• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
ای بابا اون خشگلا رو ول کردی چسبیدی به ما :خجالت2:
خدا بطلبه تبریزم میام

کدوم خشگلا؟؟!! شیطـــــــــــــونی نکن :زبون:

در خونه ی ما همانطور که برای مهرداد و امیرمسعود باز بود و هست ، برای تو و تمام بچه های فروم هم باز هست هر وقت اومدی فقط قبلش خبرم کن :گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
علی عزیز مهمان نوازی شما برای همه ما روشن هست اما خواهش میکنم صحبت های خصوصی رو به پیام خصوصی منتقل کنید، از همکاری شما پیشاپیش تشکر میکنم:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
علی عزیز مهمان نوازی شما برای همه ما روشن هست اما خواهش میکنم صحبت های خصوصی رو به پیام خصوصی منتقل کنید، از همکاری شما پیشاپیش تشکر میکنم:گل:

دیگه من اینجا نخواهم اومد مگر به ندرت و برای دادن آمار استانی. خوبی بدی دیدید حلال کنید.

:گل:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
نقشه سطح زمين حاكي از استقرار زبانه هاي در حال خروج پر فشار سيبري ست و بر روي سواحل خزر زبانه هاي كم فشار مستقر بر روي اروپا رو شاهد هستيم. بدين روي، بتدريج با خروج آخرين زبانه هاي پر فشار از شمال شرق طي روزهاي آينده با افزايش ملموس دما مواجه خواهيم شد. اين افزايش دما در سواحل خزر محسوس تر و به صورت گرمباد نمايان ميشود.

u17fe30tsvplox6ja62o.png

در نقشه سطوح مياني جو، كشور تحت جريانات پاييدار قرار گرفته ست اين پاييداري هوا به سبب استقرا پشته پر فشار جنب حاره اي در غرب خاورميانه بوده كه سبب عقب نشيني جريانات اصلي (خط پر رنگ مشكي = مرز پاييني جريانات اصلي) از منطقه ما به سمت عرض هاي بالاتر شده است اما در شرق خاورميانه به دليل عقب نشيني پر فشار مذكور، فرود جريانات رو داريم.

بناب اين ملاحظه مي شود كه از خط مشكي پر رنگ به بالا جريانات اصلي حاكم بوده و باد هاي غربي در غالب فراز و فرودها در جريان هست.

مرز شمالي پر فشار جنب حاره اي خط قرمز پر رنگ (كانتر 584 dam) مشخص شده است، پر واضح هست كه در غرب خاورميانه اين خط به عرض بالاتري تمايل دارد.

927g4lmtbsqvxi5kqhdo.png

ضمن تشكر، مهرداد جان لينك نقشه ها رو لطف ميكني بدي؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دیگه من اینجا نخواهم اومد مگر به ندرت و برای دادن آمار استانی. خوبی بدی دیدید حلال کنید.

:گل:

علی عزیز
شما مختار هستید هر جائی که دوست دارید فعالیت کنید، از روز اولی هم مسئولیت اینجا رو قبول کردم از همه دوستان خواهش کردم با بنده تعامل داشته باشند، تا حالا هم هیچ پستی رو پاک نکردم و ادیت رو در کمترین حد ممکن انجام دادم چون ارزش نوشته های دوستان رو بسیار بیشتر از اونی میدونم که ادیت یا خدای نکرده پاک بشن، الان هم فقط یک تذکر دوستانه به شما دادم.

انتظار بنده از دوستان قدیمی مثل شما بسیار بیشتر از این حرفها هست.

10nw03c.gif

با سلام.................

انجمن تخصصی آب و هوای شمالغرب(آذربایجان) افتتاح شد.......................:گل:

من هم مانند علی دیگه وقت نمیکنم اینجا بیام........فقط انجمن خودمون میریم..................

یاشاسین آذربایجان................

یاشاسین تورک مملکتدری....................

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت حدید نقشه های GFS که متاسفانه تا 180 ساعت آینده بارشی رو برای مشهد نشون نمیدن.

دوستان از نقشه های دیگه چه خبر؟؟؟

saeed hh

کاربر ويژه
فکر کنم اگر چیزی نگم و سکوت کنم هم به نفع خودمه و هم به نفع انجمن ، اگر بخوام دهن باز کنم شاید اینجا هم به سرنوشت هوپا و پرشین تولز و ... دچار بشه. پس راهم رو می کشم و میرم :گل:

نیازی به گفتن نیست خودم خوب میدونم ولی دلم واست تنگ میشه:ناراحت:
ولی اینم بدون منم مثل خودت درد کشیده هستم!!
منم دیگه از چند روز اینده کمتر میام به دلایل شخصی باید حال یه مش..... تو زندگیم بگیرم!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آبدیت حدید نقشه های GFS که متاسفانه تا 180 ساعت آینده بارشی رو برای مشهد نشون نمیدن.

دوستان از نقشه های دیگه چه خبر؟؟؟

سلام آرش جان،خوبی؟؟میشه پیش بینی عددی بجنوردش رو بذاری؟؟؟هرچه سعی میکنم که بیارمش نمیشه،نقشه های دیگر رو باید استاد عزیز{امیرمحسن}بیان بگن چه خبره که فعلا نیستن.البته هستن ولی هنوز پستی نذاشتن در مورد نقشه ها،امیدوارم خبرای خوبی داشته باشن برای هممون.

هواشناس

کاربر ويژه
سلام آرش جان،خوبی؟؟میشه پیش بینی عددی بجنوردش رو بذاری؟؟؟هرچه سعی میکنم که بیارمش نمیشه،نقشه های دیگر رو باید استاد عزیز{امیرمحسن}بیان بگن چه خبره که فعلا نیستن.البته هستن ولی هنوز پستی نذاشتن در مورد نقشه ها،امیدوارم خبرای خوبی داشته باشن برای هممون.

سلام داداشی برف رو حال کردی؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نه نه اشتباه نکنید دلیل رفتن من شما و برخوردتون نیستید! عجب سو تفاهمی شد. دلایل زیادی هست که نمیشه بگم. وقتی تهدید میشم که اینجا نیام خوب بس دلیلی نداره بمونم. راهم رو میکشم میرم. نمیخوام دوباره مشکلی این بار به خاطر من اینجا به وجود بیاد

مملکت حساب کتاب داره! مخصوصا الان که پیگیری در این گونه موارد جدی تر و سخت تر شده! اگر کسی شما رو تهدید میکنه به ادمین اطلاع بدید، اونها خودشون میدونند چطور برخورد کنند، اگر نیاز باشه به مراجع قانونی هم اطلاع داده میشه.

مهرداد عزیز فکر میکنم مشکل اساسی از اینترنت شما باشه، طی 2 روز گذشته، مشترکان اینترنت مخابرات تهران با مشکل کندی سرعت و قطعی های فراوان و باز نشدن صفحات روبرو شدند و متاسفانه زمانی هم برای حل مشکل اعلام نشده.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام محمد جان. الحمد لله، موقع امتخاناته و درس خوندن، زیاد جالب نیست!

بجنورد هم که فکر کنم تقریبا صد در صد دوشنبه سه شنبه بارش رو داره.

اینم لینک مدل عددی GFS برای فرودگاه بجنورد:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimn&submit.x=0&submit.y=0

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا