علی جون چه خبر بساط عشقو حال مهیاست یا نه :شاد2:
تو بیای تبریز مهیا میشه نیای نه!
علی جون چه خبر بساط عشقو حال مهیاست یا نه :شاد2:
تو بیای تبریز مهیا میشه نیای نه!
ای بابا اون خشگلا رو ول کردی چسبیدی به ما :خجالت2:
خدا بطلبه تبریزم میام
علی عزیز مهمان نوازی شما برای همه ما روشن هست اما خواهش میکنم صحبت های خصوصی رو به پیام خصوصی منتقل کنید، از همکاری شما پیشاپیش تشکر میکنم:گل:
کدوم خشگلا؟؟!! شیطـــــــــــــونی نکن :زبون:
نقشه سطح زمين حاكي از استقرار زبانه هاي در حال خروج پر فشار سيبري ست و بر روي سواحل خزر زبانه هاي كم فشار مستقر بر روي اروپا رو شاهد هستيم. بدين روي، بتدريج با خروج آخرين زبانه هاي پر فشار از شمال شرق طي روزهاي آينده با افزايش ملموس دما مواجه خواهيم شد. اين افزايش دما در سواحل خزر محسوس تر و به صورت گرمباد نمايان ميشود.
در نقشه سطوح مياني جو، كشور تحت جريانات پاييدار قرار گرفته ست اين پاييداري هوا به سبب استقرا پشته پر فشار جنب حاره اي در غرب خاورميانه بوده كه سبب عقب نشيني جريانات اصلي (خط پر رنگ مشكي = مرز پاييني جريانات اصلي) از منطقه ما به سمت عرض هاي بالاتر شده است اما در شرق خاورميانه به دليل عقب نشيني پر فشار مذكور، فرود جريانات رو داريم.
بناب اين ملاحظه مي شود كه از خط مشكي پر رنگ به بالا جريانات اصلي حاكم بوده و باد هاي غربي در غالب فراز و فرودها در جريان هست.
مرز شمالي پر فشار جنب حاره اي خط قرمز پر رنگ (كانتر 584 dam) مشخص شده است، پر واضح هست كه در غرب خاورميانه اين خط به عرض بالاتري تمايل دارد.
دیگه من اینجا نخواهم اومد مگر به ندرت و برای دادن آمار استانی. خوبی بدی دیدید حلال کنید.
:گل:
فکر کنم اگر چیزی نگم و سکوت کنم هم به نفع خودمه و هم به نفع انجمن ، اگر بخوام دهن باز کنم شاید اینجا هم به سرنوشت هوپا و پرشین تولز و ... دچار بشه. پس راهم رو می کشم و میرم :گل:
آبدیت حدید نقشه های GFS که متاسفانه تا 180 ساعت آینده بارشی رو برای مشهد نشون نمیدن.
دوستان از نقشه های دیگه چه خبر؟؟؟
سلام آرش جان،خوبی؟؟میشه پیش بینی عددی بجنوردش رو بذاری؟؟؟هرچه سعی میکنم که بیارمش نمیشه،نقشه های دیگر رو باید استاد عزیز{امیرمحسن}بیان بگن چه خبره که فعلا نیستن.البته هستن ولی هنوز پستی نذاشتن در مورد نقشه ها،امیدوارم خبرای خوبی داشته باشن برای هممون.
نه نه اشتباه نکنید دلیل رفتن من شما و برخوردتون نیستید! عجب سو تفاهمی شد. دلایل زیادی هست که نمیشه بگم. وقتی تهدید میشم که اینجا نیام خوب بس دلیلی نداره بمونم. راهم رو میکشم میرم. نمیخوام دوباره مشکلی این بار به خاطر من اینجا به وجود بیاد
آنومالی بارش 24ژانویه تا 30 ژانویه
سلام داداشی برف رو حال کردی؟
حالا بايد حتما حوزه درياي خزر قرمز باشه ؟!
سلام آرش جان،خوبی؟؟میشه پیش بینی عددی بجنوردش رو بذاری؟؟؟هرچه سعی میکنم که بیارمش نمیشه،نقشه های دیگر رو باید استاد عزیز{امیرمحسن}بیان بگن چه خبره که فعلا نیستن.البته هستن ولی هنوز پستی نذاشتن در مورد نقشه ها،امیدوارم خبرای خوبی داشته باشن برای هممون.
سلام سیناجان،زیاد جوش نزن،خیر ایشاالله.