• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
نمي دونم

به منم چيزي نگفتن

اگه از وجود من ناخوشايند هستن خوب بگن ما ازت بدمون مياد نيا اينجا تا ما هم نيايم بخدا قسم من سرمون ميندازم پايين و پشت سرم هم نگاه نمي كنم من دوست ندارم جايي باشم كه از وجود من ناراضي هستن

ديگه قايم موشك بازي ها چيه؟

من از ديروز 100 بار يوزر نيم و پسوردم رو مي زنم مي گه اشتباهه!!!

نکنه ایمیلتو هک کردن دسترسی پیدا کردن به کنترل پنلت رمزتو تو این فروم عوض کردن :تعجب2:
ایمیلی که برای این فروم دادی باز میشه؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نکنه ایمیلتو هک کردن دسترسی پیدا کردن به کنترل پنلت رمزتو تو این فروم عوض کردن :تعجب2:
ایمیلی که برای این فروم دادی باز میشه؟

دوستان خواهش میکنم ایمیل مربوط به فروم ها رو ترجیحا در gmail انتخاب کنید، ایمیل یاهو امنیت چندانی نداره.

کدخدا

کاربر ويژه
راستی منم الان یادم امد هر موقع بخوام وارد فروم شم رمزمو بزنم میگه نادرسته حتما باید درخواست ارسال رمز به ایمیلم بدم تا یه رمز جدید برام ارسال شه این اتفاق تا به حال سه بار رخداده ایمیلهای هم که از انجمن امده موجوده اگه اشتباهی پاک نکرده باشمش میتونم نشون بدم خودتون ببینید والا

arashz

مدیر بخش هواشناسی
راستی منم الان یادم امد هر موقع بخوام وارد فروم شم رمزمو بزنم میگه نادرسته حتما باید درخواست ارسال رمز به ایمیلم بدم تا یه رمز جدید برام ارسال شه این اتفاق تا به حال سه بار رخداده ایمیلهای هم که از انجمن امده موجوده اگه اشتباهی پاک نکرده باشمش میتونم نشون بدم خودتون ببینید والا

محمد جان خواهش میکنم این مورد رو به صورت پیام خصوصی برای ادمین محترم فروم ارسال کنید، ممکنه کسی واقعا قصد خرابکاری در فروم رو داشته باشه.

saeed hh

کاربر ويژه
امروز بداز ظهر حدود یه یک ساعتو نیمی یا بیشتر داشتم تو اطراف محلمون راه میرفتم یه ان احساسی سنگینی رو قفسه سینم کردم خود به خود مجبور شدم دوسه تا نفس عمیق بکشم حالا نمیدونم مشکل از هوا بود یا به خاطر غذایی بود که ظهر خورده بودم من کلا زیاد راه میرم ولی تا حالا اینجوری نشده بودم!!
بقیه مردم هم عادی بودن من مشکلی بین اونا ندیدم ولی از این اتفاق خوشم نیومد از من بعید بود:تعجب2:

کدخدا

کاربر ويژه
امروز بداز ظهر حدود یه یک ساعتو نیمی یا بیشتر داشتم تو اطراف محلمون راه میرفتم یه ان احساسی سنگینی رو قفسه سینم کردم خود به خود مجبور شدم دوسه تا نفس عمیق بکشم حالا نمیدونم مشکل از هوا بود یا به خاطر غذایی بود که ظهر خورده بودم من کلا زیاد راه میرم ولی تا حالا اینجوری نشده بودم!!
بقیه مردم هم عادی بودن من مشکلی بین اونا ندیدم ولی از این اتفاق خوشم نیومد از من بعید بود:تعجب2:

نفس تنگی از نفخ معده هم میشه قرص دایمتیکون موقع غذا بخوری حله

mohamad$

کاربر ويژه
Tochal-Alimohamadi.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سلام مهرداد جان

من به مدیر پیام دادم گفتن دارن بررسی میکنن . نگران نباش . حل میشه مشکلت

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام،امروز چه خلوت شده اینجا!!!!

سایت datameteo واسه دوشنبه واسه بجنورد برف پیش بینی کرده{سایت بسیار سختگیریه}،تا دیروز بارشی پیش بینی نکرده بود ولی امروز هرچند ناچیز واسه بجنورد برف پیش بینی کرده

MON 21
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-6.1°C-1.4°C0.8cm

محمد بجنورد

کاربر ويژه
واسه اواخر ژانویه واسه تهران برف بسیار خوبی پیش بینی کرده،درسته که هنوز زوده واسه دل بستن به این پیش بینی ولی باز هم میشه امیدوار بود بهش

WED 30
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers0.5°C4.4°C3.1cmSW 19 max 22
THU 31
snow.png
Overcast with Snow Possible -6.4°C-1.6°C20.1cmNNW 17 max 20
FRI 1
snow.png
Overcast with Snow Possible -6.0°C-4.2°C11.7cmNNE 11

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا