مرز شمالي پر فشار جنب حاره اي خط قرمز پر رنگ (كانتر 584 dam) مشخص شده است، پر واضح هست كه در غرب خاورميانه اين خط به عرض بالاتري تمايل دارد.

927g4lmtbsqvxi5kqhdo.png

saeed hh

کاربر ويژه
نه بابا سعید جان پیر شدی رفت
منم چند وقته دیگه اون حس ه قدیم و ندارم البته احساس می کنم تأاثیر پذیری و نفوذ کلام و عملکرد هام بالا رفته ولی خوب قدرت فیزیکی م کم شده

با این زندگی که ما داریم تو اوج جوانی باید پیر بشیم البته احساس میکنم شرایط زندگی باعث شده از تحرک بیفتیم اگه هزینه ها و سایر موارد بذارن یه مقدار مثل تموم مردم دنیا به فیزیک بدنیمون برسیم این جور زمین گیر نمیشیم اینم بگم هیچ چیز مثل بیخیالی و علی بی غم بودن از پیری جلو گیری نمیکنه چند وقتیه خودم حرسو جوش زیاد میزنم !!
باید وقت بیشتری واسه عشقو حال بذارم:خنده2:
بهت توصیه میکنم بری فوتبال یا هرورزش دیگه ای یا اینکه بری بودویی :گل:

nojeana

کاربر ويژه
سلام
ابادان ابری ولی ابر سیروس...رو عراقم یه ابرای باحال تری دیده می شه ولی اوناهم الکیه!سیستمی وارد گشته ولی یادش رفته با خودش رطوبت بیاره!
فکر کنم از اون سیستم هاست که از اقیانوس اطلس با شیب ملایم با گذر از صحرای بزرگ افریقا به ایران می آن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا